Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.bende hem p990i hemde daha yeni aldığım hp6815 var.ancak cihaz helen açılmadı şarzataktım ve ekranda

Tap the target firmly and accurately at each location on the screen.The target will continue to move until the screen is aligned diye bir yazı var.ne anlama geldiğini veya cihazı nasıl çalıştıracağımı bilen varsa yardımcı olursa cok sevinirim.

bir kaç sayfayı okudum ama buna benzer bir sorun göremedim.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.yoksa cihazı götürüp geri verecem.
  • bir kaç sayfa daha okusan ya da tap ve target kelimelerinin anlamına baksan çözerdin be dostum. şöyle ki orada yazan ekranın her bir yerindeki hedefe isabetli ve sıkı bir şekilde dokunun. o artıların ortasına dokunacaksın ki ekran ayarın tamamlanmış olsun. ondan sonra bir cut copy yaptıracak sana simgeye basılı tutup kescen sonraki yere de yapıştırcan bunu da yaptın mı açılacak. keyifli kullanımlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: extory_kaan

Merhaba arkadaşlar.bende hem p990i hemde daha yeni aldığım hp6815 var.ancak cihaz helen açılmadı şarzataktım ve ekranda

Tap the target firmly and accurately at each location on the screen.The target will continue to move until the screen is aligned diye bir yazı var.ne anlama geldiğini veya cihazı nasıl çalıştıracağımı bilen varsa yardımcı olursa cok sevinirim.

bir kaç sayfayı okudum ama buna benzer bir sorun göremedim.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.yoksa cihazı götürüp geri verecem.

• Teşekkür ederim hocam.cihaz çalıştı.
    Şuanda ıngilizce türkçe dil paketini indirdim kuracam ancak bende CD si yok cihazın hp nin sitesinde de göremedim.Nereden indirebilirim acaba.

Bu forma göz atarken son update de buldum sanırım.ama 10 agustos 2007 tarihli.

Yalnız bundan sonra ne yapmam lazım onuda anlatırsan sevinirim.belki biraz hazırcı diyeceksiniz ama gerçekten sayfaları okumakan gözlerim ağrıdı.

Şimdiden teşekkür ederim.
  • walla benim cihaz türkçe gelmişti rom update'i bahanesiyle gittim ben ingilizce ROM yüklettim. Türkçe ROM'da çünkü en basitinden tam ekran el yazısı tanıma zamazingosu çalışmıyordu. zaten windows türkçesi ile aram da iyi değil cihaz kutudan türkçe çıkınca bozulmuştum. lakin forumda yazdığına göre mobilera türkçeleştirme paketi daha da sorunlu. insanlar sonrasında daha çok sorun yaşamışlar. o yüzden aslında senin ROM yüklemen daha mantıklı. ama ROM yüklemesi şöye şöyledir diye anlatarak risk almak istemiyorum. kendine güvenemiyorsan servise götür türkçe ROM yüklesinler ertesi gün al geri.

quote:

Orjinalden alıntı: extory_kaan

Teşekkür ederim hocam.cihaz çalıştı.
    Şuanda ıngilizce türkçe dil paketini indirdim kuracam ancak bende CD si yok cihazın hp nin sitesinde de göremedim.Nereden indirebilirim acaba.

Bu forma göz atarken son update de buldum sanırım.ama 10 agustos 2007 tarihli.

Yalnız bundan sonra ne yapmam lazım onuda anlatırsan sevinirim.belki biraz hazırcı diyeceksiniz ama gerçekten sayfaları okumakan gözlerim ağrıdı.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Anlamadım hocam sen cihaza bişey yapma mı diyosun.ben malatya dayım burda hp servisi yok.Önce şunu belirteyim ama ben daha önce böyle bir cihaz kullanmadım lütfen sorularımı yadırgamayın.cihaz yeni olduğu için yanlış bişey yapmak istemiyorum.sizler bu cihazı kullanıyosunuz sizlerin bilgisine başvurdum. p990i var ama bu kadar tefferruatlı değil.şu soruların cevaplarını verebilirmisiniz;

1)Bende CD si yok.niye yok demeyin çünkü aldığım arkadaş kaybetmiş ve o hiç kullanmamış.şarz dahi etmemiş.Bu başlangıç CD sini nerden indire bilirim.,

2)Update ve ROM yükleme işlemleri bu cihazda nasıl yapılır.formda okurken bişeyleri kapatın şunu açın falan diye yazmış arkadaş update sırasında ama tam anlayamadım.açıklarsanız çok sevinirim.

3)Forma göz atarken reset diye bi olay okudum o nasıl oluyor ve artısı eksisi nedir.

4)Bu işi bilen bu cihazı kullanan her arkadaşın tavsiyesini,önerisini gerek program gerek kullanımla ilgili tüm
    bilgilerinize açığım.

Hepinize iyi formlar diliyorum...

• Merhaba değerli üyeler,

WiFi ağ üzerinden internete bağlı bile olsam, bir wap sayfasına (wap.mesela.com) gitmek istediğimde o sayfaya hali hazırda bağlı olduğu WiFi'den erişmek yerine illa GPRS bağlantısı kurmaya çalışıyor. Neden? Nasıl değiştiririm?

Ayrıca, ROM update yaptım, garantinin cep internet şubesine girmek istediğimde "tarayıcınızın wap versiyonu 2.0 değil, bu nedenle bu sayfalara erişemezsiniz" gibi bir uyarı alıyorum. Nasıl olurda wap versiyonum 2.0 olmaz. Upgrade yapmadan önce bile 2.0 idi. Windows Mobile 5.0 içinde gelen internet explorer'ın wap versiyonu 2.0 değil mi?

Tşk.
  • arkadaşlar merhaba,forumda arama yapıyorum ama tam bir şekilde wi-fi ayarlarını bulamıyorum...
    daha önceki cihazım vitrin de durduğu için orada ayarlamışlar,rom uptade yaparken yarıda kestiğim için makina cortlamıştı,bu cihaz yeni geldi o yüzden bunda yok,wi-fi ayarları yapılı olan birisi varsa allah rızası için buraya bi yazsın..şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oshm

Merhaba değerli üyeler,

WiFi ağ üzerinden internete bağlı bile olsam, bir wap sayfasına (wap.mesela.com) gitmek istediğimde o sayfaya hali hazırda bağlı olduğu WiFi'den erişmek yerine illa GPRS bağlantısı kurmaya çalışıyor. Neden? Nasıl değiştiririm?

Ayrıca, ROM update yaptım, garantinin cep internet şubesine girmek istediğimde "tarayıcınızın wap versiyonu 2.0 değil, bu nedenle bu sayfalara erişemezsiniz" gibi bir uyarı alıyorum. Nasıl olurda wap versiyonum 2.0 olmaz. Upgrade yapmadan önce bile 2.0 idi. Windows Mobile 5.0 içinde gelen internet explorer'ın wap versiyonu 2.0 değil mi?

Tşk.

yapman gereken:
    start~settings~connections~connections~advanced~select networks~~açılan sayfadaki seçeneklerden ''My Work Network'' u seçeceksin...
    Bunu yaptığın zaman GPRS ile bağlanamazsın, eğre bağlanma gereksinimi duyarsan, kendi şebekenin GPRS ini seşeceksin yukarıdaki yolla

diğer sorun için de; belki opera işini görür, kullandığım için değil forumlarda olumlu yorumlarını okuduğum için söylüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: neon knight
    yapman gereken:
    start~settings~connections~connections~advanced~select networks~~açılan sayfadaki seçeneklerden ''My Work Network'' u seçeceksin...
    Bunu yaptığın zaman GPRS ile bağlanamazsın, eğre bağlanma gereksinimi duyarsan, kendi şebekenin GPRS ini seşeceksin yukarıdaki yolla
    diğer sorun için de;
    belki opera işini görür, kullandığım için değil forumlarda olumlu yorumlarını okuduğum için söylüyorum.

Cevabın için teşekkür ederim Neon Knight,

Ancak, network seçenekleri altında dediğin değişikliği yaptığım zaman bu sadece gprs üzerinden internete erişmeme engel oluyor. Yani, wap sayfalara da Wi-Fi üzerinden bağlanbilmemi sağlamıyor.

Dediğin değişikliği yaptıktan sonra bile, wap ile başlayan bir adres yazdığımda, o anda Wi-Fi üzerinden internete bağlı bile olsam, telefon yine gsm şebekesi üzerinden bir GPRS bağlantısı kurmaya çalışıyor ancak senin söylediğin değişikliği yaptıktan sonra ortaya çıkan tek fark, telefon GPRS üzerinden denediği bu bağlantıyı kuramıyor yani gprs üzerinden internete BAĞLANAMIYOR.

Ama esas problem ve benim sorum bu değil; Wi-Fi üzerinden bağlı iken, WWW ile başlayan tüm web sayfalarında çatır çatır problemsiz ve hızla gezinebilirken, neden WAP ile başlayan bir internet adresi yazdığımda telefon aynı Wi-Fi bağlantıyı kullanmıyor da ısrarla bir GPRS bağlantısı kurmaya çalışıyor?
    Var mı böyle bir ayar; "WAP ile başlayan adreslere sadece GPRS bağlantısı ile bağlan" gibi. Bence yok. O zaman bu ayrım nereden kaynaklanıyor.

Diğer soruna gelince;
    6815'in kullandığı Microsoft Mobile 5.0'ın (ROM update'ten sonra 5.1) Internet Explorer'ı WAP 2.0 destekli değil mi zaten? Telefonun (6815'in) özelliklerinde bile WAP 2.0 destekli diye açıklmalar var!!!

Tşk.

• Hp rw6815 için uygun olan bir gps cihazı yada markası önerebilirmisiniz ? diğer bir sorum ise ücertsiz harita veya program desteği alabileceğim bir site/siteler varmı ? ilginiz için şimdiden tşk.
  • Merhaba arkadaşlar;
    Bi konuda yardım isteyecektim.

- Hafıza kartı takıp, çektiğim resimleri karta kaydettiğim zaman fotoğraf makinesi takılıp kalıyor.
    -Diğer sıkıntım ise telefon görüşmelerim sırasında karşı taraf ses kalitesinden memnun değil.

Eğer bu yaşadıklarımla ilgili bir deneyiminiz olmuşsa, benimle paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtt -- 10 Ekim 2007; 21:18:05 >
  • Selam arkadaşlar,

Bendede Hp 6828 var ancak türkçeye çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz?
    tşk.
  • @barracuda 16httphttp

http://forum.ppcwarez.org/index.php

buradan ücretsiz harita edinebilirsin

@emrtt

kamera takılma ve çok geç kaydetme olayı bende de vardı; sandisk bellek kartına dönünce o iş kökten çözüldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrtt

Merhaba arkadaşlar;
    Bi konuda yardım isteyecektim.

- Hafıza kartı takıp, çektiğim resimleri karta kaydettiğim zaman fotoğraf makinesi takılıp kalıyor.
    -Diğer sıkıntım ise telefon görüşmelerim sırasında karşı taraf ses kalitesinden memnun değil.

Eğer bu yaşadıklarımla ilgili bir deneyiminiz olmuşsa, benimle paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler

foto çekince fotoyu ana bellekte Buffer a atıp ordan hafıza kartına atıyor alet..
    Standart ayarlarda Buffer çok küçük olduğu için fotoğrafın kayıt işlemi uzun sürüyor.

Bunu Çözmenin bir yolu varmış ama bende arıyorum. Bulunca yazarım. bufferi arttırıyormuşsun bir yazılımla.

Ben şu an ana belleğe kaydedip
    oradan hafıza kartına kendim atıyorum

• ya arkadaşlar bu aktivasyon sitesi açılmıyo bende mi sorun var acaba?
  • merhaba arkadaşlar bayadır aranızda yoktum özürdilerim şimdi ben wirlless i kullanamıyorum şifresiz ağı buluyor bağlanamıyorum bağlanıyor diyor sonra duruyo yeniden deniyom olmuyor şifresiz ama birde sinyal düşük 1. seviyede bu sorun olurmu
  • sinyal düşüklüğü sorun olabilir.
  • Evet abi haklısın en az 2/5 seviye oldumu sorunsuz Wi-Fi bağlantı oluyor. Gerçi HP için emin değilim 3'de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yxsdf -- 14 Ekim 2007; 18:31:14 >
  • ama aynı sinyal seviyesinde önceden bağlanmıştım yani bir bağlandı iki gün sonra bağlanmadı
  • merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bir hafta önce hp rw 6815 aldım,ancak kullanmakta zorluk çekiyorum foruma baya göz attım.

cihaz daha çok yeni olduğundan bana önerebileceğiniz programlar varmı ve linklerini verebilirmisiniz veya nereden bulabilirim.yardımcı olursanız sevinirim. iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.