Şimdi Ara

Hp g62 ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda daha önce yaşadığım sorunlar nedeniyle aynı tarz bir bilgisayar ile parça değişimi gerçekleştirdim. Ancak son zamanlarda bilgisayar açılır açılmaz yada belli bir süre kullanımdan sonra bilgisayar ekranında çizgiler ve kareler çıkarak siyah ekrana dönüyor. Bu konuda bilgisi olanların acil yardımına ihtiyacım var. Ekran resimleri aşağıda ekli. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartı gitmiş muhtemelen ekran kartını değiştirmişsiniz.Çip değişimini bu yüzden uygun görmüyorum.
  • ekranda gordugun resimler artifact bu seride ekran karti cipset arizasi kronik zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik g62 arızası. Büyük ihtimalle garanti de bitmiştir.

Şuan elimde bir tane var. Açıp detaylı board temizliği yaptım ama nafile. BGA ile ekran kartı çipini değişmek gerekir. Yapacak bişey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşların dediği gibi ekran chipset arızası. En büyük nedeni yüksek sıcaklık. Hp nin de ne kadar ısındığını bilmeyen kalmadı artık.
  • Arkadaşlar bu modelde kalıcı çözüm istiyorsanız, ben anakartı onboarda çeviriyorum . Harici ekran kartını iptal edince bir daha arıza yapmıyor. Talebi olanlar bana ulaşabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.