Şimdi Ara

HP G62 ekran kartı değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Makinedeki Ati Mobility Radeon 5430 512 mb DDR3 64 Bit 9 watt lık kartı çıkarıp aynı serideki 5650 1 gb ddr3 128 bit 15 wattlık modeli takma arzusundayım çünkü 5430 zayıf bir kart yeni çıkan g62leri 5470 takılınca bununda wattı 15 olunca demekki ısı sorun olmuyor aynı seri olduğu için kalıplarıda aynıdır herhalde yine ddr3 olucak nediyorsunuz hpyi aradım kafayı yedim ttnet müşteri hizmetlerinden farkı yok kimse doğru düzgün cevap vermiyor adama diyorum kartı nereden bulucam ebay alıp kendimmi takıcam adam evet diyor ne yapmak lazım bir akıl verin datamarketi filan arayın dedi HP la kocaman Hp bir kartı veremiyor o zman nediye değiştirilebilir kart koyuyorsun hizmet yok

• Yok mu cevap vericek birisi ne yapmam lazım bir akıl verin yahu
  • Arkadaşlar konu güncel G62 140 et bu kasaya olur değilmi hiç mi konudan anlayan yok lütfen yardımcı olun
  • dostum bende arayış içindeyim kimseden cevap çıkmıyor benimde öyle bir fikrim var kartı bulup takıcaz gibi gözüküyor nette bazı yerlerde kart değişimini gösteriyordu
  • cihazınızın garantisi bitmedi ise böyle bir işe kalkışmanızı tavsiye etmem.. illa da değiştirmek istiyorsanız google dan arastırırsanız resimli örnekleri mevcut.
  • hocam garantisi bittikten sonra yapıcaz zaten garanti bitene kadar idare eder
  • uğraştığına değmez gidip birazdaha fazla verip daha yüksek model alsaydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam 500tl ye almıştım zaten ikinci el garantisi devam ediyor kaçırmak istememiştim şimdilik yeterli
  • MSI Afterburner ile hız aşırt kartına. İdare eder bir süre daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.