Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaganhak

quote:

Orjinalden alıntı: syes1970

Merhabalar telefonum 6815 iki gündür senk hatası veriyor ve senkronize yapmıyor nasıl düzeltilir bilen bi arkadas yardım lütfen

PC'inde veya Dizüstü bilgisayarında (hangisi ise) yüklü antivirüs programını kaldırmış veya değiştirmiş olabilirsin. Lutfen kontrol et; çünkü aynı problemi ben de yaşamıştım. Birkaç gün bekledikten sonra sorunun kaynağının antivirüs programını kaldırmış olmam olduğunu anladım. Başka sorunlar da olduğu için PC'mi sıfırladım. Senkronizasyon sorunu halloldu.

Teşekkürler kağanhalk uyarını dikkate alacağım

• bu cihazla internetteki videoları neden izliyemiyoruz mesla haber3 teki video haberlerini niye açmıyor bunlar için ne gerekli ek program yada yazılımne lazım teşekkürler cevap için şimdiden.
  • Benim alet te artık açılmıyor, zaten son bir kaç aydır ''sahip ben çok sağlam bozulacam ona göre ayarla kendini'' diyordu. Format çekme şansım bile yok. Gözüm gibi baktım, kullandım ama ben de yüzlerce ipaq 6815 sahibi gibi servis yollarına düşeceğim. Bu sayfaları dikkatle okuyun, ve adam gibi bir alet alın.
  • @debianmr

start~settings~connections~connections~advanced içindeki bağlantı ayarlarının her ikisini de ''My Work ISP'' yaparsan Turkcell'le bağlanma işinin çözüleceğini düşünüyorum.

@birumut

Avot mV ppc3 isimli freeware programı netten yükle, işini görür
  • bende bugun aldimn.. bu kendi kendine gprs baglaniyoo nasil engeleyecek..
    avea gprs den baglaniyo.. kontur kalmnadi
  • @ceyceyx

walla bende yeni aldım sayılır cihazı 21 gün falan oldu - wisbarda iphone temasıda yükledim beğenmedim hatta kendi temamı oluşturup ,temamı da koydum ,
    ürünü alırken forumda 60 sayfa falan okudum -
    amacıma yönelik bir cihaz olması , çalıştığım şirkette bunu server a bağlanırken dahi kullanabiliyorum.

bu bir pda ,bir bilgisayar öncelikle ,yanında artısı telefonu var 2mp de kamerası var .. fiyat performans oranı diğerlerinden çok çok iyi ..

(bazı arkadaşlar olayı aşarak linux rom çalışmaları dahi yaptılar bu arada - unutmayınki bu uygulamalar rom a yüklenirken bir sorun olursa hp bunu kullanıcı hatası kabul edip hp çatır çatır servis parasını alıyor , beklediğiniz zamanda cabası
    ayrıca bu rw6815 in ROM una uygun windows mobile 6 ROM update i daha yazılmadı - başka rom denemelerini SAKIN yüklemeyin ! )

program olarak burada verilen linkler karışık .. toplu şekilde olmaması kullanıcıların yerli yersiz yazıları bu forum u çok karıştırmış - çok değerli üyelerin çok değerli yorumlarını ,paylaşımlarını aralarda bulabilirsin ama önce tamamını okuman lazım aralarda yakaladığın başlıkları bir kenara not alman lazım ..

tavsiye olarak

http://www.cebimdekipc.com

bu siteninde sana çok faydası olacaktır . forum açısından daha derli toplu düzenli .. sana olayınla ilgili bir çözüm vermiyorum , önceleri senin sormuş olduğun bu konu çok yazıldı , birazdaha kurcalarsan rahatlıkla bulabileceksin , kendin araştırıp deneme yanılmada bulabilirsin .. kendi arayıpta öğrendiğin bilgi inan benim sana vermemden daha değerli olacaktır ..
    gülegüle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dive_Spiro -- 2 Ekim 2007; 10:05:07 >

• sagoll dive spiro
  • arkadaşlar epeydir nete girmediğim için (işlerin yoğunluğundan) ne olup ne bittiğini takip edemedim uzun zamandır.6815 i uzun zamandır almak istiyorum ama olmadı işte.bugün hp ye bi bakiym derken yeni ürün çıkarmış 5 tane falan ben HP iPAQ 614 olanı beğendim ama türkiyede ne zaman satılır bilmiyorum.
    ilgilenenlere sevgi ve saygılarımla

işte link

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF06a/1090731-1113775-1113775-1113775-1117947-80598193.html
  • pardon unutmadan en belirgin özellik 3G ve 3MP kamera
  • baya uzamış topik
  • arkadaşlar selamlar ben yeni üye oldum 6815 cıhazımla internet bankacılıgı işlemını yapabilmem için opera programını yuklemem gerekiyormuş.ancak bu programı nereden indirecegim ve cihazıma nasıl kuracagım lütfen yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevketdurgun1998

arkadaşlar selamlar ben yeni üye oldum 6815 cıhazımla internet bankacılıgı işlemını yapabilmem için opera programını yuklemem gerekiyormuş.ancak bu programı nereden indirecegim ve cihazıma nasıl kuracagım lütfen yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler

Forumu vewww.cebimdekipc.com gibi diğer forumlarıda biraz daha araştırırsan, Opera dahil diğer önerilerinde bu ilaca merhem olmadığını farkedersin. Layıkıyla bankacılık işlemlerini yapmak şu an için mümkün değil. Ben bazı bankaların wap bankacılığı ile idare ediyorum. İş Bankası yeni İşCep diye birşey çıkarmış ama buda henüz bizim cihazlar için uygun değil.

Ama ben Opera'yı illaki deneyeceğim dersen; cihazın için uygun olan Opera Mobile'ın yeni 8.65 versiyonunun 30 günlük deneme sürümünü aşağıdaki resmi sitesinin linkinden indirip kendinde görebilirsin.

http://www.opera.com/products/mobile/products/

• ben diğer bankaları denemedim ama opera ile garanti internet şubesi (wap değil normal internet sitesi) tüm uygulamalarıyla kullanılabiliyor. opera ile youtube dahil açamadığım site de olmadı henüz tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: sevketdurgun1998

arkadaşlar selamlar ben yeni üye oldum 6815 cıhazımla internet bankacılıgı işlemını yapabilmem için opera programını yuklemem gerekiyormuş.ancak bu programı nereden indirecegim ve cihazıma nasıl kuracagım lütfen yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler
  • Tek kulaklık olarak plantronics 510 , ikili olarak 590 modeli kullanabilirsin. 510 modelini plantronics müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmiştim, 590 için de bence sor derim, ama fiyatları çok uygun.
  • selamlar,

benim alet "my work" ya da "my isp" de olsada bir sayfaya girmeye calistigimda hep turkcell wap'i kullaniyor... "my work" veya "my isp"de hic bir ayar tanmli degil bu sorunu yaratabilecek.....

sebep ne olabilir?...

su na kadar cevap veren arkadaslara tesekkur ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: debianmr

selamlar,

benim alet "my work" ya da "my isp" de olsada bir sayfaya girmeye calistigimda hep turkcell wap'i kullaniyor... "my work" veya "my isp"de hic bir ayar tanmli degil bu sorunu yaratabilecek.....

sebep ne olabilir?...

su na kadar cevap veren arkadaslara tesekkur ederim...

selamlar... bir sekilde cozdum.....

gerkecek olanlar icin: turkcell wap ayarlarinin icini bosalttim... boylece otomatikman wap'tan baglanmiyor... aslinda "my work" ve "my isp" wap ayarli degil ama nedense bunlara getirdigimde otomatikman waptan baglaniyordu..... wap ayarlarini silince, istedigim zaman wireless, istedigim zaman gprs'ten baglaniyorum..... gerekirse, bilginize...
  • Keşke bu başlık altında sormasaydın malum 78 sayfayı geçti. Rekora koşuyor
    6815 fiyat/performans oranı en yüksek ppclerden biri alırsan pişman olmazsın.
    Sorunlar var elbet ancak bu sorunlar her cihazda olabiliyor bu birazda şans işi. Ben herhangi bir sorun yaşamadım.
    Ben olsam şimdi bu cihazı alırmıydım bilmiyorum herhalde Asus P535 veya Eten x500 filan bakardım.
    Biraz bekleyebilirsen Asus P750 ve Gsmart i350 çıkıyor onlar daha iyi bir seçenek.

Görüldüğü gibi marka fanatikliği yapmadanda yorum yapılabiliyor bu yüzden Asus fanatiklerine
    Zaten donanım haberi ele geçirmişler nereye baksak millete zorla Asus aldıracaklar. Artık bu siteye hiç yazasım yok.
    Yeni ppc alacak arkadaşlara önerim taraflı asus fanatiklerine meydan vermeyin ve onların subjektif yorumlarını dikkate almayın.
    Neymiş efendim P525 in klavyesi varmış yahu birtek onun mu klavyesi var peh...
    Sırf onların yüzünden klavyeli ppclerden uzak durur oldum.

• Arkadaşlar, benim 6815'te settings~connections içindeki auto configurator menüsünün ikonu normal görüntüsünü kaybetti. Kumlu bir simge var. Nasıl düzeltilebilir?
  • Merhaba ;

Bu form sitesine yeni abome oldum daha önce hiç bir foruma aboneliğim yok o yüzden birden bire daldım çünkü sayfayı nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Asıl öğrenmek istediğim kısa bir zaman önce Hp rw6815 marka bir PDA aldım ayarlar kısmında GPS simgesi görüyorum. Bunu nası kullanabilirim fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim / Tşk
  • o GPS sadece bir hazırlık. 6815'inin yanına bir de harici GPS cihazı (bluetooth üzerinden çalışanları var) alacaksın işte o zaman GPS olayını kullanabilirsin. Şimdi bildiğim kadarıyla hiçbir işe yaramıyor!
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.