Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kabloya gerek yok, USB-Mini USB kablo heryerde var. 1-2 YTL. Fotoğraf makinası kablosu diye sorsanızda olur. MP3 Player kablosu da olur. Bir ucu mini usb olan her kablo ile çalışır.
  • aletin kendi hafızasında fm radio kısayolu ve e3xe. dosyası var.(windows)
    kısayolu programlara atadım ve radyo çalıştı; ancak recorder vazifesini üstlenmiş anladığım kadarıyla...ve C içindeki ilgili klasöre dinlenilen şarkıyı kaydediyor

ne iş arkadaşlar
  • slm ardaşlar sorunum büyük yardım ederseniz sevinirim.. bende hp rw6815 ıpaq var, ben bu cihazdan bir tane proğram sildim ve cihaz çöktü simdi açıldığında sde baslangıçtaki hp yazınısı açıyor sonra ekran bembayaz oluyor, windowsu açmıyor hiç bir şeyi açmıyor, soğuk sıfırlmada yaptım ama çözüm olmadı, hala ekran beyaz ne yapacağım konusunda bilgisi olan varsa yardım ederse sevinrim tskleer.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasar75

slm ardaşlar sorunum büyük yardım ederseniz sevinirim.. bende hp rw6815 ıpaq var, ben bu cihazdan bir tane proğram sildim ve cihaz çöktü simdi açıldığında sde baslangıçtaki hp yazınısı açıyor sonra ekran bembayaz oluyor, windowsu açmıyor hiç bir şeyi açmıyor, soğuk sıfırlmada yaptım ama çözüm olmadı, hala ekran beyaz ne yapacağım konusunda bilgisi olan varsa yardım ederse sevinrim tskleer.....

2 önceki sayfada anlatılan rom update işlemini yapın bahaneyle...
  • Radyo çalıştı derken program çalışmıştır muhtemelen ama radyo çipi olmadığı için ses alınamamıştır. zaten forumun başlarından ortalarına kadar bu radyo mevzusu baya irdelenmiş, insanlar hemen hemen herşeyi denemiş. ben o zamanlar sadece takip ediyordum forumu, yazmadım hiç boşuna uğraşıyorsunuz diye. fmradyo programı olması fm radyosu olduğu anlamına gelmiyor. standart bir işletim sistemi kurulu alete ve o işletim sistemi, onlarca cihazla uyumlu olması için yazlımış. dolayısı ile fm radyolu modeller için var o. gpsli modeller için gps ikonu var direk mesela. bluetooth ile gps bağlayınca sonradan çıkmıyor, hep var. bu evdeki işletim sistemimizde tv kartı sürücüleri var diye alette tv kartı var diye düşünmeye benziyor. uğraşmayın çünkü uğraşanlarda ses sorunları olmuş yine foruma yazdıkları üzere. arka planda fmradyo açık omadığı sürece aletten ses çıkmıyormuş.

quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

aletin kendi hafızasında fm radio kısayolu ve e3xe. dosyası var.(windows)
    kısayolu programlara atadım ve radyo çalıştı; ancak recorder vazifesini üstlenmiş anladığım kadarıyla...ve C içindeki ilgili klasöre dinlenilen şarkıyı kaydediyor

ne iş arkadaşlar

• Merhabalar nokia N95'im var. scanR programını telefonuma yükledim. gmail hesabımla da register kayıt yaptım. Fakat nasıl kullanılıyor tam manasıyle ne işe yarıyor o kadar karıştırmama rağmen anlamadım. Eğer biraz basitçe nasıl kullanıldığına dair yazarsanız sevirinirim. Saygılarımla
  • selam dostum. yanlış yere yazmışsın sorunu. sitenin cep telefonu forumlarından ilgili yere yazmalısın. burası cep telefonu forumu değil cep bilgisayarı forumu.

quote:

