arkadslar hp ipaq 3340 amcam bu cihaza sahip. buna türkce program yüklüyoruz. cihazın arkadaki pilini cıkarınca. telefona yüklenmis ne varsa siliyor. bunu nasıl gideririz.
telefonun internet ayarları yok sanırım. internete girmesi için ne yapmalıyız. birde wirelles var telefonda. bir baglantı bulund diyor. baglan dediğimizde. baglanmıyor ?
birde bu cihaza ait programlar nerde buluruz lütfen yardım edin(
arkadaslar yardım lütfen
arkadaslar bu konu benim için cok önemli lütfen yardım edin:(((
quote:
Orjinalden alıntı: zippir
arkadslar hp ipaq 3340 amcam bu cihaza sahip. buna türkce program yüklüyoruz. cihazın arkadaki pilini cıkarınca. telefona yüklenmis ne varsa siliyor. bunu nasıl gideririz.
telefonun internet ayarları yok sanırım. internete girmesi için ne yapmalıyız. birde wirelles var telefonda. bir baglantı bulund diyor. baglan dediğimizde. baglanmıyor ?
birde bu cihaza ait programlar nerde buluruz lütfen yardım edin(
Öncelikle bu cihazı hiç bilmiyorum... Eğer wm2003 veya daha öncesi bi rom yüklüyse sorun bundan kaynaklanıyor... Sorunu sadece rom yükseltmesi wm5.0 üzeri bi rom yükleyerek halledebilirsin.. Tabi yüklenebiliyorsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme