merhaba hazır sistemleri araştırıp aralarından bir tane belirledim. ''HP Elite 7000 (VN881EA)'' modeli birçok yerde var. sistem bileşenleri ve fiyatı bana yeterli. birkaç sorum olacaktı bilgisayarla ilgili olarak. öncelikle bu modeli daha önce alıp kullanan var mı ?
-hp amerikan sayfasında max bellek desteği olarak 8gb gösteriyor doğru mu Intel® P55 PCH yongo kullanıyor 2 x 2 GB PC-3-10600 (1333MHz) DDR3 SDRAM Bellek ve 1 TB SATA 3,0 Gb/s 7200 rpm yeterli mi arttırılabilir mi ?
-içinde kurulu win 7 32 bit geliyor 64 bitlik bir sistem kurulabilir mi yine hpnin sayfasında bunun olabileceğini belirtiyor
-bir sorumda hazır sistem kullananlar için aslında bu sistemlerin firmaca sanırım 2-3 senelik garantileri oluyor bu süre içinde sistem içerisinde ki parçalarda değişiklik yaparsam aynı garanti devam ediyor mu ? tamam ram ekleme ya da ekran kartı tamam da yeni bir mainboard sanırım firmaya ters gelebilir.
Sanırım kasa acılınca garanti bozuluyor yine de bir araştırı yanlıs bilgilendirmeyeyim. Bu hazır pc nin aynı fiyata size daha iyi bir pc toplanabilir diye tahmin ediyorum.Bütcenizi belirtin ve neyle uğraştığınızı size toplama pc önerileri gelecektr.
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
Sanırım kasa acılınca garanti bozuluyor yine de bir araştırı yanlıs bilgilendirmeyeyim. Bu hazır pc nin aynı fiyata size daha iyi bir pc toplanabilir diye tahmin ediyorum.Bütcenizi belirtin ve neyle uğraştığınızı size toplama pc önerileri gelecektr.
+1
bütçe olarak 1400 ü geçmek istemiyorum, yinede sistemi kullanan olduysa bilgilenmek isterim
Bencede garantisi gidiyordur ama onlara goturursen kasayi isteidgin parcayi takarlar ucret karsiliginda :D bence bole urunlerden uzak durun cok kaliteli olmayan bir anakart uzerine insa edilmis bir sistem arti psu da cok yuksek deildir ilerde bir ekran karti alcaginiz zaman onu da deistirmek zorunda kalabilirsiniz ekstra maliyet olarak size yansicaktir. 1400 e cok guzel kasalar toplanabilir. Forumda var 1400 civari bilgisayarlar bide kullanim amaciniz onemli.
teşekkürler, bu sistemi daha önce kullanan oldu mu peki ?
Bu ürünü kullanmadım ama başka hazır pcler kullandım kesinlikle paralarını haketmiyorlar , size yeterli bi sitem olabilir fakat aynı paraya daha iyisini almak varken neden daha alt seviyesini alasınız ki?? Bu ürünün ekran kartı gayet kötü , anakart büyük ihtimal satılamayan modellerden toplu alımla alınan ucuz ve dandik anakart , psu anca o sisteme yeten bi psu , kasası da küçük gelişime de gayet kapalı...
haklısınız ancak işin bir de windows boyutu var, win 7 ler 200 dolardan başlıyor. bu düzeyde iyi bir anakart ve ekran kartı ile bir sistem yapıldığında toplam maliyeti 1600 tl yi geçebiliyorda. sonuçta zaten sorduğum sistemi pahalandıran içerisinde ki i5 750 işlemci. benim tek endişem anakartından, öğrendiğim kadarı ile içerisinden msi ın bir model anakartını kullanıyor. ekran kartı çok önemli sayılmaz benim için açıkcası zaman içerisinde geliştiririm. tek merak ettiğim ufak kasa olmasından ötürü donanımsal açıdan zaman içerisinde bir problem yaşayıp yaşamayacağım konusu ? kasa oldukça ufak 300w lık güç kaynağı var kasada 2 büyük fan kullanılmış. sorduğum birkaç tekno mağazada parçalarda değişiklik yapabilirsiniz ama arıza durumunda eski kasa içi bileşenleriyle başvurun dediler bu ne kadar doğru ?
HP Elite 7000 serisinin GT230 ekran kartı sorunlu arızalı çıkıyor şikayetler üzerine bimeks ürünü geri çekti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme