Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Office ürünlerinde önceki sürümleri yükleyince sorun oluyor. 6815 teki dosyayı kopyala şansı oluyormu?
    Tşk
  • Ben Office 2007 kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum. Bu arada daha önce bilgi vereceğim diyordum ROM update'i hakkında. Türkçe işletim sistemi yüzünden evde yapamadığım update'i mecbur serviste yaptırdım. Türkçe ROM'dan kurtulduğum gibi yeni ROM'a da kavuşmuş oldum. ilk izlenimlere gelince öncelikle en mükemmel yanı telefonu açtığın gibi açılması (tuşa baktıktan sonra 2-3 saniye beklemek yok). Dipses bende zaten yoktu yine yok. Özellikle file explorer ile aletteki dosyaları gezmede gözle görülür bir hızlanma. Alette genel bir hızlanma. Türkçe ROM yüzünden kullanamadığım ve benim işime çok yarayan, el yazımı hatasız tanıyan IPAQ'in transcriber'ının çalışması. Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama kulaklıktan gelen karşı tarafın sesinde bir yükselme var farkedilir şekilde sanki. Karşı taraf hala sesinin geri döndüğünü söylüyor, o benim derdim değildi yine değil. Çok sessiz ortamlarda oluyor bu sorun, o zaman da kulaklık sesini biraz kısınca karşı tarafa geri dönmüyor sesi zaten. Yine türkçe ROM yüzünden sesli uyarıların çoğunu anlamıyordum. "pil zaayiif" dediğini anlamam 1 hafta falan sürdü. şimdi türkçe uyarıları ingilizce okumaya kasmak yerine direk ingilizce konuşuyor bu da benim için süper. gelen aramalara verdiği tepki daha hızlı artık. karşı tarafta birinci çalma bitmeden çalmaya başlıyor artık neredeyse. şu ana kadar gözlemlerim bunlar. herkese bu ROM update'ini tavsiye ediyorum. Çeşitli uyuşmazlıklar yüzünden yapamayanlar da bölge onarım merkezlerine götürürlerse yardımcı oluyorlar. bilginize...

• rom update, pilin omrunu iki kat uzatti gibi.......

bu arada, yaptigim tespit dogru mu bilmiyorum ama, arka planda surekli calisan programlar cihaza takili karta yuklenirse, pil daha az dayaniyor (arka planda hep calisan programların cihazin icine yuklenmesini oneririm....)
  • ben buna katılmayacağım. evet program açılışları daha hızlı olur karta yüklenmezlerse ama sonuçta işletim sistemi windows. bu sistemde işletim sisteminin kurulu olduğu disk (ki burada bu telefon hafızası) her zaman mümkün mertebe boş olmalıdır. bu programların daha hızlı ve istikrarlı çalışmasını sağlar, donmaları engeller vs vs. ben pile etkisini gözlemleyemedim bu ikisi arasındaki farkın. bende çift batarya var bu arada ve pil sorunu nedir bilmiyorum açıkçası herkese de tavsiye ederim. tek ihtiyacım olan sadece pili de şarj edebilen bi cradle bulmak. bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. herkese saygılar
  • arkadaşlar bu alete uygun tema ve oyun arıyorum ama bulamıorum lütfen adam gibi sorunsuz ve güvenilir bi site bilen varsa versin temadan çok sıkıldım bekliorum saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkfearofthedark

ben buna katılmayacağım. evet program açılışları daha hızlı olur karta yüklenmezlerse ama sonuçta işletim sistemi windows. bu sistemde işletim sisteminin kurulu olduğu disk (ki burada bu telefon hafızası) her zaman mümkün mertebe boş olmalıdır. bu programların daha hızlı ve istikrarlı çalışmasını sağlar, donmaları engeller vs vs. ben pile etkisini gözlemleyemedim bu ikisi arasındaki farkın. bende çift batarya var bu arada ve pil sorunu nedir bilmiyorum açıkçası herkese de tavsiye ederim. tek ihtiyacım olan sadece pili de şarj edebilen bi cradle bulmak. bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. herkese saygılar

dönemsel e olsa sert mesaj atma alışkanlığını edinmişsin; sana soru soran arkadaşları daha sakin bir şekilde cevaplamalısın...
    ikinci olarak; bu bir ppc beyler, sp değil. echo mallesef ne yapsak engellenemez bir konu, olacak bu, yama falan kar etmiyor...WM05 çok problemli bir yazılım, 2003SE kadar sağlıklı değil...

pilden şikayet edenlere; fonksiyonel kurcalama yapmadan 3 gün rahat gidiyor, adamlar 1530mah ı boşuna koymamış

@ darkfearofthedark

sırtına mı, küfeye mi yüklemek daha az yorar bünyeyi?
    insanlar sana bunu soruyor?

• benim mesajım mı sert anlayamadım orasını tam. ben küfeye yüklüyorum açıkçası. ha mesela hılzı olmasını istediğim, küçük boyutlu ve sistemi fazla yormayacağını düşündüğüm sms raporlarını düzelten zarazingoyu, iphone vari klavye ve rehberi sadece direk tele yükledim.

quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

quote:

ben buna katılmayacağım. evet program açılışları daha hızlı olur karta yüklenmezlerse ama sonuçta işletim sistemi windows. bu sistemde işletim sisteminin kurulu olduğu disk (ki burada bu telefon hafızası) her zaman mümkün mertebe boş olmalıdır. bu programların daha hızlı ve istikrarlı çalışmasını sağlar, donmaları engeller vs vs. ben pile etkisini gözlemleyemedim bu ikisi arasındaki farkın. bende çift batarya var bu arada ve pil sorunu nedir bilmiyorum açıkçası herkese de tavsiye ederim. tek ihtiyacım olan sadece pili de şarj edebilen bi cradle bulmak. bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. herkese saygılar

dönemsel e olsa sert mesaj atma alışkanlığını edinmişsin; sana soru soran arkadaşları daha sakin bir şekilde cevaplamalısın...
    ikinci olarak; bu bir ppc beyler, sp değil. echo mallesef ne yapsak engellenemez bir konu, olacak bu, yama falan kar etmiyor...WM05 çok problemli bir yazılım, 2003SE kadar sağlıklı değil...

pilden şikayet edenlere; fonksiyonel kurcalama yapmadan 3 gün rahat gidiyor, adamlar 1530mah ı boşuna koymamış

@ darkfearofthedark

sırtına mı, küfeye mi yüklemek daha az yorar bünyeyi?
    insanlar sana bunu soruyor?

• dostum.

senin aradığın desktop cradle charger aşağıdaki linkte

http://search.ebay.com/cradle_W0QQcatrefZC6QQcoactionZcompareQQcoentrypageZsearchQQcopagenumZ1QQfromZR10QQfrppZ25QQfrtsZ25QQfsooZ1QQfsopZ1QQftrtZ1QQftrvZ1QQsabfmtsZ1QQsacatZQ2d1QQsaobfmtsZinsifQQsaprchiZQQsaprcloZQQsassZe2Q5fshop

araba şarjı da istersen o da aşağıda

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=260130898932&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=016

ben ebaydeki bu satıcıdan 2 tane de pil almıştım.

ayrıca arabada kullandığım HOLDER ı da almıştım.

http://cgi.ebay.com/G002-Car-Mount-Holder-wht-for-HP-IPAQ-rw6800-6812-6815_W0QQitemZ260133448803QQihZ016QQcategoryZ64361QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

tüm ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

bu sattıcıdan mallar en geç 1 hafta içinde elinize geçiyor.

bilginize.

syg,

quote:

• arkadaşlar baştan 5 . msg a bakan yokmu bekliorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sert-aç

arkadaşlar baştan 5 . msg a bakan yokmu bekliorum

Tema için bu site işini görür sanırım. http://www.ppc4you.com/ Site açıldığında Themes bölümünden istediğin kadar tema bulabilirsin. Bazıları biraz eski ama idare eder.

