Birtakım piyasa araştırmalarından sonra, Media-Markt - HP G6 1040ET 1049 TL ( 23 Mayıs Pazartesi ye ÖZEL), kampanyadan faydalanarak bu laptopu aldım.
Fazla oyun oynamam, internet film müzik vs üzerine daha çok kullanıyorum.
Bilen anlayan abilerim kardeşlerim, fikirlerini, tavsiyelerini, olumlu olumsuz eleştirilerini yapabilirler mi?
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Özellikler İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Hızı 2.66GHz Turbo İle 2.93GHz İşlemci Numarası 480M İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 500 GB HD Dönüş Hızı 5400 Rpm İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası AMD VGA Chipset Modeli HD6470M Ekran Boyu(inch) 15.6" LED Bright View Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD±RW LightScribe Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Basic Tr Ağırlık 2.55 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
bence cok güzel makine özellikleri itibariyle.. sorun yaşayan arkadaşlar varmı bilmiyorum tabiki ama.. bence demiş olduğun işlerin altından zaten hayli hayli kalkacaktır..
Peki oyun performansı açısından nasıl değerlendirebiliriz?
Birde klavyenin sol alt köşesi civarında biraz ısınma var, 3 günlük bir laptop için bu durum normal midir? alırken 2 adet fan mevcut ısınma problemi olmaz demişlerdide?
ben pek oyunlarla ilgilenmem.. ama ekran kartı coğu oyunu oynatır bence.. ısınmasına sıkılma.. bir laptop ısınıp kapanmıyorsa sorun olmaz..
Arkadaşlar aynı pc den bende aldım ancak oyunlarda ekran kartı düşük kalıyor. Takılmalar yaşanıyor.
Yada benmi ayrları yapamıyorum. Çift ekran kartı var harici olanı geçerli ekran kartı olaarak ayarladım Ama crysis 2 need for speed hot pursuid gibi oyunlarda takılmalar oluyor. Ama 1 gb ekran kartlı i5 işlemcili ve 4gb ramli bir pc de bu takılmalar bana çok mantıksız geliyorr. Acaba elinde bu pc den olan arkadaş varsa deneyimlerini anlatırsa sevinirim.
Selam..
ekran kartı var... ekran kartı var.. arkadasların oynadığı ekran kartı 6770m.. seninki 6470 crysis2 oyunu tam ekran oynayamayabilirsin.. biraz ayarlarını düşürerek denemelisin..
İşyerimdeki bilgisayarda 512mb hd 4570 var onda tam ekran gayet rahat oynanıyor. hd 4570 benim ekran kartımdan dahamı iyi anlamadım üstelik 512mb.
Oyun özelliklerini aynı seviyeye mi getirip deniyorsunuz ?
Evet hatta işyerimdekinde 1024-768 oynanabiliiyor işlemciside core 2 duo.
bende de aynı bilgisayar var ama oyun oynarken hiç bir sorun yaşamıyorum NFS Hot pursit oyununu sıkıntı çekmeden oynuyorum herhangi bir takılma yok ? oyun oynarken pc nizi yüksek performans moduna almayı unutmayın hala takılma yaşıyorsanız oynadıgınız oyunun grafik özelliklerini kısıtlayın medium yada low a alın o zaman sorunsuz oynarsınız ?
Bende o zaman aldım ve pişmanım gerçekten bu hataya düşmeyin berbat bir ürün ısınma sorunu yüzünden birçok parçası değişti bilgisayarın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme