Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blackram cevabın için teşekkür ederim,kardeş alet 1 dk sonra ekranı kapattıktan sonra açmak için power düğmesine basıyrdum fakat açılmıyrdu,zaten formatı bundan dolayı attım,formatlama ile ilgili olarak yardımcı olursan sevinirim,ben aleti pc ye bağladım,aletle birlikte verilen cd yide taktım fakat cd de sadece beyaz bir ekran var,hiçbir yönerge yok,ne yapmalıyım?
  • blackram cevabın için teşekkür ederim,kardeş alet 1 dk sonra ekranı kapattıktan sonra açmak için power düğmesine basıyrdum fakat açılmıyrdu,zaten formatı bundan dolayı attım,formatlama ile ilgili olarak yardımcı olursan sevinirim,ben aleti pc ye bağladım,aletle birlikte verilen cd yide taktım fakat cd de sadece beyaz bir ekran var,hiçbir yönerge yok,ne yapmalıyım?
  • arkadaslar bu konu gerçekten çok büyüdü.
    ikinci bir başlık açalım.
    gerçekten okunması zor bir hale geldi.
  • Yaw arkadaşlar caspermiş makina ama sorunlu biraz.aldım 90 liraya 6 taksit.biraz araştıraım makinayı..

Yalnız makina HP ye çok benziyor acaba aynımı yaw?
    quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Arkadaşlar .Bu cihazı arkadaşım bana satıyor.Kendisi 15 senelik arkadaşım yamuğu olmaz.
    Kasası harap durumda.Biraz baktım ekranda bir şey yok..MAkinanın kalemi kaybolmuş kualklık filanda yoktur muhtemelen sadece cihaz ve kasası çok eski
    100 ytl istiyor alayım mı sizce?
    Kasa- kulaklık data kablosu filan kaça patlar ki bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkin -- 24 Eylül 2007; 3:59:03 >
  • slm arkadaşlar,mobilera ya 2 kez mail attım,birini normal,diğerinide bi bayan mailiydi,ama hala ürün kodunu göndermedi,acaba ürün kodu aynımıdır herkesin cihaz tekrar ingilizceye dönecek diye korkuyorum günler su gibi geçiyor....eğer ürün kodu her cihaz için aynı ise yollarmısınız?ID numarasınıda çözemedim birde ona yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

2.si ise cihaz 2 megapixel ama yeterince tatmin olmuyorum,düşük gibi geliyor bana kamera ayarları en maximum düzeyde,bilgisayarınıza kayıt edip bi zoomlasanız fark ediceksiniz kötü olduğunu...

beyaz denge: oto
    renk:renkli
    sıkıştırma: en iyi
    çöz:1600x1200
    titreşim : 60hz
    doyma : yüksek
    netlik:yüksek
    kontrast:yüksek

acaba ben mi hatalıyım.....???

http://img215.imageshack.us/img215/4438/mmt0033le9.jpg

http://img294.imageshack.us/img294/2650/mmt0034sz3.jpg

• Eğer ekran power düğmesine basınca hiç açılmıyorsa bence değiştirme yoluna git. Zaten anlattığına göre hard reset atmışsın. Halen devam ediyorsa cihazda sorun var arkadaşım.

quote:

Orjinalden alıntı: casperfan35

blackram cevabın için teşekkür ederim,kardeş alet 1 dk sonra ekranı kapattıktan sonra açmak için power düğmesine basıyrdum fakat açılmıyrdu,zaten formatı bundan dolayı attım,formatlama ile ilgili olarak yardımcı olursan sevinirim,ben aleti pc ye bağladım,aletle birlikte verilen cd yide taktım fakat cd de sadece beyaz bir ekran var,hiçbir yönerge yok,ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sierramist

arkadaslar bu konu gerçekten çok büyüdü.

Artık yeni bir yerde toplanma zamanı geldi bence de...

kamerayı açınca ekranın üzerinde bulunan ikonlar kayboldu. HP camera ve phot programları içinde de bununla ilgili herhangi bir ayar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 24 Eylül 2007; 13:04:32 >
  • oy oy oy :) dostum ayarları bozmuşsun. aslında burdaki hata dilden kaynaklanıyor sanki en yüksek yapılırsa herşey sonuç en iyi olacakmış gibi duruyor ayarlarda lakin şöyle ki mesela keskinlik sende ful açık resimlere bakılırsa o da kontras da saturation da orta seviyede olmalı. diğer ayarlarında sorun gözükmüyor. kişisel tavsiyem açık alanda ve güneşli havada çekeceğin fotolar hariç gece modunda kullan sürekli ve pozlandırmanı daha uzun süreli tut. yani resim çekmeye bastıktan sonra bir süre oynatma elini. resimlerin kalitesinin oldukça arttığını göreceksin.

telefonundan ses çıkmayan arkdaşta da o herkesin başına gelen jack sorunu olabilir. arama yaptığınızda ses geliyor mu karşı taraftan gelmiyorsa servis yolu gözükmüş demektir.

quote:

Orjinalden alıntı: MMT34

slm arkadaşlar,mobilera ya 2 kez mail attım,birini normal,diğerinide bi bayan mailiydi,ama hala ürün kodunu göndermedi,acaba ürün kodu aynımıdır herkesin cihaz tekrar ingilizceye dönecek diye korkuyorum günler su gibi geçiyor....eğer ürün kodu her cihaz için aynı ise yollarmısınız?ID numarasınıda çözemedim birde ona yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

2.si ise cihaz 2 megapixel ama yeterince tatmin olmuyorum,düşük gibi geliyor bana kamera ayarları en maximum düzeyde,bilgisayarınıza kayıt edip bi zoomlasanız fark ediceksiniz kötü olduğunu...

beyaz denge: oto
    renk:renkli
    sıkıştırma: en iyi
    çöz:1600x1200
    titreşim : 60hz
    doyma : yüksek
    netlik:yüksek
    kontrast:yüksek

acaba ben mi hatalıyım.....???

http://img215.imageshack.us/img215/4438/mmt0033le9.jpg

http://img294.imageshack.us/img294/2650/mmt0034sz3.jpg

• dostum sistemini yedekle ve reset at. sonra yeniden kur. yedekleme ile sorun dönmez ise problemin çözülecektir ve hiçbir verini de kaybetmemiş olursun.
    CD'de beyaz ekran alan arkadaş'ın sorunu da cd okuyucu, cdnin şimdi hatırlamadığım ama muhtemelen flash tabanlı olan menüsünün desteklenmemesi gibi sorunlardan kaynaklanıyor olabilir. cdyi explore yapıp içindekileri manuel yüklemeyi deneyin.
    quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

quote:

Orjinalden alıntı: sierramist

arkadaslar bu konu gerçekten çok büyüdü.

Artık yeni bir yerde toplanma zamanı geldi bence de...

kamerayı açınca ekranın üzerinde bulunan ikonlar kayboldu. HP camera ve phot programları içinde de bununla ilgili herhangi bir ayar yok

• Arkadaşlar elimde Nokia 6600 ve HP 6815w bir PDA var açıkcası istediğim konuşma dışında PDA'm da mp3 leri de bluetooth ile dinlemek.Hangi kulaklıklar işimi görür bir bilginiz var mı?
  • en sorunsuz stereo kulaklık hp'nin kendi bluetooth kulaklığı yazmıştı forumda bir arkadaş ama tabi rom updatei öncesiydi bu. şimdi belki hepsiyle sorunsuzdur. eğer öyleyse benim önerim bluetooth adaptörler var, herhangi bir kulaklığın bluetooth olmasını sağlayan. 2.5"-3.5" adaptörü alıp üzerine de onu takarsanız belki çok teferruatlı olur ama en azından müziğe hakkını veren kulaklıkları kullanabilir, tek bir modele bağlı kalmazsınız. Sennheiser de bana sorarsanız en iyi kulaklıktır.

quote:

Orjinalden alıntı: krushmut

Arkadaşlar elimde Nokia 6600 ve HP 6815w bir PDA var açıkcası istediğim konuşma dışında PDA'm da mp3 leri de bluetooth ile dinlemek.Hangi kulaklıklar işimi görür bir bilginiz var mı?
  • Orjinalden alıntı: darkfearofthedark

oy oy oy :) dostum ayarları bozmuşsun. aslında burdaki hata dilden kaynaklanıyor sanki en yüksek yapılırsa herşey sonuç en iyi olacakmış gibi duruyor ayarlarda lakin şöyle ki mesela keskinlik sende ful açık resimlere bakılırsa o da kontras da saturation da orta seviyede olmalı. diğer ayarlarında sorun gözükmüyor. kişisel tavsiyem açık alanda ve güneşli havada çekeceğin fotolar hariç gece modunda kullan sürekli ve pozlandırmanı daha uzun süreli tut. yani resim çekmeye bastıktan sonra bir süre oynatma elini. resimlerin kalitesinin oldukça arttığını göreceksin.

teşekkürler dostum,tavsiyeni uygulayacağım :)
  • quote:

slm arkadaşlar,mobilera ya 2 kez mail attım,birini normal,diğerinide bi bayan mailiydi,ama hala ürün kodunu göndermedi,acaba ürün kodu aynımıdır herkesin cihaz tekrar ingilizceye dönecek diye korkuyorum günler su gibi geçiyor....eğer ürün kodu her cihaz için aynı ise yollarmısınız?ID numarasınıda çözemedim birde ona yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Dostum HP yeni TÜRKÇE ROM güncellemesini HP nin sitesinden indir ve kur.Mobilera ile uğraşma :) Güle güle kullan.
    HP iPAQ rw6815 Personal Messenger Series ROM UpdateTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köaaRC -- 25 Eylül 2007; 20:52:49 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_17856273/tm.htm

arkadaslar bir yardimci olabilirmisiniz?
  • selam kardeş,hp 6815 alacaksan doğru bir karar vermek üzeresin demektir,ama ben tlfn olarak çok kullanırım çok konuşurum diyorsan karar doğru değildir,çünkü batarya dayanmaz,normal kullanımla 3 yada 4 gün arası değişiyor,ama çok konuşursan 1 gün bile gitmez,internet e hem wi-fi hemde gprs üzerinden bağlanabilirsin,program,oyun,tema gibi + uygulamaları yükleyebilirsin tabi,java programıda kuralibirsin,hp 6815 symbian telefona göre örneğin 6670 göre çok çok hızlı bir makina alalı 1 hafta oldu daha hiç takılma olmadı....iyi günler dilerim...

quote:

Orjinalden alıntı: sixers3

http://forum.donanimhaber.com/m_17856273/tm.htm

• arkadaşım tavsiyen için tşk ama,ben zaten dil paketini kurmuştum,aktivasyon yapamıyorum....
    daha yeni mobilera ile görüştüm,zeynep hanım izine çıkmış,yerine nazan hanım bakıyomuş,hemen geri dönerim size dedi ama 2 saat oldu hala yok..nasıl iş anlamadım...
    quote:

Orjinalden alıntı: antiopelci

quote:

Dostum HP yeni TÜRKÇE ROM güncellemesini HP nin sitesinden indir ve kur.Mobilera ile uğraşma :) Güle güle kullan.HP iPAQ rw6815 Personal Messenger Series ROM UpdateTR

• arkadaslar forumda verilen programları ayrı bir başlık altında toplamak istiyorum.
    ama öncelikle program linklerini veren arkadasların müsadesini istiyorum.
  • quote:

arkadaşım tavsiyen için tşk ama,ben zaten dil paketini kurmuştum,aktivasyon yapamıyorum....
    daha yeni mobilera ile görüştüm,zeynep hanım izine çıkmış,yerine nazan hanım bakıyomuş,hemen geri dönerim size dedi ama 2 saat oldu hala yok..nasıl iş anlamadım...
    quote:

quote:

Dostum HP yeni TÜRKÇE ROM güncellemesini HP nin sitesinden indir ve kur.Mobilera ile uğraşma :) Güle güle kullan.HP iPAQ rw6815 Personal Messenger Series ROM UpdateTR

Dostum boşver mobilerayı yeni ROM TÜRKÇE Kuruluyor uyarılar dahil herşey ...TR yamaya yani mobileraya gerek kalmıyor.ve daha stabil olduğunu söyleyebilirim entegre edilen klavye ve ekran yakalama programını da çok sevdim deneyin göreceksiniz...Saygılarla...

• quote:

selam kardeş,hp 6815 alacaksan doğru bir karar vermek üzeresin demektir,ama ben tlfn olarak çok kullanırım çok konuşurum diyorsan karar doğru değildir,çünkü batarya dayanmaz,normal kullanımla 3 yada 4 gün arası değişiyor,ama çok konuşursan 1 gün bile gitmez,internet e hem wi-fi hemde gprs üzerinden bağlanabilirsin,program,oyun,tema gibi + uygulamaları yükleyebilirsin tabi,java programıda kuralibirsin,hp 6815 symbian telefona göre örneğin 6670 göre çok çok hızlı bir makina alalı 1 hafta oldu daha hiç takılma olmadı....iyi günler dilerim...

quote:

Orjinalden alıntı: sixers3

http://forum.donanimhaber.com/m_17856273/tm.htm

arkadasım tesekkur ederim yanıtların icin.
    sanırım su pil olayınıda iice dusundukten sonra bir karar vericem.

bu arada baska yardimcı olmak sorularıma cevap vermek istiyen kullanıcı varsa memnuniyetle dinlerim

• hemen deniyorum o zaman kardeş,bilgin için teşekkürler...bu arada kullanıcılar hiç msj yazmıyor ramazan ayından ötürü olmalı,benide hala listeye eklemediniz,eklerseniz sevinirim..iyi günler dilerim herkese...

quote:

quote:

arkadaşım tavsiyen için tşk ama,ben zaten dil paketini kurmuştum,aktivasyon yapamıyorum....
    quote:

quote:

Dostum boşver mobilerayı yeni ROM TÜRKÇE Kuruluyor uyarılar dahil herşey ...TR yamaya yani mobileraya gerek kalmıyor.ve daha stabil olduğunu söyleyebilirim entegre edilen klavye ve ekran yakalama programını da çok sevdim deneyin göreceksiniz...Saygılarla...

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.