Şimdi Ara

HP Hakkındaki Konum Silinmiş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP'nin geri ödeme kampanyası hakkında bir konu açmıştım 2 binden fazla insan konuyu tıklayıp 10larca insan destek mesajları atmıştı. Forum yetkililerinden cevap bekliyorum şirket mi baskı yaptı? Konumda şirkete hakaret etmedim kötülemedim mağduriyetimi dile getirdim. Artık tadı kalmadı buraların...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Geri ödeme alamadınız mı hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    Alamadım hocam ne gezer :)

• Kolsuz Samuray kullanıcısına yanıt
    Ben de yakın zamanda hp notebook almayı düşünüyordum ancak artık bu geri ödeme meselesi işlemiyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone456 -- 22 Temmuz 2021; 17:9:58 >
  • mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    İşliyor hocam ama ürünü satın almadan önce kayıt yapmanız gerekiyor. Benim arkadaşım ürünü aldıktan 1 gün sonra işlem yaptırdı ve kampanyadan yararlandı ben de kampanyada HP Omen bir ürün görünce direkt aldım (stokları 10dk sürmeden bitmişti). Daha sonra HP'yi aradım dediler yok yapamayız almadan önce kayıt yapacaktınız. Ben arkadaşımı örnek gösterdim mırın kırın ettiler yararlanmama izin vermediler kampanyadan. Muhtemelen şansa iyi bir temsilci gelse işim görülürdü.

• Kolsuz Samuray kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle hocam… Geçmiş olsun size, 1 gün önce aldınız diye yararlanamamanız çok üzücü…

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.