Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle bilgisayarına activesync kurup daha sonra cihazı bağlamalısın. activesycn kurmadan bağlamış isen uygun olmayan sürücüler windows tarafından yüklenmiş olabilir önce onu kontrol edip daha sonra activesync kurup cihazını bağla. activesync'i de microsoft sitesinden ya da googling yaparak pek çok yerden temin edebilirsin. bilgisayarında activesync olmasına rağmen bağlanamıyorsan activesynci kaldır, restart at ve en son activesync sürümünü indirip bir daha yüklemeyi dene.

quote:

Orjinalden alıntı: azizdost

Arkadaslar herkeze selam.6815 imi yeni aldım kutusu yoktu yanında sadece usb kablosu ve sarjını aldım
    driver cd si falan yok pc ye bagladıgımda driver istiyor ne yapmalıyım hp sitesinde boyle bir driver yayınlanmamıs ne yapmam gerek yardımcı olursanız cok memnun olurum activesynt modunda hem RNDIS hemde USB SERIAL modalarını denedim fakat baglantı kuramadım insallah cabuık cozum bulabilirim ayrıca arama motorunu kullandım fakat problemimi cozecek bir acıklama bulamadım....

• rw6815 harika bir cihaz zaten bu site sağolsun kullanmış kadar oldum. Sonuçta almaya karar verdim.Ancak şuan rw6815 alınır mı? Sormamın nedeni Hp nin yeni pdalarını piyasaya sürmek üzere olması. teknosada şuan 900ytl civarı sizce yakın bir zamanda düşer mi?
  • bu cihaz hem ucuz hem de oldukça güzel bir cihaz. piyasada daha iyisi yok mu elbette çok daha iyileri var ama fiyatları da nereden bakarsanız en az 300-400 lira yukarıda. yakın dönemde şahsen ben bu fiyatta ve bu özelliklerde bir ppc olacağını zannetmiyorum ama 2008'in ikinci çeyreği sonrası sanırım pek çok marka bu fiyat aralığına çekecek ürünlerini.

quote:

Orjinalden alıntı: cagdas7kemanci

rw6815 harika bir cihaz zaten bu site sağolsun kullanmış kadar oldum. Sonuçta almaya karar verdim.Ancak şuan rw6815 alınır mı? Sormamın nedeni Hp nin yeni pdalarını piyasaya sürmek üzere olması. teknosada şuan 900ytl civarı sizce yakın bir zamanda düşer mi?
  • Bir 6815 kullanıcısı olarak önerim; eğer zamanın varsa yeni modelleri incele ve biraz bekle. Yeni modeller birçok yönden üstün gerçekten, alalı 2 ay olmuş biri olarak ben üzüldüm.
  • Arkadaslar 6815 imi türkçe yapayım dedim guzel oldu sonra aktive etmediniz dedi kendi kendine kaldırdı tekrar ingilizce yaptı bende kaldırıyım bari dedim kaldırdım şimdi açılıştı hp logosu geliyor sonra beyaz ekran soft reset duzeltmedi clean reset ise calısmıyor yeşil kırmızı ve açma butonuna basıyorum tamammen kapatıpta denedim beyaz ekrankende denedim yardımcı olurmusunuz ....
  • selam arkadaşlar,bende bugün akşam yada yarın rw6815 alacağım,cihazın + ve - lerini burdan okudum,yalnız yinede aklımda birkaç soru var

1-rw6815 ve 6815 olarak ikiyemi ayrılıyor...?
    2-el yazısı tanıma özelliği ile msj ve msn den yazışabiliyormuyum..?
    3-cihazı g.gidiyordan alacağım,ortalama 650 700 ytl fiyat istiyorlar,sizce sorunlu olabilirmi ? o fiyat a listelenen gerçekten çok fazla cihaz var,2 aylık yada 6 aylık cihazlar...

ilginiz için şimdiden teşekkürler...
  • Merhabalar, Bende 7 aydan beri 6815 kullanıyorum azizdost
    arkadaşım bahsettiğiniz konu aynen benimde başıma geldi cihaz açılmadı hard reset yapınca düzeldi
    Hard reset için , Yeşil+Kırmızı+On/Off bu üç tuşa aynı anda basıp reset tuşuna kalemle dokunduracaksın bu işi birsinin yardımıyla yaparsan iyi olur çünkü tek başına zor oluyor.kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hddegirmenci -- 18 Eylül 2007; 17:58:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMT34

selam arkadaşlar,bende bugün akşam yada yarın rw6815 alacağım,cihazın + ve - lerini burdan okudum,yalnız yinede aklımda birkaç soru var

1-rw6815 ve 6815 olarak ikiyemi ayrılıyor...?
    2-el yazısı tanıma özelliği ile msj ve msn den yazışabiliyormuyum..?
    3-cihazı g.gidiyordan alacağım,ortalama 650 700 ytl fiyat istiyorlar,sizce sorunlu olabilirmi ? o fiyat a listelenen gerçekten çok fazla cihaz var,2 aylık yada 6 aylık cihazlar...

ilginiz için şimdiden teşekkürler...

1- Hayır ikiside aynı modeldir. Sadece bazı arkadaşlar yazarken RW'i ihmal etmişlerdir.

2- "Harf Tanıyıcı" veya "Blok Tanıyıcı" ları var bunları mesajlaşma ve diğer heryerde kullanabiliyorsun. Ama önce biraz alışma süresi gerekir. Harflerin yazılış stillerine adapte olmak için.

3- İkinci el ürünün kendi içinde handikapları olabilir. Bunları gözönünde bulundurmak lazım. Ama zaten cihazın sıfır satış fiyatı şu aralar; hepsiburada.com 'da 599 Dolar + KDV Vatan Bilgisayar'da Finansbank kartlarına 551 Dolar + KDV Dolayısıyla aslında sıfırının fiyatıda oldukça makul bu aralar.
    Ben şahsen aradaki 200-250 YTL için 2-6 aylık kullanılmış cihazı tercih etmem. Tabii ki kullanımı hakkında bir bilgim yoksa.

Sana iyi seçimler.

• slmlar dayanamadım,ikinci el e de güvenemedim,gittim bimeksten 599$+kdv ye aldım..ürünü türkçeleştirmeye çalışıcam,forumda paylaşmışınız hepiniz sağolun.türkçeleştirdikten sonra daha yapılacak çok şey var tabi,harf tanıması çok garip e yazıyorum z çıkıyor falan ;D neyseki onuda30 dk da hallettim..grşmek üzere..
  • tekrar merhabalar,

Pil ne kadar kaldığını gösteren bir program var. Grps Monitör yanlız bu programda daha önceleri 7 saat görüyordum. Artık full doluyken 5 saat kaldı diyor. Benim şarjlamamlamı ilgili yoksa bi programla mı ilgili bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Selam arkadaşlar,
    6815 kullanıcızıyım. Bluetoth kulaklık denedim geçen gün ancak otomatik cevaplamıyor.
    Telefonda araştırdım herhangi bir ayar yok otomatik cevaplama ile ilgili. Ama eski kötü telefonlarda bile vardı.
    ben mi bulamadım yoksa 6815 te mi yok otomatik cevaplama?
    tşk
  • slm arkadaşlar benide listenize ekleyin,iki gündür rw6815 kullanıcısıyım...

--- mobilera ya aktivasyon için mail attım ne zaman geri dönerler acaba?

--- rw 6815 için telsim gprs ve wi-fi lan ayarlarını nasıl yaparız,bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ?

iyi günler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMT34 -- 20 Eylül 2007; 18:15:50 >
  • SATILIK HP IPAQ rw6815.
    Cihazın garantisi 21.11.2008 de bitiyor. Üstünde bazı bölgelerinde çizik var. isteyene fotolarını gönderebilirim. Kutusu kabloları herşeyi mevcut. üzerinde 1 gb hafıza kartıda mevcut. Cam üzerine koruyucu film çektiğim için cam üzerinde herhangi bir çizik yok.

Bana özellikleri fazla geldiği için normal cep telefonuna dönmeyi düşünüyorum.
    Fiyat : 600 YTL
    bu mailden ulaşabilirsiniz bana. Bursadan almak ve görmek isteyenlere elden teslim edebilirim.

jbase77@hotmail.com
  • Arkadaşlar Kolay Gelsin.Bu Cihazda Turkcell Kullanıyorum.Fakat Her Baz Değişiminde Telefon Titriyor Bunu Kapamanın Bir Yolu Varmı Acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkfearofthedark

daha da baside indirgemeliymişim :))))))

quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

quote:

Orjinalden alıntı: darkfearofthedark

sevgili aşağıdaki vatandaş şimdi şöyle baside indirgme ihtiyacı duydum. mesela benim laptopum açıldığında sony vaio yazıyor, arkadaşımınki açıldığında asus. ama ikimizin de anakartı aynı. kiminin wm5 yüklü telefonunda altta standart gelen ikonlar var, kiminde yok. aynı şekilde kimi cihazın gönderim menüsünde kızıl ötesi ve bluetooth ayrımı yapılmış amma velakin bu ayrımın yapılmadığı modellerde wm5'ten ötürü standart olarak "beam" kelimesi hem kızıl ötesi hem de bluetooth işlevini yerine getirir. forumu okuma zahmetine giren bu konunun çok konuşulduğunu ve pek çok kimsede de bu şekilde olduğunu görür. misal benim commodore 64'üm vardı onda hiç yoktu bluetooth falan.

sevgili sert-aç
    format sonrası herşeyi geri yüklemeden bir performansa bak. eğer sorun yoksa demek ki yüklediğin programlardan biri sistem kastırıyor ya da direk yedekten yüklüyorsan yedekleme noktan cihazın kötü performanslı bi anında alınmış.

quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

quote:

Orjinalden alıntı: Sert-aç

arkadaşlar çok acil bi sorunum var telefon birden kafayı yedi resimleri 10 saatte açıo bi dosyadan çıkması ömür alıor...tel kendine gelemio format attım herşeyi gene yükledim ama işe yaramadı ne yapmalıyım..

fotoğraf çektikten sonra eğer depolama alanı hafıza kartı olarak seçtiyseniz, kaydedilmesi 1 dakika sürüyor.

ayrıca camera ekranındaki ikonlar kayboldu. Hard reset atmadan nasıl geri getirebilirim?

yukarıda bir vatandaş ''beam'' içinde bluetooth un var olduğunu ve tüm WM cihazlarda aynı şekilde olduğunu iddia ediyor. Yanlış bilgilendiriyor, yok öyle birşey
    MPx200 ve 220 kullandım yıllarca öyle bir uygulama da yok...

Kimse sana dizüstü bilgisayarının markasını sormadı.
    Commodore 64 ya da Amiga 500'ün olup olmadığını da sormadı
    Yazdığın cevap çok tutarsız, üslubunda ciddi hatalar var. Ahkam kesemezsin, üyelerle daha efendi konuşmak zorundasın. İkide bir üyelere formu baştan itibaren diye komut veremezsin. Bu topic çok büyüdüğü için görevini tam anlamıyla yerine getiremez oldu ve aradığını bulamaz oldu insanlar. Komut verip kendince yönlendrme yapacağına, konu başlığını yeniden ve temel bilgilerle donatıp açardın. Muhtemelen bilgi eksikliğin bunu yapmana engel oldu; bundan dolayıdır ki buradan etrafa hükmetmeye çalışıyorsun.

acıdım sana
    kendi basitliğini ve acizliğini başka nasıl gösterebilirdin.
    biraz zeki olsan, yazdıklarımdan anlam çıkarmaya çalışır ve ahmakça konuşmazdın. kimbilir ahmaksındır belki...
    okuduğunu anlamaya çalışmanı tavsiye ediyorum, asla cevap vermeyeceğim. Saplantılarınla ve komplekslerinle yaşa sen

• Arkadaslar 6815 cihazım satılık 3-5 aylık bir cihaz 500 liraya veriyorum ciddi çizik yada bir problemi yok tertemiz bir cihaz kutusu ve yanındaki tüm aksesuarları mevcut ben özellikle gidip almadım bir iş alışverişinde bana sıfır olarak gelmişti kullanayım dedim ama beni pek acmadı anladımki bana yarayan normal bir tel isteyen olursa sasmuzik@hotmail.com adresine mail atabilir.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: numberone2000

Arkadaşlar Kolay Gelsin.Bu Cihazda Turkcell Kullanıyorum.Fakat Her Baz Değişiminde Telefon Titriyor Bunu Kapamanın Bir Yolu Varmı Acaba.

Müzikde İken Sorun Yok Ama Titreşimde İken Dediği Yapıyor Arkadaşlar.
  • ilginçmiş. acaba hücre bilgisi açık ve ona da titreşimli bir uyarı mı atanmış? uyarılardan önce bi onu kontrol edin bir de hücre bilgisi açık mı onu kontrol edin derim ben.

quote:

quote:

Arkadaşlar Kolay Gelsin.Bu Cihazda Turkcell Kullanıyorum.Fakat Her Baz Değişiminde Telefon Titriyor Bunu Kapamanın Bir Yolu Varmı Acaba.

Müzikde İken Sorun Yok Ama Titreşimde İken Dediği Yapıyor Arkadaşlar.
  • arkadaşlar bi akıl verin ya hala aklımda 6915 var ama buda iyi gibi fiyatta fark ediyor bundada netten istediğimiz indirebiliyoruz deil mi bunu mu alsam 6915 te karizmatik duruyor aslında...
  • Rom güncellemesi yapan arkadaşlar,

Cihaza reset attığınızda versiyon olarak ne görüyorsunuz? Ben eskisini unuttumda, şüphelerim var acaba gerçekten rom güncellemesi yaptı mı diye. Onu kontrol edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.