Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 Ağustos saat 14 cıvarı upgrade ıslemı yaptım.
    bugun sarj durumu %10 cıvarında .
    hıc sarj yapmadım
    hergun normal telefon gorusmelerımı yaptım ortalama 5-10 dk .
    bıraz da telefonu kurcaladım (dıvx, ınternet, wifi gıbı )
    bu arada wifi acılında artık ısınmıyor bılgınıze
    en az 4 gun sarj suresı yenı surum ıle gayet ıyı .
    ya sız de nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 22 Ağustos 2007; 19:37:09 >
  • Evet yeni başlayanlar için bir kolaylık yapayım.
    Telefon rehberinde kayıtlı bilgileri telefon rehberinde soyad+isim olarak gözükmektedir.Bunu İsim+soyad olarak değiştirmenin en kolay yolu outlook'a ekleyeceğimiz çok küçük ve basit bir programcıkla otomatik olarak düzenlemektir.
    Prgramın adı File As sorter olarak geçer.
    Nasıl Yapılır:

1.Telefon rehberinizi outlook ile senkronize edin.
    2.Aşağıdaki linkten programı indirin.
    3.Zipli dosyanın içindeki klasörlerin tümünü masaüstünde açacağınız yeni bir dosyanın içine taşıyın(unzip files)
    4.Outlook'u kapatın PPC'nizin bağlantısını kesin.
    5.Masaüsütüne kaydettiğini dosya içindeki register adlı dosyayı tıklatın bir msdos ekranı açılacak ve succesfull mesajı verecektir.
    6.Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Outlook'u açabilirsiniz.
    7.Outlook programın üst panellerinde şimsek logolu file as sorter yazan butona tıklayın.Karşınıza farklı seçenekler çıkacak.Oradan firtlast adlı bölümü seçerseniz 1.dk içinde telefon rehberiniz hayal ettiğiniz gibi olacaktır.
    8.Programı uninstall etmek için fileassorter adlı dosyanın içindeki un registerı tıklmanız yeterli olacaktır.

Uzattığıma bakmayın hepsi 1.Dakika da yapılacak kadar basit.

Herkese kolay gelsin.

Program linki::::::::::
    http://www.pocketpcfaq.com/raj/Download/FileAsSorter.zip

• selam arkadaşlar. 6815 in Activesync bağlantısını bluetoothtan yapmak için bir bluetooth aleti aldım. bütün kurulumlarını yaptım. Herşeyi tamamladım ama Activesync bağlantısını bir türlü beceremedim. yardım edebilecek arkadaş varmı acaba? Pc deki ayarları sanırım tamam. ama Cihazdaki ayarların nasıl yapılacağı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. o kadar uğraşmama rağmen bir türlü beceremedim. belki fikir verir diyede resim koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worry -- 22 Ağustos 2007; 21:44:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

cevaplarınız için teşekkürler

peki bu ipaq a hangi programları yükleyebilirim? ipaq için yapılmışlar programlar yani

dün skype yi yükledim süperdi

IPAQ için özel değil ama Windows Mobile 5.0 için olan tüm programları yükleyebilirsin. Ki sana vereceğim bir sitenin forum bölümünü 1-2 saat inceledikten sonra çeşitli amaçlara yönelik yüzlerce program olduğunu anlarsın. Sonrası senin tercihlerine kalmış.
    İşte sitenin adresi: http://www.cebimdekipc.com/forum/index.php

• dostum bu olay benim 1 haftamı almıştı o kadar zor ki. tam detay hatırlamıyorum ama amacınalette de pcde de com7yi aktif etmen. pcde bluetooth ayarlarından yapabiliosun ama şöle bi püf noktası var çalıştır kısmına regedit yazıp registryden serial port arat windows ce services altında olmalı ordaki serial portu da manuel olarak COM7 yaparsanız diğer ayarlar hpnin kendi sitesi de dahil her yerde var zaten bulunamayan kıl olay bu. registrydeki değeri düzeltmek... kolay gelsin zor...
    quote:

Orjinalden alıntı: worry

selam arkadaşlar. 6815 in Activesync bağlantısını bluetoothtan yapmak için bir bluetooth aleti aldım. bütün kurulumlarını yaptım. Herşeyi tamamladım ama Activesync bağlantısını bir türlü beceremedim. yardım edebilecek arkadaş varmı acaba? Pc deki ayarları sanırım tamam. ama Cihazdaki ayarların nasıl yapılacağı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. o kadar uğraşmama rağmen bir türlü beceremedim. belki fikir verir diyede resim koydum.

• darkfearofthedark kardeşim bilgin için teşekkürler. ama o kadar çok uğraşmama rağmen beceremedim hala. valla uğraşıyorum. dediklerinin hepsini ya da internette ne tür bilgi varsa hepsini uyguladım ama nafile. yapabilirsem bu işi ayrıntısı ile nasıl yapıldığı anlatan bir topic açacağım. ne kadar zor işmiş yaa.
  • bilmez miyim? abartısız 1 hafta boyunca araştırıp uğraşıp yapmıştım ben. vakit bulabilirsem nasıl yaptığımı gözden geçirip daha detaylı bir biçimde yazmaya çalışcam ama dediğim gibi HP'nin resmi sitesindeki anlatıma ek olarak sadece o registry ayarını yapmam yetmişti. o sitedeki pdf anlatımını harddisklerden birine atmıştım sen bulamazsan ben müsait olduğum bir ara arıycam.
    quote:

darkfearofthedark kardeşim bilgin için teşekkürler. ama o kadar çok uğraşmama rağmen beceremedim hala. valla uğraşıyorum. dediklerinin hepsini ya da internette ne tür bilgi varsa hepsini uyguladım ama nafile. yapabilirsem bu işi ayrıntısı ile nasıl yapıldığı anlatan bir topic açacağım. ne kadar zor işmiş yaa.
  • yeni ROM update'i yaptım,

gözle görünür fark hiç göremedim, ama benim bu telefonda en çok kafama takılan sorun giderilmiş, kulaklıkla müzik dinlerken çok fazla rahatsız edici bir dipses geliyordu (bu yüzden bu telefonla hiç müzik dinlemiyordum) biraz önce bir deneyim dedim ve gördümki sorunu gidermişler,

aslında arkaplanda kulaklığı taktığınız anda duydugunuz yani hep varolan bir dipses var dı ki onu yoketmişler, siz ne zaman mediaplayeri yada herhangi bir playeri açıp play derseniz o zaman tekrar başlıoyr dipses ama müzik bastırdığı için anlaşılmıyor. en iyi anlamak için müzik çalarken pause yaptığınızda yada slow parçalar dinerken duyabileceğiniz yine korkunç dipses devam ediyor (ses müzik dinleyene kadar ses kanalı deaktif kalıyor yani) . ilginç olan her pause yaptığınızda dipses geliyor yada gelmiyor, bazen pause yapınca dipses kalıyor bazen gidiyor, Sanırım bu konuya HP yazılım ekibi biraz eğilmiş ama final sonuç alamamışlar.

Ayrıca nedense daha önce hiç forumda rastlamadığım ama daha önce TREO 650 Palm yüklü telefonumda kullandığım SOFTICK CARD EXPORT programının PPC içinde var olduğunu keşfettim (Amerikayı yeniden keşfetmiş olabilirim :)), ne işe mi yarıyor? Telefona bağlı SD kartı sanki USB memory gibi kullanmanızı sağlıyor. yani telefonu PC ye USB kablosu ile bağladığınızda SD kart standart bir USB memory olarak algılanıyor (windows linux vb.) . Active sync ile USB memory seçimi is çok kolay linkde burada;

http://www.softick.com/pocket-pc/cardexport2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cappadocianshah -- 27 Ağustos 2007; 10:00:05 >

• ROM update işlemini vista da başarabilen varsa açıklayabilir mi?
    hafıza kartını çıkarttım, active sync faal, herşey tam ama error veriyor.
  • arkadaşlar merhaba.

bu rom uptade i olayında dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir?

bi de asıl sorum nasıl yapılır..öncelikle eski veriler için back up almalıyız ok.
    ancak ondan sonraki aşamalar nelerdir? emek verip yazabilecek arkadaş var ise çok makbule geçer

cappadocianshah.....arkadaşım... dip sesin gittiğini söylemişsin..esasen ben bu dipses olayı için uptade yapmak istiyorum..arabamda kaset çalar var..kaset adaptörü ile 6815 imden müzik dinliyorum ama dediğin gibi inanılmaz bir dipses var...bu konuda dipsesin sıfır olduğundan emin misin?.bi de uptade i nasıl yaptığını yazabilir misin?

hepinize şimdiden teşekkür ederim.

syg,
  • arkadaşlar 1-2 sorum vardı lütfen cevaplarmısınız

1-) Sim kartımdaki rehber bilgilerini Telefonun hafızasına aynen koymak istiyorum ama önemli nokta olan : Sadece rehbere bakınca telefondaki kayıtlar gözüksün. Bun nasıl yaparım. Simden telefona kopyalama yaptım ama rehbere bakınca 2 sinide gösteriyor. Nasıl sadece telefon hafızasına bakabilirim.

2-)Başlattaki kısa yollarımı nasıl siliyoruz? Ne zaman program çalıştırsam kısayollarını oraya koymakta ve bu beni sinir etmekte.

3-)Telefon arandığımda kendimin koyduğu bir mp3 çalmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim. Menüleri çok gezdim ama bulamadım.

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
  • ARKADAŞLAR ROM UPDATE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM FAKAT TELEFON TURKCE OLDUGU İÇİN KABUL ETMİYOR HARD RESET ATIYORUM AMA TELEFON TEKRAR TURKCE OLARAK GELİYOR YARDIM LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mctoraman -- 25 Ağustos 2007; 13:54:17 >
  • evet arkadaşlar yaa bu rom update olayını ben de yapmak isterken Cihaz Türkçe olduğu için hata veriyo nasıl halledebilirim.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkfearofthedark

bilmez miyim? abartısız 1 hafta boyunca araştırıp uğraşıp yapmıştım ben. vakit bulabilirsem nasıl yaptığımı gözden geçirip daha detaylı bir biçimde yazmaya çalışcam ama dediğim gibi HP'nin resmi sitesindeki anlatıma ek olarak sadece o registry ayarını yapmam yetmişti. o sitedeki pdf anlatımını harddisklerden birine atmıştım sen bulamazsan ben müsait olduğum bir ara arıycam.
    quote:

darkfearofthedark kardeşim bilgin için teşekkürler. ama o kadar çok uğraşmama rağmen beceremedim hala. valla uğraşıyorum. dediklerinin hepsini ya da internette ne tür bilgi varsa hepsini uyguladım ama nafile. yapabilirsem bu işi ayrıntısı ile nasıl yapıldığı anlatan bir topic açacağım. ne kadar zor işmiş yaa.

valla çok iyi olur. elindeki dökümanları gönderirsen çok makbule geçer. bende bluetooth cihazını kırmamış olurum. hala uğraşıyorum. ama hiçbir gelişme yok. yoksa bende mi bir sorun var ya. herşeyi yaptım ama nafile.

• quote:

arkadaşlar 1-2 sorum vardı lütfen cevaplarmısınız

1-) Sim kartımdaki rehber bilgilerini Telefonun hafızasına aynen koymak istiyorum ama önemli nokta olan : Sadece rehbere bakınca telefondaki kayıtlar gözüksün. Bun nasıl yaparım. Simden telefona kopyalama yaptım ama rehbere bakınca 2 sinide gösteriyor. Nasıl sadece telefon hafızasına bakabilirim.

2-)Başlattaki kısa yollarımı nasıl siliyoruz? Ne zaman program çalıştırsam kısayollarını oraya koymakta ve bu beni sinir etmekte.

3-)Telefon arandığımda kendimin koyduğu bir mp3 çalmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim. Menüleri çok gezdim ama bulamadım.

