tabiki akşama çekerim güzel resimler yeni bios linkini verirmisin bakalım neyi fix yapmışlar :)
hp.com.tr
touchpad için çıkmış update emre oyun oynarken ısınma durumu nasıl ? bende touchpad in sağ ve sol tarafı baya ısınıyor, en çok hangi oyunları oynuyosun bakalım :)
quote:
Orijinalden alıntı: pro-redline
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
quote:
tabiki akşama çekerim güzel resimler yeni bios linkini verirmisin bakalım neyi fix yapmışlar :)
hp.com.tr
touchpad için çıkmış update emre oyun oynarken ısınma durumu nasıl ? bende touchpad in sağ ve sol tarafı baya ısınıyor, en çok hangi oyunları oynuyosun bakalım :)
soğutucu kullanıyorum.75'de maximum bad company 2'de.pek oyun oynamıyorum laptopta ps3 oynuyorum
HP Envy 15 alacağım sanırsam elimdeki mevcut 2-3 seçenekten en çok ona yöneldim.
quote:
Orijinalden alıntı: 2shae
HP Envy 15 alacağım sanırsam elimdeki mevcut 2-3 seçenekten en çok ona yöneldim.
hayırlısı olsun.
Daha kesin birşey yok yaz sonuna kadar zamanım var ama şimdi resimlere baktım ve baya beğendim. Hem oyun oynayabileceğim hem de şık takoz gibi olmayan bir bilgisayar arıyordum. Bu arada Türkiye ve Avusturya sitelerinde Envy modelini bulamadım yanlış mı bakıyorum acaba?
quote:
Daha kesin birşey yok yaz sonuna kadar zamanım var ama şimdi resimlere baktım ve baya beğendim. Hem oyun oynayabileceğim hem de şık takoz gibi olmayan bir bilgisayar arıyordum. Bu arada Türkiye ve Avusturya sitelerinde Envy modelini bulamadım yanlış mı bakıyorum acaba?
türkiye'de bu model yok gelemeyecek de sanırım.14.5 inc olanı var onun da kayda değer bir özelliği yok hd 5650 ekran kartı vs. amerikada bu model var.
Of olmadı ama bu şimdi Viyana'dan alacaktım ürünü orada okuyorum. Şansa bak anasını satayım
emre sogutucu hangi modeli kullaniyorsun ?
quote:
dışarıdan alınan hiçbir soğutucunun 3-5 dereceden fazla yararını görmedim.
şimdi kendim yapmaya karar verdim.6 tane 8 cm fan alacağım onların kabloları paralel bağlayıp 12 volt 1 amper adaptöre bağlayacağım.o fanları da alüminyum delikli sac levhaya monte edeceğim ve sanırım mükemmel bir soğutma elde etmiş olacağım. Not: denemek amaçlı 2 tane 8 cm fanı paralel bağlayıp onları 12 volt 1 amper adaptöre bağladım ve mükemmel hava üflüyor. ızgaraların altına koyar koymaz 49-50 derecelere düştü işlemci 70'lerden.
quote:
quote:
şimdi kendim yapmaya karar verdim.6 tane 8 cm fan alacağım onların kabloları paralel bağlayıp 12 volt 1 amper adaptöre bağlayacağım.o fanları da alüminyum delikli sac levhaya monte edeceğim ve sanırım mükemmel bir soğutma elde etmiş olacağım. Not: denemek amaçlı 2 tane 8 cm fanı paralel bağlayıp onları 12 volt 1 amper adaptöre bağladım ve mükemmel hava üflüyor. ızgaraların altına koyar koymaz 49-50 derecelere düştü işlemci 70'lerden.
cizimini yaptinmi bare tasinabilir olucakmi bide
quote:
quote:
quote:
cizimini yaptinmi bare tasinabilir olucakmi bide
15.6 inc olacak zaten normal boyutlarda yani.sadece yarın delikli alümiyum sac bulmam lazım.
oyun performansı nasıl?
quote:
oyun performansı nasıl?
gayet iyi.her oyunufull hd'de oynuyorum.
Neden tek bir mağazada satılıyor ki? Yan ithalat gibi bir durum mu ?
i5 li modeli 2000tl civarı olursa alınır, yoksa dm4 alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: HSeldon
Neden tek bir mağazada satılıyor ki? Yan ithalat gibi bir durum mu ?
i5 li modeli 2000tl civarı olursa alınır, yoksa dm4 alırım.
dm4 ile envy aynı sınıfta mı
aynı sınıfta değil ama ödemeye değecek bir fiyat farkı olursa alınır.
quote:
Orijinalden alıntı: HSeldon
aynı sınıfta değil ama ödemeye değecek bir fiyat farkı olursa alınır.
dv6 alın 2000 tl i7 işlemci hd 5650 ekran kartı.
beyler bu makineyi asus g73jh-a1 le karşılatırsak sizce hangisi daha iyidir?