Şimdi Ara

Hp Dv6 Laptop temizlemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptop çok fazla ısınmaya başladı sanırım içi oldukça fazla bir şekilde toz doldu. yani masamın üstündeki tozu silmeyince 2 günde dağ gibi oluyosa yıllardır laptopun iiçindekiler ne kadar olmuştur.
    internette video olsun resim olsun baktım da; laptopu açınca adamlar tüm parçaları söküyorlar.. acaba böyle tüm parçaları sökmeden sadece dış kapağı çıkarıp silsem işe yarar mı ki? yada bu toz temizleme işlemini nasıl yapabilirm başka.

• Laptopu açıp fan temizliği yapın.Fakat kendinize güvenemiyorsanız,bir bilgisayarcıya götürüp halletttirirsiniz.
    Bunları laptopunuzun garantisini bitmiş olduğunu varsayarak söyledim.Aksi takdirde servise yollamanız lazım.
  • garantisi bitti de o yüzden kendim yapayım diyorum. laptopu açın derken? benim sormak istediğim kapağı açında direk fan a ulaşabiliyor muyum? yada işlemci fanına yoksa onlara ulaşmam için hdd gibi bilimum parçaları da sökmem mi lazım ?
  • Laptopunuzun içi nasıl bilmiyorum.
    İnternette resim video bulabilirsiniz bununla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathfear

garantisi bitti de o yüzden kendim yapayım diyorum. laptopu açın derken? benim sormak istediğim kapağı açında direk fan a ulaşabiliyor muyum? yada işlemci fanına yoksa onlara ulaşmam için hdd gibi bilimum parçaları da sökmem mi lazım ?

aynen tüm parçaları sökmeniz gerekmekte ne yazık ki
  • ben bi bilgisayarcıya götüreyim o zaman :D elimde kalmasın.
  • quote:

ben bi bilgisayarcıya götüreyim o zaman :D elimde kalmasın.

fan temizliğinin anında termal macun'uda yenilemelerini isteyin daha fazla performans artışı, daha az ısınma gibi geri dönüşleri olacaktır. bilginize..

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

quote:

ben bi bilgisayarcıya götüreyim o zaman :D elimde kalmasın.

fan temizliğinin anında termal macun'uda yenilemelerini isteyin daha fazla performans artışı, daha az ısınma gibi geri dönüşleri olacaktır. bilginize..

saygılar

teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.