Şimdi Ara

HP G62 serisi Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
2
Favori
45.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi sorunum var yalnız pc nin fanı cok sesli ve hızlı calısıyor oyun oynarken,nette gezinirken, aynı pc bi arkdasmda var ses yok pc de..ama benmki snaki ucak havalanıcakmış gibi sesli çalısıyor..arada bi yavaslıor ses ama bişeler acmaya kalktgmda bariz bi fan sesi var .. sizde de böle bi sorun var mi..b29et modelini kullanmaktaym.yardm edersnz sevinrm arkdaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3301

merhaba arkdaslar bnide eklerseniz sevinirim yaklasık 2 aydır Hpg62 b29et modelini kullanmaktayım

Bende kullaniyorum ama ekleyen yok...adam açmiş konuyu kaçmiş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

merhaba arkdaslar bnide eklerseniz sevinirim yaklasık 2 aydır Hpg62 b29et modelini kullanmaktayım

Bende kullaniyorum ama ekleyen yok...adam açmiş konuyu kaçmiş gibi

• quote:

bi sorunum var yalnız pc nin fanı cok sesli ve hızlı calısıyor oyun oynarken,nette gezinirken, aynı pc bi arkdasmda var ses yok pc de..ama benmki snaki ucak havalanıcakmış gibi sesli çalısıyor..arada bi yavaslıor ses ama bişeler acmaya kalktgmda bariz bi fan sesi var .. sizde de böle bi sorun var mi..b29et modelini kullanmaktaym.yardm edersnz sevinrm arkdaslar

Virüs falan vardır belki ?, yada yatakta falan kullanıp bilgisayarın hava deliklerini kapatıyosanız da olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

bi sorunum var yalnız pc nin fanı cok sesli ve hızlı calısıyor oyun oynarken,nette gezinirken, aynı pc bi arkdasmda var ses yok pc de..ama benmki snaki ucak havalanıcakmış gibi sesli çalısıyor..arada bi yavaslıor ses ama bişeler acmaya kalktgmda bariz bi fan sesi var .. sizde de böle bi sorun var mi..b29et modelini kullanmaktaym.yardm edersnz sevinrm arkdaslar

Virüs falan vardır belki ?, yada yatakta falan kullanıp bilgisayarın hava deliklerini kapatıyosanız da olabilir

hayr virus de yok yatak da da kullanmıyorum..suan nette gezinirken bile sesli calısıyor fan..oyuna girince son derece hızla calısıyor ne yapcam bilemiyorum

• işlemci kullanımı %1/%5 arası oldgu halde bile
  • quote:

işlemci kullanımı %1/%5 arası oldgu halde bile

hplerde zaten başlı başına bir sorundur ısınma. Ama ben bilgisayarı bekleme moduna alıp (hiçbir program çalışmıyoken) 1 dakka içinde fan duruyor. bilgisayarınız kaç aylık ?
  • quote:

quote:

hplerde zaten başlı başına bir sorundur ısınma. Ama ben bilgisayarı bekleme moduna alıp (hiçbir program çalışmıyoken) 1 dakka içinde fan duruyor. bilgisayarınız kaç aylık ?

suan normal çalısıyor mesela hiç bi işlem yapmıyorum sadce net msn acık..bilgisayar 2 aylık falan.ısınma derdi yok sadece fan sesi pc ye yuklenince cok cıkıyor..cıksın sorun degil diyorum ama aynı pc arkdas da da onda da knigth acıyorz bnde de bnm ki fena sekilde sesli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3301 -- 20 Şubat 2011; 14:06:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Vermesine veriyor ama ultimatenin kurtarma konsoluna giriyor. Hp ile alakalı birşey yok. Recovery bölümü duruyor ama içeriği boş gibi.

bir kere formatı recovery den atmadıysan c deki bazı dosyaları sildiği için atmıyor galiba oradan.ben denemiştim olmamıştı.
    gerek de yok zaten 32bit ultimate ve ile ms essentials ile daha performanslı.
    bilgisayarı donan arkadaş acaba internet download manager i kullanarak birşeyler indirip dosya birleştirmesi mi yapıyordu :D şahsen ben bu gün güç tasarrufunda biraz kasınca panik yaptım,sonra bi baktım altta 13gb lik dosyayı birleştiriyor:)bitince düzeldi.
    bu bilgisayarı daha hızlı kullanmak için temiz bir sürüm yüklersiniz.Gereksiz programları çalıştırmaktan kaçınırsınız.Gereksiz eklentilerden kaçınırsınız.Altını kapatmayıp,aynı anda 4 5 program açmazsanız sessiz ve serin çalışır.bu arada bir windows xp sürümü geçti elime.bazı notebooklarda arkadaş denemiş,iki ekran kartınıda kuruyormuş içindeki driver paketinden.boş bir zamanda bende deneyip bakacağım,eğer doğruysa duckload'a atar linki buradan veya öm isteyenlere atabilirim.

• quote:

quote:

quote:

suan normal çalısıyor mesela hiç bi işlem yapmıyorum sadce net msn acık..bilgisayar 2 aylık falan.ısınma derdi yok sadece fan sesi pc ye yuklenince cok cıkıyor..cıksın sorun degil diyorum ama aynı pc arkdas da da onda da knigth acıyorz bnde de bnm ki fena sekilde sesli

senin güç planı ayarlarıyla bir sorunun var gibi.birde biosta fan ile alakalı bir şey vardı.onu disable yap dene bi istersen.
    bu arada arkadaşlar sizde nasıl bilmiyorum ama bende fn e basınca tuşların ikinci fonksiyonu çalışıyor.normalde fn siz f3 basınca f3 görevi görüyor yani :D buda biostan ayarlanıyordu sanırım :)

• quote:

quote:

quote:

guc seceneklerini hp tarafindan onerilen ile degiştir sorunun kalmayacaktir ...oyun oynarken calişmasida normal ayrica.. bu arada oyun oynarken yuksek performansi sectikten sonra cihaziniz fiste iken oynayin...oyunlarin hizini goreceksiniz

• hocam benide eklermisiniz.
    b09et kullanıyorum aklıma takılan sorun olabilecek bi çok şey var aslında notebook kapağı örtükken üstüne hafif bi ağırlık uygulanınca çok esneme oluyo ben bunu hp de gördün başka bi notebookta yok, ekranın siyah çerçevesi ve ekran camı arasında küçük bi boşluk var burdada çok esneme oluyo toz-kıl vs.. içeri girebiliyor sizce olağan bi durummu.. ve en büyük sorunum bluescreen makinayı alalı 3 ay filan oldu ilk sıralarda çok sık başıma geliodu genelde oyun oynarken oluyodu ekran kartından kaynaklandığını düşündüm forumun birinde bi çözüm yolu okudum ve uyguladım daha sonra ekran kartını kasıcak ne kadar program oyun vs.. varsa açtım mavi ekran gelmedi ama aradan biraz zaman geçince çok nadir bu hatayı almaya başladım tekrar.ram dan kaynaklandığınıda düşündüm memtest le tarattım %150 filan oldu bayağıda bi hata uyarısı vermişti yaklaşık bi 10 saat filan sürdü tarama bitmedi sinirlenip kapattım.
    son olarak garanti konusu garantiye nasıl göndericem adrese benmi kargoyla göndericem yada bi arkadaşımın önerisiyle 4440307 numrayı arayıp evden almalarınımı bekliycem böyle bişey varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kertmeyenkele19

hocam benide eklermisiniz.
    b09et kullanıyorum aklıma takılan sorun olabilecek bi çok şey var aslında notebook kapağı örtükken üstüne hafif bi ağırlık uygulanınca çok esneme oluyo ben bunu hp de gördün başka bi notebookta yok, ekranın siyah çerçevesi ve ekran camı arasında küçük bi boşluk var burdada çok esneme oluyo toz-kıl vs.. içeri girebiliyor sizce olağan bi durummu.. ve en büyük sorunum bluescreen makinayı alalı 3 ay filan oldu ilk sıralarda çok sık başıma geliodu genelde oyun oynarken oluyodu ekran kartından kaynaklandığını düşündüm forumun birinde bi çözüm yolu okudum ve uyguladım daha sonra ekran kartını kasıcak ne kadar program oyun vs.. varsa açtım mavi ekran gelmedi ama aradan biraz zaman geçince çok nadir bu hatayı almaya başladım tekrar.ram dan kaynaklandığınıda düşündüm memtest le tarattım %150 filan oldu bayağıda bi hata uyarısı vermişti yaklaşık bi 10 saat filan sürdü tarama bitmedi sinirlenip kapattım.
    son olarak garanti konusu garantiye nasıl göndericem adrese benmi kargoyla göndericem yada bi arkadaşımın önerisiyle 4440307 numrayı arayıp evden almalarınımı bekliycem böyle bişey varmı?

Kapak ve esneme durumundan ben de çok rahatsızım malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

quote:

quote:

guc seceneklerini hp tarafindan onerilen ile degiştir sorunun kalmayacaktir ...oyun oynarken calişmasida normal ayrica.. bu arada oyun oynarken yuksek performansi sectikten sonra cihaziniz fiste iken oynayin...oyunlarin hizini goreceksiniz

zaten dedgin ayrlarda dostum eyw. ynede

• benıde ekleyebılırsın g62-b18st
    bu kac sorum olcak.bundan daha dandık bı laptop varmı ? en basıt oyunlarda bıle bı sure sonra kasıyo.mesela bı gun resıdent evıl 5 rahat oynarken bazen ınanılmaz kasıyo.Canı ne ısterse onu yapıyo....
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

benıde ekleyebılırsın g62-b18st
    bu kac sorum olcak.bundan daha dandık bı laptop varmı ? en basıt oyunlarda bıle bı sure sonra kasıyo.mesela bı gun resıdent evıl 5 rahat oynarken bazen ınanılmaz kasıyo.Canı ne ısterse onu yapıyo....

2 saat aralıksız full grafik ve çözünürlükte dead space 2 oynadım duman çıkınca kasıyordu biraz. sizinkinde bir sorun vardır. Ekran kartını oyun oynarken ATI yi seçin
  • dead space 1 en dusukte bıle kasıyo bende.Zaten ati'yi secmezsem oyun acılmaz bıle. ınanmıyorum ben hd 5470 olduguna teneke ıcındekı.oyun yuklemeye korkar oldum.pc i ilk aldıgım gunden berı canı ne ısterse ona gore davranıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwar19 -- 22 Şubat 2011; 22:05:19 >
  • oyunlarda pc acayip ısınıyor ve 1-2 saat sonra grafikler bozulmaya başlıyor. ne anladım ki o zaman ben bu ekran kartından? laptop sehbasında oynuyordum, altı hava alan bir yerde mi oynasam ki?
  • ya ben assains creed 2,call of duty black ops falan oynuyorum yine de kasma olmuyor .
    ama biraz ısınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

dead space 1 en dusukte bıle kasıyo bende.Zaten ati'yi secmezsem oyun acılmaz bıle. ınanmıyorum ben hd 5470 olduguna teneke ıcındekı.oyun yuklemeye korkar oldum.pc i ilk aldıgım gunden berı canı ne ısterse ona gore davranıyo

eğer oyun kasıyorsa atinin ayarlarından "üçlü arabelleğe alma" yı aç...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.