Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

site ipleri için whois çekebilirsin sitelere. wi-fi ile edge ap ayrı kavramlar. edge, gsm üzerinden gprs vasıtası ile nete girdiğinde ortaya çıkan bir kavram. wi-fi ise kablosuz internet bildiğin üzere. edge yaklaşık 128k civarı iken wireless ile cihaz limiti olan 10mbiti görebilirsin (elbette türkiyede değil). senin sorununu çözebilmek için bu konuları bilen birinin cihazı eline alıp ayarlarını kurcalaması gerekir. çevrende varsa böyle biri yardımını iste. ben burdan afaki konuşmalarla sonsuza kadar teori üretebilirim ancak. ya da dediğim gibi yedekle cihazını reset at sonra geri yüklemen 5 dakika bile sürmüyor. herşey aynen reset öncesi gibi oluyor.

Orjinalden alıntı: neon knight

arkadaşlar, carreforu gibi wi-fi bağlantısının unsecured olduğu yerlerde benim 6815 web sayfalarını görüntüleyemiyor.Ne yapmam gerek?

direkt site ip leririni nasıl ve nereden kontrol edebilirim?
    wi-fi auto da duruyor, baktım şimdi...
    usb den nete girdiğim zaman, real player da çok hızlı ve takıntısız bir şekilde video ve tv izlenebiliyor.wi-fi de de aynı hız yakalanabilir diye düşünüyorum, edge var sonuçta.

şifresini bildiğim yerde gayet rahat yerlerde bağlanmasına rağmen, serbest ortamlarda sadece avalaible deyip kalıyor, civarda da birkaç unsecured bağlantı var ve kullanamıyorum

2 hafta önce reset attım ama değişen birşey olmadı
    ayarlarını da kurcalamadım, sadece daha önceden wi-fi nin bağımsız olduğu yerde bile gprs ile bağlanıyordu, onu değiştirdim

• Satılık Hp IPAQ 6815 1GB hediye hafiza karti 12.05.2007 tarihinde Ankara Vatan Computer magazasından alındı ürüne alışamadığımda satıyorum. kendi uzerime faturası mevcuttur kutusu uzerindeki etiketleri tum orjinal paketleri vardır... Bluetooth : Var Dijital kamera : Var İşlemci Hızı (Mhz) : 416 Menşei : İthal Ağırlık (gr ) : 140 Artırılabilir Hafıza : Var Bağlantı Tipi : Bluetooth, USB, Kızılötesi Boyutlar (cm) : 5,8 x 1,9 x 10,2 Ekran Çözünürlüğü (piksel) : 240 x 320 Ekran Tipi : TFT Garanti Süresi(Yıl) : 2 GPRS : Var İşletim Sistemi : Microsoft Windows Mobile 5 0 Kamera Çözünürlüğü(Piksel) : 2 MP Kızılötesi İletişim : Var MODEL : IPAQ 6815 PC senkronizasyonu : Var Pil : Li-Poli 1530mAh Renkli Ekran : Var 1 yıllık cepkask çaınma sigortası mevcuttur PAZARLIKSIZ... Cok temiz garantili kutulu hatasiz FİYAT:610 YTL tekliflerin pm la iletilmesi
    ANKARA
  • benim değişen cihaz türkçe gelmişti. sinir olmuştum çünkü daha karışık oluyor türkçeleştirilmiş sistemler orjinallerinden. neyse tam alışıyordum gıcıklığım geçiyordu ki şimdi hp'nin bu pek çok bug'ı gideren rom updateini işletim sistemi türkçe diye başlatmıyor program. yeniden gıcığım. hp'ye ilettim bunun aşılıp aşılamayacağını en azından serviste. geri dönecekler, burayla paylaşırım.
  • HP 6815 türkiyeye geldiği hafta alanlardan birisiyim. telefondan çok memnunum ne yapmak istediysem fazlasıyla yapabiliyorum. uzun yolda divx seyretmekten mp3 dinlemeye, telefon görüşmeleri internette gezinmek (MUTLAKA OPERA BROWSER KULLANIN), wi-fi ye bağlanmak -ki işyerimde ve evimde var, aynı zamanda programcıyım, kendi işimdede yardımcı olacak programlar yazmaya kadar (.Net Compact Framework) yapmadığım şey kalmadı.
    ilk aldığımda 1. ayın sonunda telefonun ekranının üstüne kapağı kapalı olmasına rağmen su şişesi devrildi (cam ve içi boştu) ve ekranı çatladı. evlat acısı gibi içmne oturan 450ytl servis ücreti ödedim (evlat acısı) ondan sonraki günlerde kışın elimden kaydı karın içine gömldü telefon, 2 defa elimden düşürdüm (evet biraz sakarım). düştüğünde pil bi yana ekran koruması bir yana dağıldı ama ufak çiziklerden fazla bir hasar oluşmadı. konuşmalarında enderde olsa söylenilen sorunları yaşadım fakat böyle şeyleri çok kafama takan bir insan değilim. bu aletten sonra piyasadaki hiçbir telefonu beğenmiyorum açıkçası, çok ilkel ve basit geliyorlar.

almak isteyenlere tavsiyem; bu cihazı, tam olarak ne amacıyla kullanacağınızı bilmiyorsanız almanızı tavsiye etmem. alayım teknoloji olsun diyerek alırsanız üzülürsünüz.

yanlız bu forumuda didk didik ettim yazılaları denedim ama MMS alamıyorum :)))) yapabilen varmıdır acaba

• Arkadaşlar bir Bluetooth Kulaklık almayı düşünüyorum.Ama ne alacağıma karar veremedim acaba bluetooth kulaklık kullanıpta tavsiye edecek veya kulaklıklar hakkındaki bilgisini paylaşacak arkadaş varmı acaba.

Birde gittigidiyorda bu kulaklık hoşuma gitti yorumlarınızı bekliyorum...
    http://urun.gittigidiyor.com/Sifir-Jabra-JX-10-Bluetooth-Wireless-Kulaklik_W0QQidZZ5807475QQturZZ1#aciklama
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

4 aylık HP 6815 Telefonumu satıyorum 480 Dolar arkadaşlar. Sıfırdan farkı yok kutusu ambalajları herşeyi kılıfı 1 GB SD kartı katta SD kartın kutusu herşey duruyor. Garantili üzerinde tek bir çizik yok. SIFIRDAN FARKI YOK .. Sıfır almak isteyen arkadaş varsa bu fırsatı kaçırmasın boşuna daha fazla ödemesin hazır türkçeleştirilmiş içinde Sesli Dil Çevirici + GPS Haritaları yüklenmiş hali ile 480$ acil satıyorum.. ilgilenen varsa ilkay_svl@hotmail.com dan bana ulaşabilir.
    Beylikdüzüne yakın olan arkadaşlar gelip görebilir...

Asusu un pda piyasasına hakim olmaya basladıgı ve cogunlugun asus tercih ettigi bu dönemde ,arkadasım 250 dolara satarsan alabilirim kardeşim asus p525 imi cok begendi onada bu cihazı alalım.ilgileniyorsan özelden mesaj at.
    ben fiyat önerdim kabul edip etmmek sana baglı.saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: lazolotoglu

Satılık Hp IPAQ 6815 1GB hediye hafiza karti 12.05.2007 tarihinde Ankara Vatan Computer magazasından alındı ürüne alışamadığımda satıyorum. kendi uzerime faturası mevcuttur kutusu uzerindeki etiketleri tum orjinal paketleri vardır... Bluetooth : Var Dijital kamera : Var İşlemci Hızı (Mhz) : 416 Menşei : İthal Ağırlık (gr ) : 140 Artırılabilir Hafıza : Var Bağlantı Tipi : Bluetooth, USB, Kızılötesi Boyutlar (cm) : 5,8 x 1,9 x 10,2 Ekran Çözünürlüğü (piksel) : 240 x 320 Ekran Tipi : TFT Garanti Süresi(Yıl) : 2 GPRS : Var İşletim Sistemi : Microsoft Windows Mobile 5 0 Kamera Çözünürlüğü(Piksel) : 2 MP Kızılötesi İletişim : Var MODEL : IPAQ 6815 PC senkronizasyonu : Var Pil : Li-Poli 1530mAh Renkli Ekran : Var 1 yıllık cepkask çaınma sigortası mevcuttur PAZARLIKSIZ... Cok temiz garantili kutulu hatasiz FİYAT:610 YTL tekliflerin pm la iletilmesi
    ANKARA

aynı teklif sizin içinde gecerli. cihaz temizse 275 dolarda verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 16 Ağustos 2007; 19:47:18 >

• ARKADAŞLAR yeni hp 6815 orijinal ROM update çıkmış yükleyen oldu mu?

hp 6815 rom update

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azalea -- 16 Ağustos 2007; 22:42:24 >
  • merhaba arkadaşlar bende yeni aldım benide eklermisiniz....

bir sorum olcaktı ipaq ile ilgili

usr 9108 modemim var ve wireless ını açtım. güvenlik şifreside koydum

hp rw6815 modelimle wi-fi açıyorum ağımı buluyor şifreleride o ayar bölümüne giriyorum.

