Şimdi Ara

HP Falcon'un rakibi Lumia 950 XL olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP Falcon'un rakibi Lumia 950 XL olacak

WebOS hüsranı sonrasında akıllı telefon pazarından elini eteğini çeken HP, bazı Android tabletlerine telefon özelliği kazandırarak nabız yoklamaya başlamıştı. Gelecek yıl ise firmanın muhteşem bir geri dönüş yapmaya hazırlandığı konuşuluyor. HP Falcon adındaki amiral gemi modeli doğrudan Lumia 950 XL modelini hedef alıyor. 

MWC 2016 fuarında tanıtılması beklenen HP Falcon modelinde 5.8 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran yer alırken, Snapdragon 820 yonga seti ile ekosistemin en güçlü akıllı telefonu olmaya aday. Şimdilik Snapdragon 820 yonga seti ile ilgili herhangi bir Windows 10 mobil bilgisi olmadığı için HP Falcon ekosistemde tek gibi görünüyor. Modelde 3GB RAM, 32GB/64GB depolama kapasitesi, 20MP çözünürlüğünde arka kamera, 12MP çözünürlüğünde ön kamera gibi özelliklerin yer alması bekleniyor. 

Bununla birlikte HP Falcon modelinin Lumia ailesine göre bazı dezavantajları mevcut. Örneğin cihazın ilk etapta kurumsal pazara sunulması bekleniyor. Yani bir müddet son kullanıcı bu cihaza erişemeyecek. Ayrıca HP'nin geniş olmayan dağıtım kanalları nedeniyle modelin çok fazla ülkeye gitmeyeceği tahmin ediliyor. Yine de firmanın nasıl bir koz ortaya koyacağı gelecek yılın ilk aylarında belli olacak.  

• Muhteşem bir geri dönüş mü?

Windows 10 mobile le mi?

HP de nerde gariban bir sistem var onu kullanıyo. Bu özelliklerle Android koy, fiyatı da biraz aşşağı çek ondan sonra kaymağı ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

Muhteşem bir geri dönüş mü?

Windows 10 mobile le mi?

HP de nerde gariban bir sistem var onu kullanıyo. Bu özelliklerle Android koy, fiyatı da biraz aşşağı çek ondan sonra kaymağı ye.

Sanırım artık wp androide rakip olmaktan çok kurumsal pazardan pay alabilmeye çalışcak o yüzden office ve pc deneyimine bu kadar odaklanmşlar sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows hala çok geride insanlara windows kullandırmak istiyorsa sattığı telefonlara android de kullanılmasını sağlamalı.. işletim sistemi kullanışsız olduktan sonra 820 olsa ne farkeder 20 mp kamera olsa...

• Bu ne düşmanlıkmış arkadaş! Windows Mobile'ın yapamadığı iş yok. Tek işiniz konuşmak.

• vizyonu olmayan şirketler bence telefon filan cıkarmamalı,teknoloji çöplüğüne katkılarından baska faydaları yok,HP nin kendine hayrı olsaydı Palm'dan aldığı webos'u adam ederdi bi yerlere getirirdi,sıfır katkıyla piyasadan silip LG ye yapıştırdılar.

örn;kurumsal pazar ne yapar Qualcomm 820 chip setle?kaç kuruma kişiye ulaşırsın bunlar bence iyi irdelenmemiş hesaplar.

Son olarak Microsoft,slogan; marketin yoksa hiçsin!ya w 10 android marketle entegre edecek bir yol bulacaksın,yada çalışıp uygulama zenginliği,uyguluma oluşturucuları kendine çekeceksin...başka türlü kısır bir işletim sistemi olarak kalacaksın, buda Microsoft'un hiç önceliklerinde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 31 Aralık 2015; 12:21:15 >
  • Ne yapıyım ben bu donanımı? Sistem de oyun & uygulama yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alan alır boş boş yorum yapmaya gerek yok, vizyonsuz şirketmiş koskoca microsoft için bunu diyenler var :))

• HP bugüne kadar hangi teknolojik ürünü düzgün yaptı ki ? Amerikalılar bile dalga geçiyor.
  • Muhtesem donusunu Windows ilemi yapacak :)

• Sistemde oyun ve uygulama yok ne yapalım o işlemciyi

• HP nin başarılı olabileceği tek sektör fırın sektörüdür.net
    eskiden yazıcıları iyiydi şimdi ne alemde bilmiyorum. Ama laptopunu kullanan bilir insan bi soğuyor markadan (baya da ısınıyor laptopla)

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanirmak

HP nin başarılı olabileceği tek sektör fırın sektörüdür.neteskiden yazıcıları iyiydi şimdi ne alemde bilmiyorum. Ama laptopunu kullanan bilir insan bi soğuyor markadan (baya da ısınıyor laptopla)

iki kere ısınmadan dolayı bellek yakmış biri olarak yorumunuza katılıyorum :) Ama şu bir gerçek. Çok iyi müşteri destek hizmetleri var.

• Tek çıkış yolu full windows çalıştıran büyük ekranlı kalemli guzel bir surface phone.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu özelliklere android koy sonra biraz zor satarsın kurumsal kullanıcılara. Alsa alsa telefonla tetrisi ayırt edemeyen, standart android kullanıcıları alır.

• Nedir bu android sevdasi anlamadim gitti. Wp yi kotuleyen tayfa ne kadar sure bu sistemi kullandi?? Her 3 sistemide uzun sure kullanmis biri olarak soyleyebilirim ki performans ve stabilite acisindan ioswpandroid tir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.