Şimdi Ara

HP DV8 1149 Ekran Tamiri Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Baslikta belirttigim cihazimizin ekrani catladi. Degisim sart gorunuyor. Bir tamircinin dedigine gore bu ekran led degil florasan aydinlatmaliymis. Bu tip ekrani icime sinerek degistirtebilecegim Ist/Avr yakasinda servis onerebilir misiniz?

Saygilar, iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok zor değildir hem içine siner, youtube da nasıl değiştirileceğini gösteren video var onu izleyerek yapabilirsin. ekran cercevesini sokmede biraz sıkıntı yasayabilirsin tüm vidaları cıkardıkdan sonra,ekranı kapakdan ayırıyorsun ve bantla tutturulmus bir serit kablo var onu cıkartıyorsun ve yeni ekranı yerine getirtip oturtuyorsun. sonrada söktüğün serit kabloyu aynı yere takıyor ve söktugun vidaların tamamını yerine vidalıyorsun. ancak yapmadan önce videoyu izle "ben bunu yaparım" diyorsan öyle giris...
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimonster

çok zor değildir hem içine siner, youtube da nasıl değiştirileceğini gösteren video var onu izleyerek yapabilirsin. ekran cercevesini sokmede biraz sıkıntı yasayabilirsin tüm vidaları cıkardıkdan sonra,ekranı kapakdan ayırıyorsun ve bantla tutturulmus bir serit kablo var onu cıkartıyorsun ve yeni ekranı yerine getirtip oturtuyorsun. sonrada söktüğün serit kabloyu aynı yere takıyor ve söktugun vidaların tamamını yerine vidalıyorsun. ancak yapmadan önce videoyu izle "ben bunu yaparım" diyorsan öyle giris...

Hocam cevabın için teşekkürler. Yalnız iki noktada problemimiz var. İlki, elimde yedek ekran yok. Olsaydı bile pc benim değil, o sebeple alete gönlüme göre girişemiyorum. Yoksa şimdiye çoktan 2ye bile bölmüştüm makineyi

• Evoque E kullanıcısına yanıt
    Al hocam sana ekran mı yok

http://www.n11.com/bt156gw01-v2-ekrani-156-led-ekran-panel-P55089400
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.