Orjinalden alıntı: evren66

Merhabalar nokia N95'im var. scanR programını telefonuma yükledim. gmail hesabımla da register kayıt yaptım. Fakat nasıl kullanılıyor tam manasıyle ne işe yarıyor o kadar karıştırmama rağmen anlamadım. Eğer biraz basitçe nasıl kullanıldığına dair yazarsanız sevirinirim. Saygılarımla
  • Yeni Rom Güncellemesiyle neler gelmiş
    aslında pek bir iyileştirme olmamış (zaten iyiydi)
    kulaklık kullanılmadığında çıkan dip ses ortadan kalkmış bu güzel
    yankı olayı halen devam ediyor ancak biraz azalmış sesi bir kademe kısmak zaten bu sorunu hallediyor.
    artık cep telefonu karşı taraf bir defa bile çalmadan ben tepki alabiliyorum bu genelde 1,5-2 çalmaydı.
    gsm-gprs ayarları otomatik kuruldu herhangi bir ayar yapmadan tüm ayarlar zaten kurulu.
    ram biraz fazla götürüyor gibi ilk açılışta 28 mb ram gördüm önceden 30 mb idi
    ancak program yüklemelerinden sonra eskiden 20 mb olan ramim 27-28 mb.
    ram kullanımı daha bir kararlı hale gelmiş.
    kamerasını test ettim gündüz çekimleri daha akıcı olmuş özellikle video çekimleri iyileşmiş. ama yine de istenilen seviyede değil.
    herkesin yüklemesini tavsiye ederim makina bir rahatladı be.
  • herhangi bir bilgisayara wi-fi ile bağlanıyorum, connected oluyor. fakat herhangi bir siteye giremiyorum, data gelmiyor. neden ne olabilir?
  • Yeni rom güncellemesi ile benim tespit edebildiklerim,
    1- Daha önce doğum günlerini uyarmıyordu şimdi uyarıyor
    2- Eğer etrafta 1 den fazla Wi-fi varsa birinden birini seçmeni istiyor.
  • merhaba arkadaşlar. forum gayet güzel bilgiler içeriyor. herkese teşekkürler. şu aralar bir ppc almayı düşünüyorum aklıma ilk olarak rw6815 almak geliyor. rw 6815 i tavsiye edermisiniz? yoksa daha farklı bir model mi tercih etmeliyim. şimdiden teşekkürler
  • Asus P535 ede bakabilirsin gerçi fiyat olarak biraz daha fazla ama dahili gps ve 256 rom var.
    6815 fiyatına göre çok iyi bir cihaz. Bunu alırsan pişman olmazsın.
    Biraz beklerim dersen Asus P750 (radyo,gps,128 ram) ve Gsmart i350 (gps,vga ekran) çıkacak bunlarda tercih edilebilir.
  • p750 nin özellikleri güzel gerçekten. ayrıca görünüşüde çok şık.. biraz beklesem mi acaba çok sürermi acep burada satışa çıkması. çok da beklemek istemiyorum. kafam iyice karıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavalos

Arkadaşlar benim bir sorum olacak:

Start + Settings + Personal + Phone + Phone altında kullanıcı telefon numarası benle alakalı olmayan hatta kullanılmayan bir cep numarası olarak görünüyor.

hatta bu tüm mesajlaşmalarda falan "To" kısmında bu numara çıkıyor.
    bu numarayı nasıl değiştirebilirim? kendi numaram nasıl yapabilirim???
    Hard reset ile de değişmiyor bu numara.....
    Bunu çözene vallahi helal olsun diyecem çünkü nereyi kurcaladıysam bulamadım bunun çözümünü :(

Önemli Not: Fotoğrafta görünen numara kullanılmadığı için gizleme gereği duymadım... Aradığımda "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" uyarısını aldım...