Tema ve oyun için ve bir çok sorunun çözümü için bir diğer sitede; http://www.cebimdekipc.com/forum/index.php Burası gerçekten çok güzel bir site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkelleci -- 30 Ağustos 2007; 13:59:35 >

• yok dostumç bunlarda türkiye'de de gırla var. benim aradığım sadece pili tek başına şarj edebilen bir alet. genelde bu tarz cradle'lar önüne aletin konduğu arkasında da pilin sokulup şarj edilebildiği cebi olan modeller oluyor ki daha bulamadım ben de bu cihaz için...
    quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

dostum.

senin aradığın desktop cradle charger aşağıdaki linkte

http://search.ebay.com/cradle_W0QQcatrefZC6QQcoactionZcompareQQcoentrypageZsearchQQcopagenumZ1QQfromZR10QQfrppZ25QQfrtsZ25QQfsooZ1QQfsopZ1QQftrtZ1QQftrvZ1QQsabfmtsZ1QQsacatZQ2d1QQsaobfmtsZinsifQQsaprchiZQQsaprcloZQQsassZe2Q5fshop

araba şarjı da istersen o da aşağıda

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=260130898932&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=016

ben ebaydeki bu satıcıdan 2 tane de pil almıştım.

ayrıca arabada kullandığım HOLDER ı da almıştım.

http://cgi.ebay.com/G002-Car-Mount-Holder-wht-for-HP-IPAQ-rw6800-6812-6815_W0QQitemZ260133448803QQihZ016QQcategoryZ64361QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

tüm ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

bu sattıcıdan mallar en geç 1 hafta içinde elinize geçiyor.

bilginize.

syg,

quote:

• PPC ile ilgili faideli ve yararlı bir yol.Yeni Başlayanlar için

http://www.mobile-warez.ru/
  • arkadaşlar bunun telefon özeliği nsaıldır zormu veya zor yanları ne diğer normal telefonlara göre
  • slm arkadaslar bır foorumda gordum 6815de sorunsuz calısıyormus
    flash ısıgını fener olarak kullanabılıyorsunuz ıhtıyacı olan arkadaslar
    varsa
    http://www.artamata.com/pocketlight/
    trial versıyonu ama ilacı bulunabılır
    an azında bende 6815 alınca ılk kuracagım program bu olcak ben cok kullanıyorum kolay gelsın herkese
  • mrb arkadaşlar buraya yeni üye oldum bana yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim 6815 i yeni aldım bi türlü n95 teki rehberi atamadım sonra n 95 teki bilgileri bilgisayara attım bilgisayardanda 6815 ama zaten n95 ten bilgisayara rehber tam atılamadı sonra bilgisayardan tek tek düzelttim tekrar 6815 attım bu sefer numaralar çiftleşti kişileri tektek silmem gerekiyor bunun toplu silmesi yokmu bunu silip n95 ten direk atabilirmiyim bana bi yardımcı olun lütfen acil beni sinir etti ha bu arada 935 numara var tek tek silmede çok zor

• ben normal kamera modundan açıyorum ışığı ihtiyacım oldukça. mümkün mertebe gereksiz program yüklemeye karşı olduğum için zaten bir şekilde kullanabildiğim şeye alternatif kullanmıyorum şahsen.

quote:

Orjinalden alıntı: SHARKY

slm arkadaslar bır foorumda gordum 6815de sorunsuz calısıyormus
    flash ısıgını fener olarak kullanabılıyorsunuz ıhtıyacı olan arkadaslar
    varsa
    http://www.artamata.com/pocketlight/
    trial versıyonu ama ilacı bulunabılır
    an azında bende 6815 alınca ılk kuracagım program bu olcak ben cok kullanıyorum kolay gelsın herkese