fakat problem bağlanıyor diyor o kadar. başka birşey yapmıyor. telefon benim wireless ı görüyor 4 sinyal çekiyor hatta ama ayarları ve şifreleri yapmama ramen bağlanıyor diyor saatlerce

sebebi ne olabilir? ne yapmam lazım

teşekkür ederim. cevaplarsanız sevinirim.
  • arkadaşım ağını şifrelemisin. acaba şifreleme yaparken aynı zamanda mac adresi engellemeyide seçtiysen pda ağını gördüğü halde mac adresi kayıtlı olmadığından kablosuz bağlanamıyor olabilir.
  • mac adresi engelli değil arkadaşım. kontrol ettim.

bgn en işlek bir mekan bulup dışaırdan şifresiz bir wireless bulup deniyeceğim.

bakalım aynı problem olursa direk götürcem hp nin yerine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

merhaba arkadaşlar bende yeni aldım benide eklermisiniz....

hp rw6815 modelimle wi-fi açıyorum ağımı buluyor şifreleride o ayar bölümüne giriyorum.

fakat problem bağlanıyor diyor o kadar. başka birşey yapmıyor. telefon benim wireless ı görüyor 4 sinyal çekiyor hatta ama ayarları ve şifreleri yapmama ramen bağlanıyor diyor saatlerce

şifreleme kriterlerine çok dikkat et. wep mi wpa mı psk, kaç bit falan bunların hepsinin alette de birebir aynı olmasına dikkat et. normalde sadece şifre yazar girersin ama çok common olmayan bir şifreleme yöntemi seçtiysen daha detaylı ayar yapman gerekebilir bi seferliğine. aslına kendi ağından şifreni kaldır bi dene girebiliyor musun. wireless'ın da b/g ya da b modunda olması gerektiğini söylememe gerek yok sanırım. sadece g ise bağlanamazsın.

• HP NİN ÇIKARDIĞI YENİ ROMU YÜKLEDİM GÖRSEL AÇIDAN DEĞİŞEN FARLI BİR ŞEY YOK FAKAT BİR ŞEY FARK ETTİM WİFİ BAĞLANDIĞIMDA PİLİM AŞIRI DERECEDE ISINIYORDU ,5 DAK BAĞLI KALSAM BİLE AMA ŞİMDİ YAKLAŞIK 20 DK KADAR BAĞLI KALDIĞIM HALDE ESKİSİ KADAR ISINMADIĞINI FARK ETTİM .
  • lYeni rom update yaptım sonuclar ve onerıler :
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=tr&cc=tr&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3183501&swItem=ip-53008-1&prodNameId=3183504&swEnvOID=2067&swLang=8&taskId=135&mode=4&idx=0
    buradan ındırdım.
    update yapmadan once;
    1.wındows'un otomatık standby yada kapanmasını ıptal ettım (tavsıye ederım)
    2.6815 dekı mmc yada sd flash bellegı cıkardım.
    3.update sıarasında kesınlıkle 6815'i yada wındows'u kapatmayın yenı program acıp kapatmayın .
    4.update sırasında 6815 kapanmaması ıcın otomatık kapanma ayarını ıptal edın.
    bunlar "hp update " tavsıyesıdır.
    active sync mutlaka wındows'a kurulu olmalı .
    update programını calıstırdım.
    yaklasık 15-16 dakıka surdu ıslem.
    sonra hp yenıden sıfır kurulum yapıp acıldı. (hard reset)
    sonuclar:
    hp bu sefer daha ıyı bır rom yapmıs.
    cok hızlındırmıs.
    acılıs hızlı.
    wındows gezgınındekı hızlanma cok ıyı. " wındows" klasorune tıkladıgınızda 15-20 sanıye beklemıyorsunuz.sadece 4-5 sanıyede acılıyor.
    tcpmp cok ıyı calısıyor ozellıkle fılm cok ıyı takılmadan oynatıyor.
    dokuman acılısı cok hızlanmııs.
    wifi ozellıgı hp acılıp kapandıgında eskıden otomatık wıfı acılıyordu sımdı pıl tasarrufu amacıyla wıfı kapanıyor.
    sımdılık gorduklerım bu kadar.
    Hp' yı bu rom ıcın kutluyorum.
    umarım en kısa surede wm6 yı da bızlere hp 6815 de kullanma fırsatı sunarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 19 Ağustos 2007; 15:03:52 >

• ROM yasal mı?yoksa bunu atarken şu anki romu back-up yapmalı mıyız?hp official sitesinde orijinal ROM var mı, yoksa garantisi ölmez mi?

hala yukarıda bahsettiğim wi-fi sorunuma bir cevap alamadım
  • bır
    quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

ROM yasal mı?yoksa bunu atarken şu anki romu back-up yapmalı mıyız?hp official sitesinde orijinal ROM var mı, yoksa garantisi ölmez mi?

hala yukarıda bahsettiğim wi-fi sorunuma bir cevap alamadım

kardes lınke bakarsan hp sıtesı oldugunu ve dogal olarak "resmi" oldugunu anlayabılırsın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 17 Ağustos 2007; 21:13:54 >
  • indiriyorum şu anda...

bildiğimiz hard reset sonrası klasik işemleri mi yapıyoruz, kendi kendine mi yapıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkfearofthedark

quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

merhaba arkadaşlar bende yeni aldım benide eklermisiniz....

