Şimdi Ara

HP i3 5005U 4GB 256GB SSD (1999 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada da satılan bu bilgisayar Hakkında bilgisi olan var mı? Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

aynı işlemci 1600tl
    https://www.hepsiburada.com/i-life-zed-air-cx3-intel-core-i3-5005u-4gb-1tb-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-il-1506x-41000sabwies-d-p-HBV00000O3TV3?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

sadece disk farkı var
    Evet bu bilgisayar daha ucuzmuş. Bununla normal ofis programı ve internete rahat sörf yapılabilir mi?

• evet işinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

evet işinizi görür
    Teşekkürler Hocam

• markayı bilen kullanan varmı acaba kalitesi nasıldır
  • 2 yıl önce hp leptop aldı bir arkadaşım amd işlemcili, cihaz sürekli kapanıyordu. Sonra kurumsal hp destek ekibinden birine bu modelin böyle bir problemi olduğunu sorduğum zaman bana bu cihazın kronik sorunlu olduğunu iletmişti. Tüketici hakem heyetine başvursak bile alınan tutarda iade yapacakları için şu anki tl ile o donanıma sahip laptop almak mümkün olmadığı için sorunlu bir şekilde kullanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6006U 8GB 256GB SSD kullanıyorum. Çoklu pencere kullanırken Youtube'da videoyu duraklatmak için tıkladığımda 1.5 sn sonra duruyor :) Yani bütçeniz biraz daha yukarı çıkabilirse almayın. 15.6 inç olup da FHD olmayan bilgisayarı da almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 23 Kasım 2019; 23:11:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macargil

Evet bu bilgisayar daha ucuzmuş. Bununla normal ofis programı ve internete rahat sörf yapılabilir mi?

Alıntıları Göster
    hiçbirşey yapamazsın kasmaktan, ssd olmayan cihaz alınmaz, isterse 2 tb olsun, bu işlemci üstelik eski windowd 10 disk kullanımı vs yüzünden internette bile gezemezsin biliyorum kullanıyorum çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.