Şimdi Ara

HP Envy dv6-7200et Windows 7 Yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle okuyup yardımcı olan veya olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Bir laptop almaya karar verdim. HP hastası olduğumdan onun modellerine bakıyorum genelde. Bulduğum model HP Envy dv6-7200et ve özellikleri şu şekilde:

HP Envy dv6-7200et Windows 7 Yüklemek

Burada yazmıyor ama ışıklı klavye ve parmak izi okuyucusu da var.

Ben windows 8 kullanmak istemiyorum bunu tartışmak için lütfen mesaj da atmayın. Windows 7 kullanmak istiyorum ama HP support sayfasında bu ürünün windows 7 driver desteği bulunmuyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda HP den aldığım yanıt kesinlikle Windows 7 driver desteği vermedikleri yönünde oldu. Anlaşılan Tekelci Microsoft baskısı bu yönde olmuş ki herkes Windows 8 kullanmaya başlasın. Ama aynı zamanda aynı müşteri hizmetleri yetkilisine windows 8 driverlarını windows 7 ye tanıtma şansımın olup olmadığını sordum o da herhalde gözümü korkutmak için bazı müşterilerimiz dışarıda yüklettiklerinde sorun yaşadıklarını belirttiler dedi.

Şimdi ben de şu an bulunan HP Pavilion DV6-6100ST fabrikadan Windows 7 Home Premium yüklü geliyor ve Ultimate yüklediğimde kesinlikle Parmak izi sürücsünü tanıtamıyorum. Bunu da sorduğumda müşteri hizmetleri yetkilileri windows 7 ultimate desteğinin olmadığını söylediler.

Kısacası çok kısıtlı destek veriyor HP. Şimdi bana elinde HP Envy dv6-7200et olan veya bu konuda yorum yapabilecekler cevap verebilir mi bu laptopu alarak windows 7 yüklememin ve tüm driverları eksiksiz tanıtabilmemin bir yolu var mı?

Son olarak önceki soruma cevap veremeyip de HP dışında ışıklı klavyesi olan ve windows 7 ye tam desteği olan i7 işlemcili 3.000TL ye kadar bir dizüstü önerecek olan var mı?

Çok teşekkür ederim.

• Güncel...

Win 7 yüklediğimizde win 8 driver ların hepsi uymuyor. Usb lerin 3ünü çalıştıramıyoruz mesela. Bu cihazı kullanıp hepsini yükleyebilen var mı?
  • mesela bende dv6635 et var sadece windows vista driverleri var ben internetten tek tek parçalarına baka baka yükledim birazını da win7 yükledi tamam ama parmak okuyucu gibi driverleri bulamadım tabi.
  • çok saçma bir sistem sanki windows 2000 kuruyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.