Bende de ayni sey olmustu. Numara yerinde vergi numaram yaziyordu. Daha onceden takilmis bir telefonda numaralarim (ozelliginde) kisminda yazilmis numaralar sim karta gömülüyor 6815 de gömülü numarayi kendi numaranmis gibi okuyor. Bu problemi 6815 de çözemezsin. Sana tavsiyem eski bir cep telefonuna (ben ercisson T100 de yazmistim) sm kartini yerlestirip telefon defterindeki numaralarim kismindan bu numarayi silip kendi numarani yeniden gömmen. (ben LG S5000 ile duzelltim) Kolay gelsin.

• Herkese Selamlar ;

Forumu başından beri takip ettim özellikle başlardaki bir iki arkadaşın 6815 savunucu tutumları çok hoşuma gitti - blackberry 8300 curve alacaktım aslında - ama nihayetinde benimde bi 6815 im oldu . ( kronolojik listeye ekleyebilirsiniz! )
    özellikle ingilizce istememe rağmen ,direk üzerine türkçe kurulu olarak geldi ,dolayısı ile aktivasyonla falan uğraşmıycam - hatta hp 30eylül e kadar bir kampanya yapmış sigorta da ettiriyor cihazınızı ,
    ayrıntılı bilgi için http://www.hp.com.tr/kampanya/sigorta/index.html?jumpid=ex_r492_1-mrmid_tr_tr_hho_psg_pr_newspapers_sigorta

ben de izlenimlerimi yazıyım, 76 küsür sayfa sonra kusur kalmıyım :D

cihazı biraz kastırdım ufak çaplı takılmalar oldu , memory i sonuna kadar kullandım sadece 1 kez resetlemek zorunda kaldım ,windows ve işlemci performans ı bana kalırsa güzel - ( önce kullandığım veezyden almış olduğum hp jornadaya göre hayli uçuk bir cihaz .)
    *ilk günden çok kurcalamama rağmen pili tam gün dayandı pil -bu saatte hala %40 ( wireless ve tel açıkken ) enerji güzel , skype oldukça başarılı vede kulaklıkla kullanırsanız mükemmel e yakın ,
    *zil sesi duyulmuyor - sesi çok kısık - ya zil ya titreşim seçeneği ilginç ikisi birden olmuyor !
    *2.mp kamera dedikleri kadar kötü ama iş görüyormu görüyor , kameranın hızı düşük .. bu tip cihazların hepsinde bu şekilde ..
    *telefonla görüşürken karşı tarafa hoş bir yankı yapmasıda ayrı sesi kısarsanız yankı bir nebze olsun azalıyor ama tamamen kaybolmuyor !
    *internet performansı iyi fakat internet explorer yetersiz opera denemekte fayda var.

genel özelliklere göre cihazı bilerek ve isteyerek aldım fiyat / performans oldukça iyi -
    hatta beklentilerimin üzerinde çıktı diyebilirim ! divx oynatabilmesi altyazı desteği ekleyebilme vs vs

forumda izlenimlerini yorumlarını bilgilerini linklerini programlarını paylaşan herkese yürekten teşekkür ediyorum ..

• Zil konusunda sanırım bir yanlışın var! Çünkü Titreşim ve Zil ikisini birlikte kullanabiliyorsun.

Ayarlar/Kişisel/Sesler ve Uyarılar bölümüne girip oradan "Bildirimler" kısmına geçipte "olay" olarak Telefon "Gelen Çağrı" yı seçersen aşağıda fotoğrafını verdiğim kısımdan istediğin seçeneği seçebilirsin.

İşte Resmi;

http://img160.imageshack.us/my.php?image=54984795gb5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkelleci -- 4 Eylül 2007; 22:45:39 >
  • ilgin için teşekkürler karaf buldum hallettim :) nede olsa 1 gün oldu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dive_Spiro

ilgin için teşekkürler karaf buldum hallettim :) nede olsa 1 gün oldu :)

rica ederim:)
  • herhangi bir bilgisayara wi-fi ile bağlanıyorum, connected oluyor. fakat herhangi bir siteye giremiyorum, data gelmiyor. neden ne olabilir?
  • cebimdekipc den farklı bir bilardo oyunu arıorum...lütfen ..beklemekteyim
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.