Şimdi Ara

HP EKRAN KARTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bayramlar, HP Pavilion G6 1030ST marka bir laptobum var. Ne zaman format atsam ekran kartını 1 hafta yüklemeye çalışıyorum. Dahili ve harici 2 ekran kartı var. İntel ve AMD. AMD ekran kartım aygıt yöneticisinde gözükmüyor ve yükleyemiyorum. Bana Teamwiever ile yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kaç driver yükle sil yaptım baya karıştı işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: raxid

İyi bayramlar, HP Pavilion G6 1030ST marka bir laptobum var. Ne zaman format atsam ekran kartını 1 hafta yüklemeye çalışıyorum. Dahili ve harici 2 ekran kartı var. İntel ve AMD. AMD ekran kartım aygıt yöneticisinde gözükmüyor ve yükleyemiyorum. Bana Teamwiever ile yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kaç driver yükle sil yaptım baya karıştı işler.

Öncelikle iyi bayramlar dostum. Bende çok zorlandım kurarken bendede hp pavilion laptop var ve defalarca AMD nin kendi sitesinden kurulup yaptığım halde becerememiştim. Ben bir yöntem geliştirdim bu sayede oldu. Öncelikle DDU programını indir ve ekran kartının driverini temizle daha sonra AMD den uygun driveri indir. Yükleme ekranında önce kaldırı seç daha sonra kurulum yap ben böyle yaptım ve şuan sorun yok.

• erdensahin kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler deneyim geri döneceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.