Şimdi Ara

HP G62 serisi Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
2
Favori
45.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hannibal

Ben pc'ye Windows 7 Ultimate yükledim ama orijinal olan haline nasıl geri döndürebilirim? Hdd'yi farklı bölümleme yapmadım, yedek olan partition duruyor.

Bilgisayar açılmaya başladığı ilk anda gözüken HP logosu zamanında ESC tuşuna basın. Önünüze gelen seçeneklerden F11 tuşuna basın. Recovery Manager açılacak. Yönergeleri takip ederek orjinal haline döndürebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Ben pc'ye Windows 7 Ultimate yükledim ama orijinal olan haline nasıl geri döndürebilirim? Hdd'yi farklı bölümleme yapmadım, yedek olan partition duruyor.

Bilgisayar açılmaya başladığı ilk anda gözüken HP logosu zamanında ESC tuşuna basın. Önünüze gelen seçeneklerden F11 tuşuna basın. Recovery Manager açılacak. Yönergeleri takip ederek orjinal haline döndürebilirsiniz.

oradan herhangi bir yönerge çıkmıyor ama

• quote:

quote:

quote:

oradan herhangi bir yönerge çıkmıyor ama

Recovery bölümüne dokunmadı iseniz çıkması gerekiyor. F11'e basınca hiç tepki vermiyor mu?

• Vermesine veriyor ama ultimatenin kurtarma konsoluna giriyor. Hp ile alakalı birşey yok. Recovery bölümü duruyor ama içeriği boş gibi.
  • Beni de ekleyin HP G62-140ET
  • ben de artık hp-g62 sahibiyim, eklenebilirim konuya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subserosa -- 15 Şubat 2011; 15:57:20 >
  • Arkadaşlar olay şu Şarjda iken ATI CCC değil Intel HD Graphics çalışıyor. Pile Takıp açınca ATI CCC çalışıyor. Bu olay zaten böylemiydi ? yani sizdede öylemi acaba?

edit: recovery nasıl yapılıyor recovery yapıcam ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UqR94 -- 16 Şubat 2011; 18:56:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UqR94

Arkadaşlar olay şu Şarjda iken ATI CCC değil Intel HD Graphics çalışıyor. Pile Takıp açınca ATI CCC çalışıyor. Bu olay zaten böylemiydi ? yani sizdede öylemi acaba?

Masaüstüne sağ tıkla değiştirilebilir grafiklere tıkla. Orda bi seçenek var pille çalıştığında otomatik olarak güç tasarrufu moduna geç diye. O seçenekteki tiki kaldır
  • quote:

Arkadaşlar olay şu Şarjda iken ATI CCC değil Intel HD Graphics çalışıyor. Pile Takıp açınca ATI CCC çalışıyor. Bu olay zaten böylemiydi ? yani sizdede öylemi acaba?

Tam tersi olmalıydı. Ayrıca düzeltmesini yukarıdaki Banner nicki arkadaş anlatmış.

Recovery yapmak için Başlat'ta arama kutusuna Recovery Manager yazın. Gelen programı açın. Siyah bir pencere ile karşılaşacaksınız. Üç sütundan oluşan bu pencerenin sol altında Sistemi Kurtar yazısına tıkladığınızda sistem size yönergeleri söylecektir.
  • benide eklermisin hocam
  • yaz benide hacı g62-b51st var genel olarak memnunum bi sıkıntı olmadı şu ana kadar
  • Recovery DVD'si sizin kutularınızdan çıktımı acaba? Bende öyle bir disk yok. Acaba Hp'den istesem gönderirlermi?
  • quote:

Recovery DVD'si sizin kutularınızdan çıktımı acaba? Bende öyle bir disk yok. Acaba Hp'den istesem gönderirlermi?

Hayır çıkmıyor. Kendiniz yapmalısınız. Ayrıca ücret karşılığı gönderiyorlar diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Tam tersi olmalıydı. Ayrıca düzeltmesini yukarıdaki Banner nicki arkadaş anlatmış.

Recovery yapmak için Başlat'ta arama kutusuna Recovery Manager yazın. Gelen programı açın. Siyah bir pencere ile karşılaşacaksınız. Üç sütundan oluşan bu pencerenin sol altında Sistemi Kurtar yazısına tıkladığınızda sistem size yönergeleri söylecektir.

yanlış yazmışım tamam tam tersi oluyor bu durum doğal yani ? pilsiz şarja takılı kullandığım için çoğu zaman, dikkat etmemişim. ama birçok defa görüntü hataları aldım, görüntü adaptörü çalışmayı durdurdu vs. Bir recovery zamanı geldi sanırım

@hannibal

D: diye bir recovery bölümü var bende, içinde recovery var.

sen başlata recovery yaz, recovery managera girip sistem kurtarmayı seç (dosylarını yedeklemeyi unutma) sonra evet deyip tamam de. Bilgisayar Recovery işlemine başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UqR94 -- 17 Şubat 2011; 16:17:52 >

• quote:

quote:

quote:

yanlış yazmışım tamam tam tersi oluyor bu durum doğal yani ? pilsiz şarja takılı kullandığım için çoğu zaman, dikkat etmemişim. ama birçok defa görüntü hataları aldım, görüntü adaptörü çalışmayı durdurdu vs. Bir recovery zamanı geldi sanırım

@hannibal

D: diye bir recovery bölümü var bende, içinde recovery var.

sen başlata recovery yaz, recovery managera girip sistem kurtarmayı seç (dosylarını yedeklemeyi unutma) sonra evet deyip tamam de. Bilgisayar Recovery işlemine başlayacak.

O hatayı banada şimdiye kadar 4-5 kere verdi. Sistem son derece stabil ve temizdir. 7 Ultimate kullanıyorum. Ati'den yana yüzüm hiç gülmedi.

HP G62 serisi Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 17 Şubat 2011; 19:39:44 >

• Recovery bölümünü kullanamıyorum diye sildim. Zaten ultimate 32 bit kurmuştum. Kurduktan sonra denemek için recovery kısmına baktım ama olmadı. Recovery diski koymamaları saçmalık. Lisans parası veriyoruz o kadar Windows 7 Home 64 bit alıyoruz, elimizde serialden başka birşey yok. Eskiden ambalaj içinde kutulardan çıkardı
  • recovery bölümü bende var. Az önce yaptım recovery'yi. Sistem şuan iyi çalışıyor.

Not: Benide eklerseniz sevinirim.
  • YA BEYLER RECOVER BOLUMUNU İSO YAPMA SANSİMİZ VARMİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

YA BEYLER RECOVER BOLUMUNU İSO YAPMA SANSİMİZ VARMİ ?

aynı şeyi bende soracaktım ama recovey bölüm olarak işimize yaramaz sanırım. sistem kurtarma diski yapılıyormuş sanırım. ondan lazım bize.
  • merhaba arkdaslar bnide eklerseniz sevinirim yaklasık 2 aydır Hpg62 b29et modelini kullanmaktayım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.