Şimdi Ara

HP DV7-5000et mi Asus N53SV-SX062V mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırmaktan bıktım ve artık son noktadayım. Bu 2 bilgisayar arasında gidip geliyorum. Bu gece sipariş vermek istiyorum. Bu sitelerde karşılaştırmasını yaptım.

http://www.eksenbilgisayar.com/compare.asp?sekle=1&pid=36559&pid=36695
    http://www.notebook. gen.tr/urun_karsilastir.html?&kid1=2897&kid2=2890

HP'nin 17.3" ekranı ve 6570 ekran kartı aklımı çeliyor ama HP hakkında duyduğum ısınma ve ekran problemleri de kafamı karıştırıyor. Ne dersiniz? Hangisini almalıyım?

• Ben olsam ASUS alirdim daha dayanikli ve performansli ayrica cok da serin
  • Sıcaklık konusu aşırıya kaçmadıkça problem olmaz benim için. Zalman soğutucu kullanıyorum
  • Eğer ısınma sorun olmaz diyosan HP'yi almanı öneririm. Sonra hp aldım ısıtıcı kullanmıyorum çünkü hp'm var diye konu açmada buraya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Eğer ısınma sorun olmaz diyosan HP'yi almanı öneririm. Sonra hp aldım ısıtıcı kullanmıyorum çünkü hp'm var diye konu açmada buraya :D

Ama bak ne diyorum. Aşırıya kaçmıyorsa.. Yani birkaç derecelik fark içinse HP alırım ama fark çok fazlaysa Asus'a yönelirim.

Bu kadar düşünmemin nedeni daha önce hiç asus ya da hp kullanmamış olmamdır. Sadece Dell kullandım şu ana kadar ama onların da yeni nesil işlemcili bilgisayarları çıkmadı.
  • üstad sx062v yerine sx077v al blu-ray var ve fiyat farkı yok
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36693_ASUS_N53SV_SX077V__Core_i7-2630QM__4GB__500GB__GF540M__Blu-Ray__15_6inc__Win7_Premium.html
    hp le asus arasındaki ekran kartıda 6570 59.sırada gt540m de 61. sırada arasındaki farkı farkedemessin bile
    tasarım olarak hp biraz daha iyi ama alan arkadaşım klavyesinden şikayetçi harf sıralaması alışılmış deil biraz kayık zorlana bilirsin ama asus'un tasarımıda fena deil ısınma problemide yok yerinde olsam asus alırdım sx077v modelini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsanzzz -- 31 Ocak 2011; 20:30:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Eğer ısınma sorun olmaz diyosan HP'yi almanı öneririm. Sonra hp aldım ısıtıcı kullanmıyorum çünkü hp'm var diye konu açmada buraya :D

Ama bak ne diyorum. Aşırıya kaçmıyorsa.. Yani birkaç derecelik fark içinse HP alırım ama fark çok fazlaysa Asus'a yönelirim.

Bu kadar düşünmemin nedeni daha önce hiç asus ya da hp kullanmamış olmamdır. Sadece Dell kullandım şu ana kadar ama onların da yeni nesil işlemcili bilgisayarları çıkmadı.

Vatan'a Lenovo'nun yeni i7 işlemcili bilgisayarı gelmiş ve fiyatıda çok uygun bence fırsat bu! Ekran kartıda ATI HD6570.

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-063696-y560p-core-i7-2630qm--2.0ghz-4gb--750gb-15.6-1gb-6570m-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52015

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsanzzz

üstad sx062v yerine sx077v al blu-ray var ve fiyat farkı yok
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36693_ASUS_N53SV_SX077V__Core_i7-2630QM__4GB__500GB__GF540M__Blu-Ray__15_6inc__Win7_Premium.html
    hp le asus arasındaki ekran kartıda 6570 59.sırada gt540m de 61. sırada arasındaki farkı farkedemessin bile
    tasarım olarak hp biraz daha iyi ama alan arkadaşım klavyesinden şikayetçi harf sıralaması alışılmış deil biraz kayık zorlana bilirsin ama asus'un tasarımıda fena deil ısınma problemide yok yerinde olsam asus alırdım sx077v modelini

Hocam bu sadece blu-ray okuyucu galiba ve arada 130 lira fark var. Blu-ray meraklısı da değilim zaten pek

@35turka: Malesef Lenovo hakkında çok fazla sorun okudum ve kesinlikle soğudum o firmadan diyebilirim. Gene de teşekkürler :)

• eski büyük bir firma çalışanıyım bende eksen bilgisayardan bi kaç güne bu asusu almayı planlıyorum baya araştırdım piyasayı ve bu asusda karar kıldım çünkü i7 işlemcisi i7 ler arasında üst düzey ekran kartıda iyi , ilerde 8gb ram takıldımı rahat 7-8 sene gider bu laptop. işim gereği 3dsmax kullanmak için alıyorum bunu.
    bide şu durum var eski firmada çalışırken o kadar teşhir laptop arasında sadece hp pavilion serisi laptoplardan 2 tanesi durduk yere fiziksel olarak ( muhtemelen ramleri yandı ) bozuldu , üstüne elimize gelen bir parti yaklaşık 50-60 adet hp masaüstü arızalı çıktı bu durum üstüne tamamen soğudum hp den , şu anki laptopum lenovo ama özellikleri düşük , gayetde memnunnum aslında ısınma sorunu falan 0 , 5 gün açık kaldı hiç sorun çıkarmadı laptop , bu fiyata bu özelliklerde lenovo bulsam lenovoyu tercih ederim özellikle thinkpad serisi tasarımı kötü ama çok sağlam laptoplar.

özetle lafı uzattım biliyorum :) asus u bence gönül rahatlığıyla alabiliriz :) teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.