Şimdi Ara

HP iPAQ H6515 GSM/GPRS/EDGE Bluetooth + WiFi 11b + 1.3 Mpx Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HP iPAQ H6515 GSM/GPRS/EDGE Bluetooth + WiFi 11b + 1.3 Mpx Kamera Bu ürünü almayı düşünüyorum. Henüz yeni olduğu için almış görmüş duymuş birisi varmı? Nedir ne değildir. Alıpta pişman olmak var. :(

• istersen ben satabilirim sana 2 haftalık cihaz notebook alcam satıyorum faturalı
  • Fiyat nedir? Bu arada şunuda önceden belirtiyim ben bir bilgisayar firmasıyım ve piyasada olan 899$+kdv ye almıyorum. Çok daha aşağıya alıyorum. Anlaşabilirsek neden olmasın. Sen nerdesin. Ben mersin ve ankarada oluyorum sürekli.
  • yaaa bu aletler nie bu kadar pahalı yawww 200 dolar daha koy laptop al yawww deelmi ne bilim
  • Ben de alış fiyatını ikimizde bildiğimize göre cihazın daa 23 ay garantisi var 1.100 e bırakırım
  • onu alacağına biraz daha bekle eten m600 ü casper getirirse onu al bence
  • casper eten m600 teknik özellikleri yada link verebilirmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Raist 1.100 YTL demişsin. Peki sen hangi şehirdesin. Sonuçta elden teslim almak daha mantıklı. Birde cihazı görmek isterim. Mümkün mü senin için?
  • arkadaslar ben 2 haftadır kullanıyorum...
    olayına yabancı olduğum için size pek bi faydam dokunmaz.. bu baslığı takip edicem, umarım işimize yarar bişeyler oğreniriz.
  • Hp 6515 pil sorunu var. Pil en fazla bir gün gidiyor. Ayrıca benim bildiğim kadariyla Wİ-Fi desteklemiyor. ipaq 6540da kamera ve GPS yok ama Wİ-Fİ , blueetooth , GPRS var . Ayrıca pil sorunu yok . Thumnail klavye paketin içinde geliyor onuda incele .
    İlaveten Türkiyede GPS bi işe yaramıyor destekliyen firmalar softwaredwn çok hardware üretme çabasında BKz -navtürk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 16 Ekim 2005, 3:38:36 >
  • bende HP 6340 Tavsiye ediyorum Tek Sorunu Kamera Yok 1 aydır kullanıorum hiçbir sorun yok bataryada sorunsuz ayrıca oturduğum yerin etrafında wireless ağ warmış internette BELEŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: asklanbac

bende HP 6340 Tavsiye ediyorum Tek Sorunu Kamera Yok 1 aydır kullanıorum hiçbir sorun yok bataryada sorunsuz ayrıca oturduğum yerin etrafında wireless ağ warmış internette BELEŞ

işlemci cok düşük kitlenmeler yapıyor veri kayıplarına neden oluyor

iPAQ h 6340 TI Omap 1510 168 MHz 64 MB 3,5-inch
  • hp6340 kullanıyorum cok memmunum ve kilitlenme felanda yok işlemcide idare ediyor yavaş degil guzel urun arkadaslara tavsiye ederim
    l
  • 6515 gayet ıyı. wıreless fabrıka cıkıslı yok ama sd kartla saglayabılırsın.

TEK sorun pıl sorunu. Sadece telefon ozellıgıyle 1 gun gıder yalnız baska ozellıklerınıde kullandınmı 3-5 saat ıcınde(nelerı kullandıgına baglı) pılı bıtırırsın.

Fabrıka cıkıslı 1200 lıon pılle gelıyor. 1800 luklerı satılıyor ama daha alma fırsatı bulamadım. O yuzden bır yorum yapamıyorum.

Cıhaz konusunda pıl senın ııcın sorun olmayacaksa tavsıye ederım sana.

Saygılar
  • Ben Kocaeli de ikamet ediyom istersen gelip görebilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: elmaPC

Raist 1.100 YTL demişsin. Peki sen hangi şehirdesin. Sonuçta elden teslim almak daha mantıklı. Birde cihazı görmek isterim. Mümkün mü senin için?
  • walla hp 6315i kullanıyorum ne pil sorunu var nede işlemci yavaşmış takılma ve kilitlenme sorunu hiç bişey yok camerasıda gayet iyi foto çekiyor.hatta biri burdan olmak üzere birde arkadaşım 6515 modeli ile takas etmek istediler ama ben yanaşmadım çünkü pil sorunu ve wi-fi olmayışı büğük dezavantaj birde sd kartlar ile wi-fi yeteneği kazandırılıyor ama buda pek sağlıklı olmuyor (denedim bizzat) ayrıca TI (texas instruments) OMAp işlemciler intelin strong arm 400 mhz lik işlemcileri ile başabaş bir performans veriyor testler var nette araştırın.
  • SATIYORUM!......
    elimde HP 6340 var 2 haftalık yeni orjinal almanca lisans ve tüm donanımlarıyla birlikte çok iyi bana hediye geldi. ilgilenenlere duyuluru yanında kingston 512 MB SD card da ilave ....

PAZARLIKLI FİYATI 1 MİLYAR.....
  • Sayın WoWozange,
    6515 için yanlış anlamadıysam Sd Wifi card denedim diye yazdınız. Ben böyle bir kart arıyorum yardımcı olabilirmisiniz.
    selamla.
  • aliunverdi arkadasim bu aradaigin karti suan icin turkiyede bulamazsin yurt disinda var Turkiyeye getiriliyordu bir ara durmus suan(kaynak: HP Turkiye)

yurt disindan bulabilirsin avrupadan ve amerika sitelerinde ama orayada taiwandan geliyor

ornek link :http://www.expansys.com/product.asp?code=WLAN6060
  • ayrica bende 1,5 ay once almis oldugum HP 6515 imi satiyorum garantili 2 yil...
    istanbulda elden teslim edebilirim

ozelliklerini almak isteyen arkadaslar illaki biliyorlardir ayrica yazmaya gerek yok ozellikle sormak isteyenler mduran@fatih.edu.tr adresime mail atarak ogrenebilirler bundan once ben 6315 kullaniyordum oda guzeldi buda guzel hepsinin farkli ozellikleri var

ayrica turk telekom onay bandrolu uzerindedir

fiyat 850$ (butun parcalari ile birliktedir...)

pazarlik mumkundur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.