SIM kart için bilgim yok

kısayolları: start-file explorer-c windows-start menu den ayarlayabilirsin

istediğin mp3 için; stylus ile üzerine hafifçr basılı tut, ''set as ringtone'' yi seç
    windows klasörüne kopyaladı ve zil sesin

• çok saol neon kardeş..zil sesi ni yaptım ama başlattaki kısayolları nerden silecem çok dolduğumda onu yapamadım biraz daha açık yazarmısın..bu dediğini telden mi yapıcam yoksa bilgisayara bağlayarakmı...
  • benim laptoptaki bluetooth stack'i toshiba'nın. ve Toshiba sitesinde ActiveSync4.2_WM5.pdf adlı dosya ile active sync-laptop arasındaki bağlantıları detaylıca anlatıyor. toshiba kullanmayanlar için de çok faydalı olur bu pdf dosyası. bu ayarları yaptıktan sonra yukarıda bahsettiğim registry ayarını da yaptınız mı çalışacaktır...
    quote:

Orjinalden alıntı: darkfearofthedark

bilmez miyim? abartısız 1 hafta boyunca araştırıp uğraşıp yapmıştım ben. vakit bulabilirsem nasıl yaptığımı gözden geçirip daha detaylı bir biçimde yazmaya çalışcam ama dediğim gibi HP'nin resmi sitesindeki anlatıma ek olarak sadece o registry ayarını yapmam yetmişti. o sitedeki pdf anlatımını harddisklerden birine atmıştım sen bulamazsan ben müsait olduğum bir ara arıycam.
    quote:

• öncelikle bende yeni sürüm cihazlardan var. kötü yanı türkçe menülü ve ROM update olmuyor evimizin rahatlığında. bununla ilgili bilgiyi birazdan yazıcam. Ve bu sürümde dipses yok. ROM update dipsesi tamamen çözüyor. Ben yedekleme yapıp update sonrası geri yüklenmesini tavsiye etmiyorum çünkü yedekleme ile birlikte sorunlu kısımlar da parça parça dönebilir. benim tavsiyem rehberini outlooka yedekle, smslerini de jeyo mobile extender ile outlooka alabilirsin. sonra ROM güncelle ve üşenmeden herşeyi tek tek yeniden kur.
    quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

arkadaşlar merhaba.

bu rom uptade i olayında dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir?

bi de asıl sorum nasıl yapılır..öncelikle eski veriler için back up almalıyız ok.
    ancak ondan sonraki aşamalar nelerdir? emek verip yazabilecek arkadaş var ise çok makbule geçer

cappadocianshah.....arkadaşım... dip sesin gittiğini söylemişsin..esasen ben bu dipses olayı için uptade yapmak istiyorum..arabamda kaset çalar var..kaset adaptörü ile 6815 imden müzik dinliyorum ama dediğin gibi inanılmaz bir dipses var...bu konuda dipsesin sıfır olduğundan emin misin?.bi de uptade i nasıl yaptığını yazabilir misin?

hepinize şimdiden teşekkür ederim.

syg,

• quote:

Orjinalden alıntı: Sert-aç

çok saol neon kardeş..zil sesi ni yaptım ama başlattaki kısayolları nerden silecem çok dolduğumda onu yapamadım biraz daha açık yazarmısın..bu dediğini telden mi yapıcam yoksa bilgisayara bağlayarakmı...

file explorer den device yi seç, alet hafızasını, windows klasörü içinde start menu den yapacaksın
    beğenmediğin shortcuts'un üstüne hafifçe basılı tut, ''delete'' yap...
    istediğini de ''copy'', ''past'' yaparsın
  • 1- ben iphone vari parmakla gezilen bir rehber kullandığım için tam olarak hatırlamıyorum ama görünüm seçenekleri var. rehberi açıp menüsünde filtrele ya da görünüm gibi birşey var içinde hepsi, sim vs gibi birşeyler var. o seçeneklerden biri simdekileri göstermeyip sadece tel hafızasını gösterir.
    3- dosya gezgininden zil sesin olmasını istediğin dosyayı uzun tıkla set as ringtone de. ayrıca windows klasöründeki ringtones dizinine attığın her mp3, zil seslerinde gözükür, seçebilirsin. kişiye özel melodi için de rehberinden kişi düzenleye gir orada zil sesi sekmesinden kişiye özel sesi seçebilirsin

quote:

arkadaşlar 1-2 sorum vardı lütfen cevaplarmısınız

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.