arkadaşlar laptop çok fazla ısınmaya başladı sanırım içi oldukça fazla bir şekilde toz doldu. yani masamın üstündeki tozu silmeyince 2 günde dağ gibi oluyosa yıllardır laptopun iiçindekiler ne kadar olmuştur. internette video olsun resim olsun baktım da; laptopu açınca adamlar tüm parçaları söküyorlar.. acaba böyle tüm parçaları sökmeden sadece dış kapağı çıkarıp silsem işe yarar mı ki? yada bu toz temizleme işlemini nasıl yapabilirm başka.
Laptopu açıp fan temizliği yapın.Fakat kendinize güvenemiyorsanız,bir bilgisayarcıya götürüp halletttirirsiniz. Bunları laptopunuzun garantisini bitmiş olduğunu varsayarak söyledim.Aksi takdirde servise yollamanız lazım.
garantisi bitti de o yüzden kendim yapayım diyorum. laptopu açın derken? benim sormak istediğim kapağı açında direk fan a ulaşabiliyor muyum? yada işlemci fanına yoksa onlara ulaşmam için hdd gibi bilimum parçaları da sökmem mi lazım ?
Laptopunuzun içi nasıl bilmiyorum. İnternette resim video bulabilirsiniz bununla ilgili.
quote:
Orijinalden alıntı: deathfear
garantisi bitti de o yüzden kendim yapayım diyorum. laptopu açın derken? benim sormak istediğim kapağı açında direk fan a ulaşabiliyor muyum? yada işlemci fanına yoksa onlara ulaşmam için hdd gibi bilimum parçaları da sökmem mi lazım ?
aynen tüm parçaları sökmeniz gerekmekte ne yazık ki
ben bi bilgisayarcıya götüreyim o zaman :D elimde kalmasın.
quote:
fan temizliğinin anında termal macun'uda yenilemelerini isteyin daha fazla performans artışı, daha az ısınma gibi geri dönüşleri olacaktır. bilginize..
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: barisgucuk
quote:
fan temizliğinin anında termal macun'uda yenilemelerini isteyin daha fazla performans artışı, daha az ısınma gibi geri dönüşleri olacaktır. bilginize..
saygılar
teşekkürler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme