Şimdi Ara

HP G Serisi Kullanıcı Kulübü (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
8
Favori
102.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

quote:

arkadaşlar madem cihazlarınız da ekran kartı devreye girmiyor neden duruyorsunuz hala?

tüketici sorunları hakem heyetine başvurun cihazı geri teslim edin paranızı alın. böyle saçmalık olmaz.

bas vuran varmı nasıl ispatlariz bu olayı

muhtemelen bir bilirkişi durumu inceleyip, olayı ispatlayacaktır. başvurun böyle saçma şey olmaz. 1500 lira para ver ekran kartı süs diye dursun.

valla haklısın kardeşim de ben kendımı hp yerıne koyuyorum bahnesı dünden hazır opengl ve dirext11 dısındakılere zaten ekran kartı devreye girer demiyoruz der işin içinden çıkar haklıda sonuçta bu ürünü alırken araştırma yaparak alınsa bunu bilinir ve almazsın pat diye alırsan da böyle patlatırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: FUR_KAN

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar madem cihazlarınız da ekran kartı devreye girmiyor neden duruyorsunuz hala?

tüketici sorunları hakem heyetine başvurun cihazı geri teslim edin paranızı alın. böyle saçmalık olmaz.

muhtemelen bir bilirkişi durumu inceleyip, olayı ispatlayacaktır. başvurun böyle saçma şey olmaz. 1500 lira para ver ekran kartı süs diye dursun.

valla haklısın kardeşim de ben kendımı hp yerıne koyuyorum bahnesı dünden hazır opengl ve dirext11 dısındakılere zaten ekran kartı devreye girer demiyoruz der işin içinden çıkar haklıda sonuçta bu ürünü alırken araştırma yaparak alınsa bunu bilinir ve almazsın pat diye alırsan da böyle patlatırlar

bizde burdan hp alıcakları uyaralım bız yandık onlar yanmasın ekran kartı susden başka bişey değil

• quote:

quote:

quote:

adamlar sallamıyorlar ki.konu açtım cevap veren yok.bios güncelleme yapmaları şart.switchable graphics mode ekleyecekler deli ettiler.

http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Display-and-Video-e-g-Windows-8/Pavilion-g6-amp-g7-NEED-UPDATE-BIOS/td-p/2333645

• quote:

Orijinalden alıntı: Selahaddin Eyyübi

quote:

quote:

quote:

adamlar sallamıyorlar ki.konu açtım cevap veren yok.bios güncelleme yapmaları şart.switchable graphics mode ekleyecekler deli ettiler.

http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Display-and-Video-e-g-Windows-8/Pavilion-g6-amp-g7-NEED-UPDATE-BIOS/td-p/2333645

güncellemeyi beklemektense milli piyango bileti al çıkmasını bekle daha iyi

• Benide ekleyin gruba..
    Değerli arkadaşlarım yok mudur bu ısınma problemine çözük soğutucu kullananınız var mı işe yarıyor mu yardım edinnnn !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrutalLethalTR

Benide ekleyin gruba..
    Değerli arkadaşlarım yok mudur bu ısınma problemine çözük soğutucu kullananınız var mı işe yarıyor mu yardım edinnnn !!!

ben pc yi oyun için kullanıyorum kardeşim bugüne kadar hiç bi oyunda ısınmadan dolayı pc kapandı yada oyunda atmadı. bılgısayar ısınıyo mu ısınıyo ama ısınmayan pc de asla yoktur söz konusu bıle degıl. onun dışında soğutucu var bende almıştım oylesıne lazım olur dıye ama dedım gibi bugüne kadar ısınmadan dolayı oyunda sorun çıkmadı bende 1-2 kere meraktan kullandım soğutucuyu. işe yaradımı evett bılgısayar buz gibi oldu kardeşim :)) eger ki ısınmadan sorunun varsa tavsıye ederım yüzde yüz işe yarıyacaktır. çok sükür benim ihtiyacım yok şimdilik
  • kardeşim ısınmayan pc yok demişsinde aynı oyunu (batlefield 3) asus bir pc de denedim 80 dereceye gelyor gelmiyor bu hp de 95 ten aşağı inmiyor bir kere. oyundan atma vs olmaz demişsn ama bir gün yine battlefield 3 oynuyordum kulağımda kulaklık fan sesini falan duymamışım oyuna kaptırmışım kendimi tak bilgisayar kapandı 10dk açılmadı altını ellediğimde çok sıcaktı.
  • quote:

kardeşim ısınmayan pc yok demişsinde aynı oyunu (batlefield 3) asus bir pc de denedim 80 dereceye gelyor gelmiyor bu hp de 95 ten aşağı inmiyor bir kere. oyundan atma vs olmaz demişsn ama bir gün yine battlefield 3 oynuyordum kulağımda kulaklık fan sesini falan duymamışım oyuna kaptırmışım kendimi tak bilgisayar kapandı 10dk açılmadı altını ellediğimde çok sıcaktı.

ben sana kendi bılgısayarımdan bahsettım benım donanım yeterlı ki böyle bi sorun yaşamadım. sıcaklıkla ilgili her bılgısayar ısınır kımı 80 kımı 90 hepsinin aynı olması munkun degıl her araba benzin kullanır ama hepsi farklı yakar bu kadar basit. bahsettin oyunu bitirdim geçen ay 1 kez bılgısayar kapanmadı ısınmadan dolayı. son olarak kardeşim ısınmadan yana sorunun varsa soğutucu emin ol pc nin kapanmamasını saglıyacaktır

• quote:

quote:

kardeşim ısınmayan pc yok demişsinde aynı oyunu (batlefield 3) asus bir pc de denedim 80 dereceye gelyor gelmiyor bu hp de 95 ten aşağı inmiyor bir kere. oyundan atma vs olmaz demişsn ama bir gün yine battlefield 3 oynuyordum kulağımda kulaklık fan sesini falan duymamışım oyuna kaptırmışım kendimi tak bilgisayar kapandı 10dk açılmadı altını ellediğimde çok sıcaktı.

ben sana kendi bılgısayarımdan bahsettım benım donanım yeterlı ki böyle bi sorun yaşamadım. sıcaklıkla ilgili her bılgısayar ısınır kımı 80 kımı 90 hepsinin aynı olması munkun degıl her araba benzin kullanır ama hepsi farklı yakar bu kadar basit. bahsettin oyunu bitirdim geçen ay 1 kez bılgısayar kapanmadı ısınmadan dolayı. son olarak kardeşim ısınmadan yana sorunun varsa soğutucu emin ol pc nin kapanmamasını saglıyacaktır

Sogutucu olarak ne kullanıyosun hocam? Ben kendim yapmayı düsünüyorum :)

• Bu modelde coolsense kullnılmasına rağmen halen ısınıyormu gerçi coolsense'nin ne kadar sağlıklı olduğuna muamma.Ben çokça söyledim bu seri ısınıyor almayın diye bazıları karşı çıktı bana bende sorun yok diye dedim ilerde görürsünüz daha yeni makiğneler ısınıyorlar. Bu bölümde ve teknik yardım bölümünde rastlıyoruz ısınma durumlarına almak isteyenlerede engel oluyorum
  • ben oyun oynamiyorum ama internette gezerken makina anormal isinmiyor. en fazla 60 derece olmustur.

elektrikli supurge ile fani temizleyince sicaklik daha da dusuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hp pc lerın cok ısınıyor lafını duydukça hakıkaten ısınıyor dıye önızleme oluşmuştu bende lakin kuzenım asus almıştı 2100 tl ye donanımı yüksek bi bılgısayar i7 serisi ınternetten oyun indirdiğim için bi gun bana geldi oyun almaya yükledim bılgısayarına açtık oyunu oynaya başladık 1 saat geçmedi asus diye öve öve bıtıremedıgız pc bi yerlerinden nefes alıyordu şimdi burda bana kimse hp ısınıyor dıgerlerı ısınmıyor die hıkaye anlatmasın gıdın çoluk çocuğa derdinizi anlatın inandırın. hp sınıyorrr evettttt ama asusda o da bu da şu da ısınıyorrr öyle bi anlatıyosunuz ki aralarında deve pire hesabı var ben bu anlattığımı gözümle gördüğüme test ettiğime göre benım için konu kapanmıştır gidin hesapta ısınmayan öteki pc leri alın arkadaşlar hiç zahmet edip yormayın kendınizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: App_Data

quote:

quote:

