Şimdi Ara

HP G Serisi Kullanıcı Kulübü (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
8
Favori
102.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @talha456 bence boştayken 50-60 derece fazla bu mevsimde Ben 2277et kullanıyorum boşta iken duruma göre 30-40 derece civarlarında seyrediyor oyunlara girince 60-70 arası yükseliyor oyunlardan çıkınca bir iki dk. içinde normal değerlere iniyor.
  • o zaman yazın 70 i bulur böyle giderse niye böyle ısısı peki coolsence falan da açık gösteriyo oysa fanım mı bozuk benim ya
  • inan hiçbir fikrim yok. Bazen bir virüs bile ısınmalara neden olabiliyor.Eğer şüpheleriniz varsa notebookun içini bir temizletin en azından fan kısımlarının temizliğinden emin olun.Sürücü driverlarının en son yada stabil sürümleri olmasına dikkat edin. Sonrada gerekli dosyalarınızı yedekleyip tam bir format atın 64 bit tabiki.. Hatta recovery bölümünüz hdd de hazır varsa direkt ordan full format atın.Ben 3-4 ayda bir format atarım kullandığım bilgisayarlara Hem zevkli hemde temiz iş oluyor.
  • HP"mi asla bir daha 2 kez G62 serisi aldim ama salaklik bende niye HP alirsin ki su an elimde hp g62 b61es var yaz kis fark etmiyor her oyun oynadigimda pc kapaniyor ilk aldigim laptopda oyleydi ama iste hp ucuz dedik b61es aldik buda ayni hep kapaniyor oyunlarda altina sogutucu aldik oda fark etmiyor yeni bir laptop alcam ama kesinlike hp olmucak artik.
  • benide ekleyin hocam
  • Benide katın aranıza
  • @modernbodyci Çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Yeni aldığım için driverları falan günceldir diye hiç dikkat etmedim.Recovery bölümünden format atmam söylenmişti zaten ama recovery de driverlar güncel oluyor mu yoksa kendimiz mi güncelleyeceğiiz?? Fanlara hava üflemek falan gerek tabi temizlik için
  • ürünün size teslim süresinden çok önce üretim sonrası yazılım yüklemesi yapılmaktadır buda size geldiğinde driverlerin güncel olma olasılığını azaltıyor yalnız bu dereceler biraz fazla bende boşta derece 38-44 arasında oyunlarda 60+ oluyor sadece 2277et modeli mevcut bende de siz yeni almışsınız direk aldığınız yere gidin ve garanti kapsamında çözülmesini talep edin hemen
  • alıntı yapılamıyor arkadaş..
    Driverlar genelde default olarak en günceli ile gelmez, recoveryden format atsanızda yine recovery aynı driverları kuracaktır format sırasında..
    Hp sitesinde bilgisayarın modeline ve arabirimlere göre tüm driverlar mevcut.Önce recovery ile format atın ve biraz kontrol edin ısı durumunu çünkü bir virüs bile bazen ısınmalara sebebiyet verebiliyor.Eğer formattan sonra ısıda düzelme olursa büyük ihtimalle virüsten dolayı olmuştur.Fakat halen boşta 50-60 derece ise servise göstermenizi tavsiye ederim..Birde laptopu mutlaka düz hatta dümdüz yüzeylerde çalıştırın
  • intelin hd 4000 için çıkardığı 22.03.2013 tarihli sürücü var ve performansı minimum %40 artırıyor benim g6-2277et de ama onu yükleyince hd 7670 devre dışı kalıyor sarı ünlem beliriyor önceki sürücüye dönünce de düzeliyor bunun çözümünü bilen var mı yada bu iki driveri bir arada kullanabilen mevcut mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 16 Nisan 2013; 16:52:07 >
  • cpu ısısını gösteren caps ekleyebilir misin?
  • @franklinda 2277et için verdiğim linkteki sürücüyü indirip kurun hem intel hemde amd kartınız için sürücüler tek setupta mevcuttur..

