Şimdi Ara

HP G Serisi Kullanıcı Kulübü (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
8
Favori
102.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FUR_KAN

quote:

Orijinalden alıntı: serhatsaglam

bilgisayarım 2212-et modeli. 3. nesil işlemcim. seninkiyle aynı özelliklere sahip. çünkü 2212-et tek model yani benzeri falan yok :D neden farklı sonuçlar çıkıyor bilmiyorum. win 8 yüklü. yüksek karşıtlık denedim puanlar değişmedi. ne yaparsam yükselme azalma olmuyor artık :D çok garip. bilgisayar aynı, puanlar farklı. belki senin driver ların yeni sürümleri vardır bir kontrol et istersen...

özellıkle ram sende 8 gözüküyor aldından berı böyle mı yoksa güncellemelerle mi böyle oldu arada ciddi fark var bu kadar farklı olması anlamsız :S pc güncel drıverlara sahıp bana göre bılmedım bısey varsa bılemem tabi :)) bu işten bışey anlamadım ama hayırlısı diyelim artık

aldığımdan beri böyle. tek fark disk işte. 5.9 du 5.8 e düştü. bir de grafik puanım düştü. güncelledikten sonra :(

• arkadaşlar 2266st için win7 64bit driverları nerden bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: franklinda

bende dün gittim 890tl fiyata hp g6 2277et aldım şu an için memnunum durumdan ilerleyen zamanda göreceğiz sonucu

Öncelikle hayırlı olsun bendede 2277et modeli var çok memnunum..Sorularınız olursa yazın yardımcı oluruz
  • quote:

ya arkadaş sol hopörlerden cızırtı gelmeye başladı adam akıllı pc yı bıle kullanmıyorum hoporlerin birinden cızırtı gelmeye başladı işin gucun yok garantiye yolla şimdi bekle 15-20 gun gelsin bılgısayar sinirden kırıcama resmen bılgısayarı alalım 3 ay oldu yada olmadı işin gucun yoksa uğraş vallahi delirdim öyle böyle değil ınanılmaz soğukluk geldi bu saatte müşteri hizmeleti yok yoksa butun hıncımı almıştım onlardan sucu olmasalar dahi. böyle bı sorun yaşayan var mı arkadaşlar

benim bilgisayarda var müzik dinlerken çızırtı yapıyor, işletim sistemini değiştirdim. win7 64 bit yükledim. ona da driver bulamıyorum. driver pack solution bile bulamıyor. ne lanet bilgisayarmış.
  • hocam 890 tl ye nerden aldınız öyle? bende almak istiyorum ama heryerde 1150 falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibokozan

quote:

ya arkadaş sol hopörlerden cızırtı gelmeye başladı adam akıllı pc yı bıle kullanmıyorum hoporlerin birinden cızırtı gelmeye başladı işin gucun yok garantiye yolla şimdi bekle 15-20 gun gelsin bılgısayar sinirden kırıcama resmen bılgısayarı alalım 3 ay oldu yada olmadı işin gucun yoksa uğraş vallahi delirdim öyle böyle değil ınanılmaz soğukluk geldi bu saatte müşteri hizmeleti yok yoksa butun hıncımı almıştım onlardan sucu olmasalar dahi. böyle bı sorun yaşayan var mı arkadaşlar

benim bilgisayarda var müzik dinlerken çızırtı yapıyor, işletim sistemini değiştirdim. win7 64 bit yükledim. ona da driver bulamıyorum. driver pack solution bile bulamıyor. ne lanet bilgisayarmış.

müşteri hizmetlerini aradım bişeyler yaptırdılar ama sonuç aynı düzelmedi cızırtı devam edıyor. istanbuldakı hp servisinin adresini aldım kargoyla uzun sürer sahsi teslim edersen pc yi gün içinde alabılecegımı söylediler. sorun yazılımsal degıl haporlerde sorun var degışıcek muhtemelen cok sukur 3 ay da başladık bişeyler degıştırmeye soğukluk geldı bılgısayardan

• Playstation2 emülatörü kurdum laptopa full hızda god of war 1-2 ve gran turismo 4 oynuyorum
  • quote:

arkadaşlar 2266st için win7 64bit driverları nerden bulabilirim ?