Sogutucu olarak ne kullanıyosun hocam? Ben kendim yapmayı düsünüyorum :)

trust diye bı marka 25 tl ye almıştım kipa dan ama kullanmama gerek kalmadı pc ısınmadan dolayı bi vukaat işlemedi :)) meraktan kullanmıştım 1-2 kere pc nin altı baya baya soğuktu bılgısayarın fanı hızlanmıyor bile o derece işe yaradığını soyluyebılırım

• FURKAN@Lafın banamı bilmiyorum ama ben falanca marka ısınmıyor diye bir ibare kullanmadım ayrıca bu g6 serisinde ne kadar makineelime geçtiyse arkadaşlarımda var zora gelmiyor makine ısınma fazla oluyor bu gerçek ben uydurmuyorum bu bizzat test etmemle hem fikir olduğum bir durum,normal kullnımda ısınmaz ısınırsa zaten kaldır at o makineyi.
  • Bende ısrarla söylüyorum arkadaşlar 3.nesil 2277et modelini kullanıyorum ve gayet memnunum iyiki almışım. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım zaten müthiş stabil bir sistem. Eski oyunlarıda yeni çıkan oyunlarıda rahatlıkla oynuyorum full ekran ve çözünürlükte.. Az önce Alan Wake American Nightmare ve daha çok yeni çıkan Tomb Raider 2013 kurdum gayet grafikleri yüksek ve keyifli.. Bence bu kadar şikayeti haketmiyor bu makine.. Eski modelleri bilemem ama 3.nesil 22xx modelleri fiyatına göre çok iyi iş çıkarıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: modernbodyci

Bende ısrarla söylüyorum arkadaşlar 3.nesil 2277et modelini kullanıyorum ve gayet memnunum iyiki almışım. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım zaten müthiş stabil bir sistem. Eski oyunlarıda yeni çıkan oyunlarıda rahatlıkla oynuyorum full ekran ve çözünürlükte.. Az önce Alan Wake American Nightmare ve daha çok yeni çıkan Tomb Raider 2013 kurdum gayet grafikleri yüksek ve keyifli.. Bence bu kadar şikayeti haketmiyor bu makine.. Eski modelleri bilemem ama 3.nesil 22xx modelleri fiyatına göre çok iyi iş çıkarıyor!

al benden de o kadar aynen kardeşim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: modernbodyci

Bende ısrarla söylüyorum arkadaşlar 3.nesil 2277et modelini kullanıyorum ve gayet memnunum iyiki almışım. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım zaten müthiş stabil bir sistem. Eski oyunlarıda yeni çıkan oyunlarıda rahatlıkla oynuyorum full ekran ve çözünürlükte.. Az önce Alan Wake American Nightmare ve daha çok yeni çıkan Tomb Raider 2013 kurdum gayet grafikleri yüksek ve keyifli.. Bence bu kadar şikayeti haketmiyor bu makine.. Eski modelleri bilemem ama 3.nesil 22xx modelleri fiyatına göre çok iyi iş çıkarıyor!

al benden de o kadar aynen kardeşim.

kesinlikle bende katılıyorum... en ufak bir sıkıntı çekmedim ve çekeceğimi de sanmıyorum.. iyi ki almışım.

• selamlar

2209et almayı düşünüyorum i7 li model
    ısınma problemiyle ilgili birçok problem duydum doğru mudur değil midir?
  • ya arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. şimdi bu 2212-et modeli ile 2212-st modeli aynı özelliklere falan sahip. acaba farkı ne ki? neden başka isim altında çıkartmışlar yani ? anlam veremedim.
  • 1 yıl kullandıktan sonra format atmak zorunda kaldım fakat ondan sonra rahat olmadı hiç ekran kartı driveri yükledim fakat sonunda hep hata veriyordu , 1095et modeli , atinin kendi sitesinden yükledim olmadı hpnin sitesinden model aratarak yükledim , kontrol merkezine en başta girdim sadece hata veriyor hep mom.imp mom.ccc hataları başlangıcta 3-4 .exe hatası veriyor
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.