Arkadaşlar öncelikle okuyup yardımcı olan veya olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Bir laptop almaya karar verdim. HP hastası olduğumdan onun modellerine bakıyorum genelde. Bulduğum model HP Envy dv6-7200et ve özellikleri şu şekilde:
Burada yazmıyor ama ışıklı klavye ve parmak izi okuyucusu da var.
Ben windows 8 kullanmak istemiyorum bunu tartışmak için lütfen mesaj da atmayın. Windows 7 kullanmak istiyorum ama HP support sayfasında bu ürünün windows 7 driver desteği bulunmuyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda HP den aldığım yanıt kesinlikle Windows 7 driver desteği vermedikleri yönünde oldu. Anlaşılan Tekelci Microsoft baskısı bu yönde olmuş ki herkes Windows 8 kullanmaya başlasın. Ama aynı zamanda aynı müşteri hizmetleri yetkilisine windows 8 driverlarını windows 7 ye tanıtma şansımın olup olmadığını sordum o da herhalde gözümü korkutmak için bazı müşterilerimiz dışarıda yüklettiklerinde sorun yaşadıklarını belirttiler dedi.
Şimdi ben de şu an bulunan HP Pavilion DV6-6100ST fabrikadan Windows 7 Home Premium yüklü geliyor ve Ultimate yüklediğimde kesinlikle Parmak izi sürücsünü tanıtamıyorum. Bunu da sorduğumda müşteri hizmetleri yetkilileri windows 7 ultimate desteğinin olmadığını söylediler.
Kısacası çok kısıtlı destek veriyor HP. Şimdi bana elinde HP Envy dv6-7200et olan veya bu konuda yorum yapabilecekler cevap verebilir mi bu laptopu alarak windows 7 yüklememin ve tüm driverları eksiksiz tanıtabilmemin bir yolu var mı?
Son olarak önceki soruma cevap veremeyip de HP dışında ışıklı klavyesi olan ve windows 7 ye tam desteği olan i7 işlemcili 3.000TL ye kadar bir dizüstü önerecek olan var mı?
Çok teşekkür ederim.
Güncel...
Win 7 yüklediğimizde win 8 driver ların hepsi uymuyor. Usb lerin 3ünü çalıştıramıyoruz mesela. Bu cihazı kullanıp hepsini yükleyebilen var mı?
mesela bende dv6635 et var sadece windows vista driverleri var ben internetten tek tek parçalarına baka baka yükledim birazını da win7 yükledi tamam ama parmak okuyucu gibi driverleri bulamadım tabi.
çok saçma bir sistem sanki windows 2000 kuruyoruz.