merhaba arkadaşlar hp pavilion dv6925et laptopum var garantisi biteli nerdeyse 1 yıl olucak şu an laptopta sorun var internetten dizi izlediğimde yada oyun oyandığım takdirde pc 10 dkda kapanıyor kendi kendine çok aşırı ısınıyor bir türlü sorununu bulamadım sanırsam işlemci kaynaklı soğutucu aldım fayda etmedi içini açıp fanını temizledim yine fayda etmedi asıl sorum şu ben bu kaptopu ücret karşılığında hp nin yetkili servisine verebilirmiyim yani garantisi biten ürünlerin onarımını yapıyorlarmı?
paradan haber vermeniz yeterli..
hp nin kendi sitesinde teknik destekten bişi yazamıyorum garantisi olmayan ürünlerin bakımı yoktur gibisinden bişiler yazıyo ve oturduğum şehirde 2 tane hp servisi var 2 side hp pavilion serisine bakmıyo ankaradaki yada istanbuldaki servisi bakıyo daha önce garantisi varken ankaraya gitmişti laptop şimdi napıcağımı bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: blue_wolf_1907
hp nin kendi sitesinde teknik destekten bişi yazamıyorum garantisi olmayan ürünlerin bakımı yoktur gibisinden bişiler yazıyo ve oturduğum şehirde 2 tane hp servisi var 2 side hp pavilion serisine bakmıyo ankaradaki yada istanbuldaki servisi bakıyo daha önce garantisi varken ankaraya gitmişti laptop şimdi napıcağımı bilmiyorum
izmir ankara istanbul dışında bir şehirde oturuyorsanız cihazınızı onarıma aldırmak için müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir. mail ile destek alabilmeniz için garantinizin devam etmesi gerekir. cihazınızı onarıma aldırırken kargo + arıza tespit bedeli 183 tl dir. onarıma gittikten sonra cihazda hasar tespit çalışması yapılır ve size bir fiyat verilir. kabul etmezseniz 183 tl onarım merkezine kalır. kabul ederseniz 109 tl lik arıza tespit bedeli sizden alınmaz..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar en yakın zamanda teknik servisi arayıp cihazı vericem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme