Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SyntaxError

herhangi bir bilgisayara wi-fi ile bağlanıyorum, connected oluyor. fakat herhangi bir siteye giremiyorum, data gelmiyor. neden ne olabilir?

bilgisayar a mı bağlanıyorsun - bir access point e mi yoksa wireless adsl bir modememi bağlanıyorsun ?
    bilgisayar a bağlanıyorsan data alamazsın sadece active senkronizasyon , bluetooth ve kızılötesi ile data transferi yaparsın .

access point e( illaki bir gateway alması lazım başka bir deyişle bir modem e bağlı olması - ip alabilmesi ve dağıtabilmesi lazım ) yada wireless adsl bir modem e bağlanıyorsan access point b = 11mbps g = 54 mbps yani b/g olması lazım ve illede " b " standardını desteklemesi gerekmekte
    bir şifreleme varsa şifreleme protokollerindede sorunlar çıkarıyor .. protokolleri değiştir son bir ek bilgi daha ; cihazımız WPA encryption tkip destekliyor aes desteklemiyor !

• arkadaşlar sizlere bi sorum war komik galiba ama hard reset attıktan sora içinde war olan resmler programlar vs. geri dönüş yok deilmi
    sölemiştim komik we bi okadarda saçma die..
  • Arkadaşlar...

Bu hafta aranıza katılıyorum ama sormak istediğim bir şey var.
    Bluetooth kulaklık almak istiyorum, önerebileceğiniz bir marka veya model var mı?
    Aşağıda ki kulaklık fena görünmüyor ama uyum sorunu olur mu?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16218&productid=telcaksplane340
  • Bir saat önce cihazı aldım ve rehberi 6600 dan tek tek bluetooth ile yolluyorum. :)
    Ama kafama takılan bir şey var.
    Önce soyad, sonra ad olarak listeliyor.
    Öncei sayfalarda bunun nasıl düzeleceğini görmüştüm ama bulamadım.
    Bu ve üste yazdığım konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • herkeze merhaba DH ailesine yeni katılmaktayım bende bu cihazı almak istiyorum fakat forumu baştan sona kadar okuduğumda son sayfalara doğru cihaz için kötü sonuçlar almaya başladım acaba bunlar gerçekmi ses kalitesinin yetersiz oldu görüşündelerdi acaba bu doğrumudur ses benim için çok önemli (hoparlör bakımından) ufacık bir ışık bekliyorum cevaplarınız için teşekkür ederim
  • Selam Kablosuz özelliği çalışmıyor. Üzerine tıklıyorum ama tık yok! Aramıyor bile, benzer problem yaşayan var mı? Yoksa servis yolu gözüktü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

Hemen arkadaşım r a pid e attım... Bence güzel bir program photo contacta eş seviyede..

Address Book

/>
    />
    />

/>
    />

Download:
    http://rxxxxxxare.com/files/11476715/Inesoft.Address.Book.v1.65.ARM.ilkaysvl.PPC.Cracked.CAB
    ( Bilmeyen arkadaşlar için : rxxxxxxxare.com daki x lerin yerine malum upload sitesinin adını yazınız. )

Bunu tekrar yükleme şansınız var mı?

Edit: Aslında benim aradığım şey gelen çağrıda arayan kişinin fotosunu tam ekran gösterecek bi program. Mutlaka bu olsun gibi bir derdim yok, isteklerimi karşılasa yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okalender -- 8 Eylül 2007; 21:48:53 >

• arkadaşlar telin sağ alt tarafına kalemle dokunduğumda beyazımsı bir parlama oluo bu normalmi sizdede oluomu yoksa servis yolumu gözüküyo.....
  • rom update dosyasını bir türlü hp sitesinden indiremiyorum.İndireceğim başka bir site bilen arkadaş varsa çok sevinirim.Yada indiren bir arkadaş mailime atarsa çok daha makbule geçer şimdiden çok teşekkürler....
  • Merhaba

4 ay önce 6815 aldım.Problemleri vardı evet.Telefon sesi kısıklığı+Kamera ve fotoğraf çekimlerinde ki başarısızlığı+telefonun üzerinde ki kapatma butonu olmaması...

ve en son 1 yaşındaki kızım 1m yerden cihaz şarzda iken maalesef aşağı çekip düşürdü.Baktığımda şarz yeri soketi kırılmıştı.Garanti kapsamında tamir yapılabileceği kanısıyla Bursa HP bölge onarım yerlerine gittim.2-3 gün sonra bir teklif 403$ tamir bedeli istendiğini yazan bir teklif göndermişler.Board değişecek ve kesinlikle tamir yapılması prosedürlerine aykırı olduğunu öğrendim.

Garanti dışı bıraktılar ürünü.

Bununda nedeni kullanıcı hatası dediler.Doğrudur.Zaten en başta kendim söyledim böyle bir olay başımıza geldi diye.Dürüst insanlarız.

Bu bedeli kabul edemeyeceğimi zaten 4 ay önce 699$+kdv verdiğimi bu ürüne ve başka bir masraf yapamayacağımı söyleyip cihazı aldım.Önce external batarya şarj aksesuarları araştırdım.Maalesef bu cihaz dışında bir sürü modele aksesuar olarak yapmışlar 6815 için yok.Tamam elektronikçiye götürdüm çünkü tek şarj edebileceğim yer usb soketi olduğunu tamir için bir umutla götürdüm.

Arkadaş usb soketinin 16 damarının olduğunu ve mercekle lehim yaptığını söyledi.Sadece deneme yapamamıştı adaptör ve usb kablosunu götürdüm denedik çalıştı.Maalesef bu sefer cihaz sim kart görmüyordu ama şarj alıyordu ve sadece cihaz kapalıyken sarj alıyordu ben gene bunu kabul ettim sim kart problemi ortaya çıkınca o kadar zaman uğraş boşa gitti.

Şimdi bu 6815 e tekrar 403 usd vermek istemiyorum.onun yerine 100 usd verir başka bir ipaq alabilirim.Bu cihazı tamir yaptırmak istiyorum.Elektronikçinin dediği sim kart bacaklarının olduğu yer de kırılmış oysa usb yeri kırılmadan önce %15 de şarj varken telefonda çalışıyordu e-mail de alıyordu.Sanırım bu ya HP de ya da elektronikçide tamamen çöp oldu.

Board değişikliği için bir firma arıyorum.Veya başka arkadaşların cihazları çöp ama boardları sağlam ise satın almak isterim.

Sevgilerle.

• quote:

Orjinalden alıntı: surrealll

herkeze merhaba DH ailesine yeni katılmaktayım bende bu cihazı almak istiyorum fakat forumu baştan sona kadar okuduğumda son sayfalara doğru cihaz için kötü sonuçlar almaya başladım acaba bunlar gerçekmi ses kalitesinin yetersiz oldu görüşündelerdi acaba bu doğrumudur ses benim için çok önemli (hoparlör bakımından) ufacık bir ışık bekliyorum cevaplarınız için teşekkür ederim

soruma cevap veren yokmu

• 6815 imin uzerine bira dokuldu!!! Calisiyor ancak lcd ekranda bira izleri var! Servise gotursem cok mu pahalıya patlar?

Bir de on-arka kapaklari cok eskidi telefonun. Nerden ve kaca bulabilecegimiz hakkinda fikri olan var mı?
  • arkadaşlar herkez kendi derdini anlatır hale gelmiş amaç burda paylaşmak değilmi soru soruluo ama takan yok lütfen..
  • Paylaşılacak birşey yokki.Cihaz dökülüyor işte.Hep problemler çıkmış milletin derdi var yani ve sorunu çözemeyen hep garanti dışı kalan sorunlar.Bu cihazın çok hassas deyip herkesi kandırmaları beni ve diğer arkadaşları maalesef üzüyor.Bir de bunca kısa zamanda arıza çıkartıp ödediğin paranın acısını düşündükçe neyin paylaşımı...

Derdin sıkıntının paylaşımı...

:(

quote:

Orjinalden alıntı: Sert-aç

arkadaşlar herkez kendi derdini anlatır hale gelmiş amaç burda paylaşmak değilmi soru soruluo ama takan yok lütfen..
  • Benim kullandığım 6815 de ses sorunu vardı.Telefon çalarken çok kısık ses ile duymuyorduk bile.O yüzden + bluetooth kulaklık aldım.Sorunum gene de çözülmedi desem doğrudur.Bu sefer hep kulaklıkla gezmemiz gerekti.Anlatmak istediğim ilk günlerden bu zamana dek bu cihazda multimedia tarafında sorunlar olduğudur.Bazı arkadaşlar programsal olarak çözmeye çalışmışlar ama cihazın donanımsal yetersizliği ile karşı karşıya kalmışlardır.

Ben şu anda Asus P525 aldım lakin çöp olan bir 6815 im var.Board değişikliği yapmayı düşünüyorum.O yüzden de yazdım arkadaşlara başka bir cihazları varsa ve ekranı kırık olabilir board sağlam olan satın alıcam mecburen yoksa acıyorum verdiğim paraya.Bu arada HP servisi board için 403 usd tamir bedeli istedi yaa benden şok oldum.

quote:

quote:

herkeze merhaba DH ailesine yeni katılmaktayım bende bu cihazı almak istiyorum fakat forumu baştan sona kadar okuduğumda son sayfalara doğru cihaz için kötü sonuçlar almaya başladım acaba bunlar gerçekmi ses kalitesinin yetersiz oldu görüşündelerdi acaba bu doğrumudur ses benim için çok önemli (hoparlör bakımından) ufacık bir ışık bekliyorum cevaplarınız için teşekkür ederim

soruma cevap veren yokmu

• quote:

quote:

soruma cevap veren yokmu

Naçizane 3 aylık tecrübemle cevap vereyim. Bu alette bir Sony-Ericson veya Nokia'nın son modellerindeki ses yüksekliğini beklersen yanılırsın. Cep telefonlarına göre daha düşük şiddette ama fena olmayan kalitede bir sesi var.

Müzik dinlerken kulaklıkla bunu yaşamazsın çünkü performansı yeterli kanımca. Ama gürültülü bir ortamda telefon çalacak ve sen bunu çoğu zaman farketmekte zorlanacaksın. Konuştuğun kişi kendi sesinin tekrar kendisine döndüğü yönünde sana uyarılarda bulunabilecek.

Tüm bunlara rağmen ben 3 aydır kullanan biri olarak aletten fazlasıyla memnunum. Yukarıda saydığım şeyler beni pek soğutmadı aletten.

Bütün bunlara rağmen bu ses konusunda; bir şekilde bunu tecrübe ederek en iyi kararı kendin verebilirsin diye düşünüyorum.

• düşünceleri paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim sizin söylediklerinizi göz önünde bulundurarak telefonu almaktan vaz geçtim internette ipaq serisinin yeni modellerinin geliceğini gördüm sanırım onlar arasında karar kılıcam herkeze tekrar teşekkür ederim...
  • Bana dedikleri gibi kullanıcı hatası diceklerdir.Ekran değişimi için 200-300 usd arası bir teklif vereceklerdir.
    Ön ve arka kapak için bir fikrim yok.Onu da teklife ekletebilirsin götüreceğin serviste.

quote:

Orjinalden alıntı: asphalte

6815 imin uzerine bira dokuldu!!! Calisiyor ancak lcd ekranda bira izleri var! Servise gotursem cok mu pahalıya patlar?

Bir de on-arka kapaklari cok eskidi telefonun. Nerden ve kaca bulabilecegimiz hakkinda fikri olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atillaoral

Bana dedikleri gibi kullanıcı hatası diceklerdir.Ekran değişimi için 200-300 usd arası bir teklif vereceklerdir.
    Ön ve arka kapak için bir fikrim yok.Onu da teklife ekletebilirsin götüreceğin serviste.

quote:

Orjinalden alıntı: asphalte

6815 imin uzerine bira dokuldu!!! Calisiyor ancak lcd ekranda bira izleri var! Servise gotursem cok mu pahalıya patlar?

PDA'e bira dökülmesinin garanti kapsamında olması sanırım biraz zor. Ancak HP'nin kampanyası var sanırım halende devam ediyor. Yeni bir HP IPAQ aldığınızda ücretsiz sigorta yaptırabiliyorsunuz. Orada da hatırladığım kadarıyla "ıslanma" sigorta kapsamında diyor. Bu noktada cihazınızı yeni aldıysanız halen sigorta yaptırma şansınız olabilir, sigorta yaptırdıktan sonra da kapsama göre bir umut doğabilir gibime geliyor.

Fikir olması münasebetiyle naçizane önerimdir. Geçmiş olsun, kötü durumlar gerçekten.

• Ezan Vakti programini kullanan var mi?
    Netten aradim ama henuz bulamadim.
    Eger elinde olan varsa ve paylasirsa sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.