şifreleme kriterlerine çok dikkat et. wep mi wpa mı psk, kaç bit falan bunların hepsinin alette de birebir aynı olmasına dikkat et. normalde sadece şifre yazar girersin ama çok common olmayan bir şifreleme yöntemi seçtiysen daha detaylı ayar yapman gerekebilir bi seferliğine. aslına kendi ağından şifreni kaldır bi dene girebiliyor musun. wireless'ın da b/g ya da b modunda olması gerektiğini söylememe gerek yok sanırım. sadece g ise bağlanamazsın.

Arkadaşım : senin yazdıklarından sonra baya yol kathettim. Bir ilgilenirmisiniz :

adsl usr 9108 modemimde wireless ı açıp WPA(SDK) TKIP ı seçip bir ağ geçidi şifresi girdim. onayladım modem ayarlandı OK sorun yok

telefondan bağlantıyı buldu. şifremi sordu şifremi girdim ağa ekledi
    bu arada telefondada wpa-sdk yı seçtim. tkıp ı işaretledim. herşey aynı yani

KABLOSUZ : KULLANILABİLİR diyorrr

fakat wifi bilgisine bakıyorum kablosuz ayarlar bölümünden ordada BAĞLANTI KESİLDİ YAZIYOR.

internet explorer u açıyorum TURKCELİN gprs inden bağlanmaya çalışıyor

Lütfen yardımcı olun benide bağlayın internete :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whocares -- 17 Ağustos 2007; 22:24:11 >

• ben 2 haftadır bekliyorum bu sorun için

turkseli kapatmak için geçerli formül az yukarıda
  • quote:

Orjinalden alıntı: micro77

Yeni rom update yaptım sonuclar ve onerıler :
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=tr&cc=tr&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3183501&swItem=ip-53008-1&prodNameId=3183504&swEnvOID=2067&swLang=8&taskId=135&mode=4&idx=0
    buradan ındırdım.
    update yapmadan once;
    1.wındows'un otomatık standby yada kapanmasını ıptal ettım (tavsıye ederım)
    2.6815 dekı mmc yada sd flash bellegı cıkardım.
    3.update sıarasında kesınlıkle 6815'i yada wındows'u kapatmayın yenı program acıp kapatmayın .
    bunlar "hp update " tavsıyesıdır.
    active sync mutlaka wındows'a kurulu olmalı .
    update programını calıstırdım.
    yaklasık 15-16 dakıka surdu ıslem.
    sonra hp yenıden sıfır kurulum yapıp acıldı. (hard reset)
    sonuclar:
    hp bu sefer daha ıyı bır rom yapmıs.
    cok hızlındırmıs.
    acılıs hızlı.
    wındows gezgınındekı hızlanma cok ıyı. " wındows" klasorune tıkladıgınızda 15-20 sanıye beklemıyorsunuz.sadece 4-5 sanıyede acılıyor.
    tcpmp cok ıyı calısıyor ozellıkle fılm cok ıyı takılmadan oynatıyor.
    dokuman acılısı cok hızlanmııs.
    wifi ozellıgı hp acılıp kapandıgında eskıden otomatık wıfı acılıyordu sımdı pıl tasarrufu amacıyla wıfı kapanıyor.
    sımdılık gorduklerım bu kadar.
    Hp' yı bu rom ıcın kutluyorum.
    umarım en kısa surede wm6 yı da bızlere hp 6815 de kullanma fırsatı sunarlar

micro77, öncelikle sonuçları bizimle paylaştığın için teşekkürler;
    Belki acemice ama benim bir sorum olacak, ben şimdi SPB Backup ile Full yedeğini alsam aletin daha sonra da Rom'u yükleyip tekrar backup yüklesem (Onca program ve ayarı yeniden yapmamak için!) bunun bi sakıncası olur mu? Yani rom geri iptal edilmiş olmaz sanırım dimi..?

Saygılarımla.

• Ben de HP rw6815 kullanıcısıyım. Saygılar
    hexag10
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.