• şimdi nokia'nı nokia'nın kendi senkronizasyon programı ile aç. outlook otomatik alır adres defterini. daha sonra ppc'ni bağla bilgisayara active sync ile. o zaman outlook'u telefona atar. bu en basit yöntemdir. yeni aldığın bir makine, hard reset atıp rehberi sıfırdan yükleyebilirsin ama her veri kaybolur. benim 6630'um vardı tüm kontakları dediğim şekilde outlookdaydı tabi, randevulardan notlara kadar hepsi ppcyi bilgisayara bağlayınca otomatik ppc'ye geçti.

quote:

Orjinalden alıntı: ertane

mrb arkadaşlar buraya yeni üye oldum bana yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim 6815 i yeni aldım bi türlü n95 teki rehberi atamadım sonra n 95 teki bilgileri bilgisayara attım bilgisayardanda 6815 ama zaten n95 ten bilgisayara rehber tam atılamadı sonra bilgisayardan tek tek düzelttim tekrar 6815 attım bu sefer numaralar çiftleşti kişileri tektek silmem gerekiyor bunun toplu silmesi yokmu bunu silip n95 ten direk atabilirmiyim bana bi yardımcı olun lütfen acil beni sinir etti ha bu arada 935 numara var tek tek silmede çok zor

• quote:

Orjinalden alıntı: worry

quote:

bilmez miyim? abartısız 1 hafta boyunca araştırıp uğraşıp yapmıştım ben. vakit bulabilirsem nasıl yaptığımı gözden geçirip daha detaylı bir biçimde yazmaya çalışcam ama dediğim gibi HP'nin resmi sitesindeki anlatıma ek olarak sadece o registry ayarını yapmam yetmişti. o sitedeki pdf anlatımını harddisklerden birine atmıştım sen bulamazsan ben müsait olduğum bir ara arıycam.
    quote:

Orjinalden alıntı: worry

darkfearofthedark kardeşim bilgin için teşekkürler. ama o kadar çok uğraşmama rağmen beceremedim hala. valla uğraşıyorum. dediklerinin hepsini ya da internette ne tür bilgi varsa hepsini uyguladım ama nafile. yapabilirsem bu işi ayrıntısı ile nasıl yapıldığı anlatan bir topic açacağım. ne kadar zor işmiş yaa.

valla çok iyi olur. elindeki dökümanları gönderirsen çok makbule geçer. bende bluetooth cihazını kırmamış olurum. hala uğraşıyorum. ama hiçbir gelişme yok. yoksa bende mi bir sorun var ya. herşeyi yaptım ama nafile.

arkadaşlar bluetooth sorunu çözdüm. çok uğraştırdı ama yaptım. darkfearofthedark'a da yardımları için çok teşekkür ederim. bahsettiği toshibanın sitesindeki dökümanlar çok faydalı oldu. romu güncelledim, sonrada yardım dosyalarnı takip ettim. şimdi sorun kalmadı.

• arkadaşlar selam. uzun zamandır foruma giremiyordum. yaklaşık 9 aydır 6815'im var. son 1,1-5 aydır alet kendi kendine soft reset atıyor. özellikle son bir kaç gündür neredeyse günde 5-6 kez aynı olay olmaya başladı. en sonunda hard reset attım.hard reset attıktan sonra almış olduğum back-up'tan geriye dönüyordum. HP ile sorun hakkında görüştüğümde, kendilerinde belirttiğim şekilde herhangi bir arıza kaydı olmadığını hard reset attıktan sonra back up'tan geri dönmeden denememi, haftaya salı günü son durum hakkında beni arayacaklarını söylediler. tekrar hard reset attım, back up'tan geri dönmedim ancak herhangi bir değişiklik yok. buna ek olarak bazen telefon ile konuşurken ekran stand by'a geçtiğinde telefon çağrıyı kapatıyor.
    yarın rom update'i atıcam. inşallah alet düzelir. yoksa banada HP teknik servis yolu gözüküyor galiba.
    belirttiğim tarzda problem yaşayan ve bana tavsiyede bulunacak arkadaşların mesajlarını bekliyorum. sevgiyle kalınç

• Arkadaşlar,
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=92285&productid=bs70011&catID=35#tablnk linkindeki data kablosu 6815 ile uyumlumudur bir bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.