Şimdi Ara

HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
3
Favori
36.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hp envy 14 bimekse geldi 2500 tl. ben 1. levent metrocity'ki bimekste inceledim. açıkçası hayal kırıklığına uğradım. ekranın her tarafında gereksiz bir boşluk alanı var. alet hiç bir işlem yapmamasına rağmen sağ tarafı ısınmıştı. sesi beats audio diye reklam yaptılar ama altec lansing den bir farkını göremedim. kamerası hd deniyor ama görüntü çok kötüydü nedendir bilmiyorum. açıkçası bunca zaman beklememe değmediğini düşünüyorum.
  • Bende bimeks te inceledim. Bende beklediğim kadar etkileyici bulmadım. En büyük avantajı ekranı. Onun dışında kaliteli olsada, arada dm4 ile çok fazla farkta yok.
  • envy 14 tek farkı kasası ve ekran kalitesi.bence türkiyeye en kötü envy 15 satılmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksir

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3020

1399$

çok abartı pahalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 29 Temmuz 2010; 17:26:55 >
  • HP ENVY 15 gelcekmi türkiyeye bilen varmı? Bende bi laptop alcam kasıma kadar bekleyebilirim aslında sanırım kasıma kadar beklicem ama çıkınca bide alamicağım kadar pahalı olursa baya üzülürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLaK3

HP ENVY 15 gelcekmi türkiyeye bilen varmı? Bende bi laptop alcam kasıma kadar bekleyebilirim aslında sanırım kasıma kadar beklicem ama çıkınca bide alamicağım kadar pahalı olursa baya üzülürüm.

bildiğim kadarıyla gelmeyecek.
  • kasımda falan gelmiş olur bence
    ama 14" hep istediğim laptop boyutudur :)
  • hmm HP ENVY 14 ekran boyutu ve usb 3.0 haricinde hp pavilon dv6 3055 ten çok farkı yok ama arada 500 tl fark var bu yüzden bana pek cazip gelmedi.Zaten büyük ekranı çok sevmiyordum ama aklıma takılan bişi var şu altı 8 cell pil takılabiliyormusun 6 cellin yanısıra ekstradan alıp o işi anlamadım kısaca anlatırmısınız yani o tür bir işlem sadece envy serisine mi yapılabiliyor?
  • quote:

hmm HP ENVY 14 ekran boyutu ve usb 3.0 haricinde hp pavilon dv6 3055 ten çok farkı yok ama arada 500 tl fark var bu yüzden bana pek cazip gelmedi.Zaten büyük ekranı çok sevmiyordum ama aklıma takılan bişi var şu altı 8 cell pil takılabiliyormusun 6 cellin yanısıra ekstradan alıp o işi anlamadım kısaca anlatırmısınız yani o tür bir işlem sadece envy serisine mi yapılabiliyor?

14 inc ekranda 1600x900 çözünürlük sunuyor.ayrıca 14'te nasıl bilemeyeceğim ama 15'te 6 cell takıp altına 9 cell ekstradan takılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 30 Temmuz 2010; 12:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

hmm HP ENVY 14 ekran boyutu ve usb 3.0 haricinde hp pavilon dv6 3055 ten çok farkı yok ama arada 500 tl fark var bu yüzden bana pek cazip gelmedi.Zaten büyük ekranı çok sevmiyordum ama aklıma takılan bişi var şu altı 8 cell pil takılabiliyormusun 6 cellin yanısıra ekstradan alıp o işi anlamadım kısaca anlatırmısınız yani o tür bir işlem sadece envy serisine mi yapılabiliyor?

14 inc ekranda 1600x900 çözünürlük sunuyor.ayrıca 14'te nasıl bilemeyeceğim ama 15'te 6 cell takıp altına 9 cell ekstradan takılabiliyor.

İşte onu sorcaktım o tür piller türkiyede satılıyormu yoksa sen yine getirttinmi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

İşte onu sorcaktım o tür piller türkiyede satılıyormu yoksa sen yine getirttinmi?

satılmıyor.getirtmek lazım envy için olanı.ben zaten evde kullandığım için 9 cell pil gerek duymuyorum.

• envy 14 ü electroworld de inceledim... çok hoş bir laptop... kullanan arkadaşlar memnunmusunuz şu ana kadar.. ayrıca mağazadaki teşhir üründe pc nin sol alt köşesine dokununca takır takır ses geliyor.... altına baktığımda sesin pil yuvasını kapatan metalimsi kapaktan geldiğini gördüm, bu durum hepsinde varmı yoksa ordaki pcdemi problem vardı..yani kapak tam oturmuyordu ve dokununca takır takır ses yapıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaa

envy 14 ü electroworld de inceledim... çok hoş bir laptop... kullanan arkadaşlar memnunmusunuz şu ana kadar.. ayrıca mağazadaki teşhir üründe pc nin sol alt köşesine dokununca takır takır ses geliyor.... altına baktığımda sesin pil yuvasını kapatan metalimsi kapaktan geldiğini gördüm, bu durum hepsinde varmı yoksa ordaki pcdemi problem vardı..yani kapak tam oturmuyordu ve dokununca takır takır ses yapıyordu

14'ün altı nasıl bilemeyeceğim ama 15'in altındaki pil tam oturuyor ve hiç hareket etmiyor.
  • envy 14 arkadaşlar bu cihaz zı siz öneriyormusunuz cihaz aşırı ısınıyormu degişim cihazı olarak kabul edimmi bana yardımcı olursanız sevinirim ısınma sorunu yaşarım diye cok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumya660688

envy 14 arkadaşlar bu cihaz zı siz öneriyormusunuz cihaz aşırı ısınıyormu degişim cihazı olarak kabul edimmi bana yardımcı olursanız sevinirim ısınma sorunu yaşarım diye cok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim

değişim cihazı olarak bunu mu önerdiler bence hemen al.
  • alet isinmasina isiniyorda her laptop gibi dv ler gibi degil ayrica isininca bir sorun yasamiyorsun hava alanlarini bos birak yeterli sorun cikmaz isinma anca 4 saat kullanimdan sonra oluyor Bu yaz sicaginda denemelerimde ole gozuktu yani 6cell pille pek isinma yasamazsiniz...

bende 6+9cell var combo 15" gayet memnunum sadeligine bitip aldim zatenperformansi gayet iyi ha corei7 mi alsaydim diye sorarsam kendime bence Cok ciddi bir fark olmayacak ram dayadim 8gb simdide ssd almayi dusunuyorum bakalim ne olacak 1500 dolara aldim vergisiyle 1800 dolara elime gecti ;)
  • Benimde ENVY 17'im gelince burada olacağım nasipse :) Ama ana başlık yanında 14 yazıyor
  • alan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.