Win8 driverlarını kurmayı denediniz mi?
  • ben zaten bilgisayar yapım bakım onarımı ile ilgileniyorum ürün güzel özellikleri yeterli zaten benim için
  • s.a arkadaslar sans eseri gordum klubunuzu ve onerilerinizi almak istıyorum 1400 lıraya kadar bı butcem var ve sureklı oyun oynayıcısıyım buda cok cıddı ısı ve performans sorunu yatıyor zman gectikce kafamda G6-22212ET var . fıyat işletim sıtemı ram ekran kartı olarak ilgimi cok cekti ama lenovodanda oneri geldi kafam cok kaarıstı ogrenciyiz basına her zman bişey gele bilme olacılıgı var. daşşş gıbı bi laptop olsun ucuz olsun performanslı olsun dıyom cokmu sey istıyorm acaba :D:D:D:D:D:D:D:D

http://www.gold.com.tr/U209106/Hp-G6-2212ET-C6G54EA-Notebook kafamda olan laptop budur

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-332436-notebook-urun8114.html önerilen budur

yorumlarınızı beklıyorm pazartesi gunu almak için yola cıkıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: d4rkhazee

s.a arkadaslar sans eseri gordum klubunuzu ve onerilerinizi almak istıyorum 1400 lıraya kadar bı butcem var ve sureklı oyun oynayıcısıyım buda cok cıddı ısı ve performans sorunu yatıyor zman gectikce kafamda G6-22212ET var . fıyat işletim sıtemı ram ekran kartı olarak ilgimi cok cekti ama lenovodanda oneri geldi kafam cok kaarıstı ogrenciyiz basına her zman bişey gele bilme olacılıgı var. daşşş gıbı bi laptop olsun ucuz olsun performanslı olsun dıyom cokmu sey istıyorm acaba :D:D:D:D:D:D:D:D

http://www.gold.com.tr/U209106/Hp-G6-2212ET-C6G54EA-Notebook kafamda olan laptop budur

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-332436-notebook-urun8114.html önerilen budur

yorumlarınızı beklıyorm pazartesi gunu almak için yola cıkıcam

Lenovo'yu önerebilirim sana hocam pisman olmazsın

• quote:

arkadaşlar 2266st için win7 64bit driverları nerden bulabilirim ?

lk başta. Sitesinden win 7 driverlari indir.ilk once net4 kur, ondan sonra amdnin sitesinden enson ekran karti sürücüsünü. İndir(aramada apu diye olani sec). Hp indirdigin driverlari sira ile kur., her kurduğunda bilgisayari restart et. Aygit yoneticisinde usb 3 ve bazi driverler kurulamadi gorunecek. Amd nin sitesine gir, driver bolumunde chipset driverleri var. Sen yine apu olani sec indir(orada yazar zaten usb3 diye), ve bunu kur. Pc yi restart et. Usb 3 driverlarin çalıştığını öreceksin. Enson amd sitesinden ayni chipset driverin oldugu yerden raid suruculerini kur. En son ethernet kalacak. Onu taktigin zaman otomatik tanimasi lazim tanimazsa win 8 driverini kur. Hersey bukadar. Windows 7 kurdugunu varsayarak anlattim bunlari., eger kuramadiysan biosta ve kurulum ekraninda msdosu acarak 3 ve 4 islemle windowsu kurabilirsin. indows 7 performansi cok iyi bilgisayarin, su amd apuyu kulllandigimdan beri intele sovuyorum yemin ederim. Yardımcı olduysam ne mutlu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar kesınlıkle bu hp g serisini onermem lanet olsun nerden aldım g6 2212 et benımkı. ekran kartını bır turlu 7670m ye gecıremedım hd 4000 gozukuyo. most wanted

oynucam not scale ayarı bıle yok

ati amd sitesinden indirdiginiz hiç birşey çalişmaz hp sıtesinden harıc amd nın sitesinden sürücü indiremiyosunuz oda hala 2012 nin ekran kartı sürücüsü var oda rezalet win 8 rezalet

