Şimdi Ara

HP G62 serisi Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
2
Favori
46.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bence buradan koussak daha iyi ...herif konuyu açmiş gitmiş gibi

http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=45992199#47052733

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 26 Şubat 2011; 20:47:34 >
  • Selam arkadaslar

hp g62 arıyorum. elimde samsung nc10 netbook var. Sıradan özelliklerinin üstüne 2 gb kingston ram mevcuttur. 6 hücreli pillidir. 5,5 6 saat ortalama gidiyor. ocak 2010 tarihinde vatanbilgisayardan alınmıştır. 0 gibidir. çizik bulamazsınız. arka koruma sert plastigi yandaki çıtaların koruma jelatini hepsi üzerindedir. 680 tl faturalıdır. Aktif olarak 2 hafta belki kullanılmıştır.

satan arkadaslar varsa netbook umu ve üzerine para vererek almak istiyorum. İzmir içi olması şart. Ne ben güvenip cihazımı yolluyabilirim nede karşı taraf güvenip bana cihazını yollar. Satan arkadaşların pm sini bekliyorum..

http://forum.donanimhaber.com/m_47056497/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47056497

• arkadaşlar geçen hafta bizde aileye ortak olarak g62 aldık ama ben az kullanıyorum kendi bilgisayarım oldugundan. bizim bilgisayarda bluetooth var fakat g62-... modelini bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim. ?
  • selamlar
    bugün bende g62 aldım. az kullanılmış çizik bile yok. ttnet kampanyasından alınmış. ilk izlenimleri çok iyi ısınma felen yapmıyor. oyunlarda deneme fırsatım olmadı. kulube benide ekleyin.

quote:

Orijinalden alıntı: alatay

arkadaşlar geçen hafta bizde aileye ortak olarak g62 aldık ama ben az kullanıyorum kendi bilgisayarım oldugundan. bizim bilgisayarda bluetooth var fakat g62-... modelini bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim. ?

kardeşim alıralmaz bende formatladım. sitesinde bluetooth drivir ı bulamadım. sanırım bluetooth yok..
  • bizimki a50st bluetooth var ama işlemcimiz 2.40 deil 2.26 bizim

yeni öğrendim kutusundan baktm
  • neyseartık ayrıettten bluetooth alırızpahalı bşeydegil zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: origo35

neyseartık ayrıettten bluetooth alırızpahalı bşeydegil zaten...

Cihazınızn tam modelini belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
  • g62-HP G62-b16ST ama bluetooth yok sanırım kutusundada yazmıyor zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: origo35

g62-HP G62-b16ST ama bluetooth yok sanırım kutusundada yazmıyor zaten..

Evet cihazınızda bluetooth bulunmuyor.
  • seytan kulagina kursun bendeki HP G62-B01ET guzel sorun yok suan için sadece dvd romu biraz fazla gurultu yapiyor bazen sizinkide oylemi beyler?

bu arada f46 biosu yukledim son çikan sorun yok...ilkin touchpadde sorun yapti ama ikinci yuklemede sorun kalmadi...yuklerken antivirüs vs.devre dişi yapin beyler..ve yukarda belirttilen modele yukledim...son olarak sunuda soyleyebilirim cihaz guzel windowsa jet hizinda çikiyor sayilir...ama cdrom biraz gurultulu nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 3 Mart 2011; 20:50:37 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_47170134/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47170134

Buyrun G62 VE G72 KULLANICILARI BURDAN DEVAM EDELİM..
  • Arkadaşlar hp g62 marka laptop aldım fakat kamerasını bi türlü açamıyorum yardım ederseniz sevinirim.
  • arkadaşlar ekran menteşesi gevşeyen varmı? benim şaka gibi 5 6 aylık makina sadece sol ekran menteşesi gevşedi acayip bi şekilde anlam veremedim:S?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdkbs

Arkadaşlar hp g62 marka laptop aldım fakat kamerasını bi türlü açamıyorum yardım ederseniz sevinirim.

laptopunuzda yüklü olan "cyberlink Youcam" programıyla kamerayı açabilirsiniz...
  • arkadaşlar bu laptopu ttnet kampayasından almıştım. bazen bilgisayarı açmaya çalıştığımda açılmıyodu. bi iki denemeden sonra açılıyordu. 2 gündür bilgisayar hiç açılmıyor.
  • fan ile sorunu olanlar için
    biosta bi seçenek fan ile ilgili bir seçenek vardı (tam hatırlayamıyorum)
    onu ENABLED yapıp deneyin
  • Arkadaşlar HP G62 modelinin ADM işlemcilisi vardı 2.8 GHz arkadaşım teknosadan almış bulamadım. Onu bilen var mı acaba?
  • ben notebooklarda amd işlemciyi önermiyorum.. ama tercih sizin.. bana göre amd ısı sorununu aşamadı hala..
  • Cevabınız için teşekkür ederim ama istediğim cevap bu değildi.
  • arkadaşlar benım bır sorum olucak bu cıhazda cıft ekran kartı varmı arkadasımda var hem ıntel hem ati sızınkılerde oylemı yoksa ondakı farkı bır g62 serısı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.