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-113258-1&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&os=4132&product=5312362&sw_lang=
  • yüklü olan driver zaten bu ama intel hd 4000 için yeni driver çıkardı martta ve acayip performans artışı sağlamasına rağmen hd 7670 sorun çıkarıyor bu seferde sarı ünlem işareti beliriyor hemen amd ise yazılım güncellemesi sunmuyor henüz arada kaldık resmen intelin yeni driveri ile %40 artış sağladım en azından ama amd devredışı kaldı bu seferde mecburen mevcut eski drivere dönmem gerekti :O

şu an hp nin sitedeki driver ile durum bu ama intel driver yüklemesi yapınca 34-35 arası oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 17 Nisan 2013; 15:19:30 >

• O driver sorununu ben de yasadım. Onu kurunca intel ekran icin ses driverını da kuruyo amd'nin hdmi cıkısı icin olan ses sürücüsüyle cakısıyo sanırım o da sorunlara yol acıyo. AMD artık yazılıma biraz daha önem verse de sorun yasamasak keske :)
  • 10gün önce g6 2303-st modelini aldım memnunum oyun performansı çok iyi crysis 3 ü akıcı şekilde çok rahat oynuyorum. gruba yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 17 Nisan 2013; 23:26:49 >
  • Benide gruba yaz . g6 2010et aldik almaz olaydım recoveryden kurtulmak için format attım ekran kartını hd 4000 olanını yükledi . Hd 7670M yi yüklesemde kabul etmiyo kırıp atıcam sonunda :( bilgili arkadaşların yardımcı olmalarını istiyorum Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım intel hd 4000 driver son yazılımı ile performans artışı sağlıyor olabilir ama oyunları 7670m ile çalıştırıyorsanız bir 7670m için bir değişiklik olmayacaktır.Zaten 7670m varken intel 4000 ne işe yarar oda ayrı tabii
  • soydan96 hpnin sitesine girin modelinizi yazıp birleşik driveri indirin intel ve hd 7670 driveri bir arada mevcut hd7670 olarak
    ben o driveri yüklediğimde low ayarda tıkanma aşamasında dahili ekran kartı ile oynanmakta olan bir çok oyun high ayarda ve akıcı bir şekilde takılmadan oynanır hale geldi hd 4000 ile bunun yanında birde şu varki ısı değerlerinde 4 derecelik fark oluştu ama amd ile sorun çıkarıyor o driver ve kullanamıyorum amd nin derhal bir driver güncellemesi sunması lazım yada hp nin bir çözüm sunması gerekiyor kardeşimde lenovo z575 var o üründe geforce 540m var ve bu tarz sorunların hiç biri yok maalesef direk intelin en güncel driverini ve nvidianın en güncel driverini yükleyebiliyoruz
    derhal buna bir çözüm sunulmalı
    ayrıca oyunlar harici bir çok yerde hd 4000 kullanıyorsunuz bunun performans artışı size kullanım süreniz boyunca amd hd 7670 den daha lazım olacak hd 4000 dahili kart olabilir ama günde 8 saat kullansanız ürünü oyun oynamadığınız 6 saat boyunca hd4000 ile kullanmış olacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 19 Nisan 2013; 19:29:16 >

• Yani masaüstünde, müzik dinlerken, internette vs. daha iyi performans Neyse
  • Olayı kendiniz icin düsünmeyin bence sadece :) Bizim cihazlarımızda tamam 2 tane ekran kartı var hd 4000 ve amd 7670m. Cok güzel. Peki sadece hd 4000 olan bilgisayarlar nolucak? :) Öyle grafikleri cok iyi olan oyunları oynatmaz tabi eyvallah ama kaldırdıgı oyunlar icin de driver güncellemesi geldiginde daha performanslı olur :) Driverda hatalar varsa onlar da giderilmis oluyo haliyle. Driver'ı kurdum arayüzüne baktım tamamen degistirmisler arayüzünü tabi sorun cıktıgı icin kullanamadım ama sorun cözüldügü anda ilk isim onu tekrardan kurmak olucak :)
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.