kesinlikle uzak durun ben yandım siz yanmayinnnnnn

isteyen olursa 1250 ye satarım 2 ay olmadı alalı kanser olucagıma satarım 250 tl zarara
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

arkadaslar kesınlıkle bu hp g serisini onermem lanet olsun nerden aldım g6 2212 et benımkı. ekran kartını bır turlu 7670m ye gecıremedım hd 4000 gozukuyo. most wanted

ati amd sitesinden indirdiginiz hiç birşey çalişmaz hp sıtesinden harıc amd nın sitesinden sürücü indiremiyosunuz oda hala 2012 nin ekran kartı sürücüsü var oda rezalet win 8 rezalet

isteyen olursa 1250 ye satarım 2 ay olmadı alalı kanser olucagıma satarım 250 tl zarara

arkadaşım ben 2277 kullanıyorum most wanted ı indirip kurdum grafik ayarlarından yüksek performansı seçip oyunu en yüksek ayarlarda oynadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım grafikleri gayette başarılıydı şimdi crysis blackbox a başladım aldığım verim gayet iyi high ayarlarda hiç kasmadan oynuyorum ve ısınma problemiylede karşılaşmadım sorun nerde anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaydogan

quote:

arkadaslar kesınlıkle bu hp g serisini onermem lanet olsun nerden aldım g6 2212 et benımkı. ekran kartını bır turlu 7670m ye gecıremedım hd 4000 gozukuyo. most wanted

arkadaşım ben 2277 kullanıyorum most wanted ı indirip kurdum grafik ayarlarından yüksek performansı seçip oyunu en yüksek ayarlarda oynadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım grafikleri gayette başarılıydı şimdi crysis blackbox a başladım aldığım verim gayet iyi high ayarlarda hiç kasmadan oynuyorum ve ısınma problemiylede karşılaşmadım sorun nerde anlamadım

+1 değiştirilebilir grafiklerden ayarlamadınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaydogan

quote:

+1 değiştirilebilir grafiklerden ayarlamadınız mı?

eski most wanted yükle olmuyo tam ekran . m w 2 de tam ekran olur sorun yok onda.oyunlarda ısınmıyormu yapmayın allah aşkına pes 2013 oynuyorum korkuyorum yanıcak diye

• cyrsis 3 oynuyorum ve ilk defa bılgısayardan memnun kalmadım oynamadım oyun kalmamıştır hepsinin üstesinden gelmişti pc. 2212et modeli ama bu crysis 3 te yok arkadaş ya intel ekran kartıyla hiç ama hiç çekilmiyor fareyı sag sola çevirdiğim zaman bulanık gözüküyor ekran. çatışmalarda bi halt anlamıyosun. fraps değeri 10-15 arası açıkçası daha önce oynadığım oyunların bi kısmındada 7670 devreye girmiyodu ama rahatlıkla oynu oynuyabılıyodum. bu oyunda çekılmıyor ekran ayarlarını düşürsemde tatmin etmıyor. 7670 le oynamam lazım ama geçmiyor sistem yapıcak bişey var mı bilmem ama hayal kırıklığı...
  • arkadaşlar madem cihazlarınız da ekran kartı devreye girmiyor neden duruyorsunuz hala?

tüketici sorunları hakem heyetine başvurun cihazı geri teslim edin paranızı alın. böyle saçmalık olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

arkadaşlar madem cihazlarınız da ekran kartı devreye girmiyor neden duruyorsunuz hala?

tüketici sorunları hakem heyetine başvurun cihazı geri teslim edin paranızı alın. böyle saçmalık olmaz.

bas vuran varmı nasıl ispatlariz bu olayı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

arkadaşlar madem cihazlarınız da ekran kartı devreye girmiyor neden duruyorsunuz hala?

bas vuran varmı nasıl ispatlariz bu olayı

muhtemelen bir bilirkişi durumu inceleyip, olayı ispatlayacaktır. başvurun böyle saçma şey olmaz. 1500 lira para ver ekran kartı süs diye dursun.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.