Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fakat full yedek almadıysanız sadece programları yedek aldıysanız bır sansınız deneyın
    win98 xp vista dakı olayları cakısmaları bır dusunun. tıpık wındows ıste
    tabıı denemek sıze kalmıstır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 18 Ağustos 2007; 1:06:47 >
  • tam 75 sayfa olmuş yoğun ilgiden.

artık hangi bilginin nerede olduğunu bulamaz oldum.

Konuyu açan arkadaştan ilk sayfayı yeni bilgilerle güncellemesini istiyorum. Ya da gönüllü bir arkadaş yeniden bir konu açsın artık.

Herşey karıştı bilgiyi bulmak zorlaştı.

Ayrıca ben wi-fi problemimi hala çözemedim ilgilenirseniz sevinirim 74 sayfa sonlarında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

quote:

Orjinalden alıntı: darkfearofthedark

quote:

merhaba arkadaşlar bende yeni aldım benide eklermisiniz....

bir sorum olcaktı ipaq ile ilgili

usr 9108 modemim var ve wireless ını açtım. güvenlik şifreside koydum

hp rw6815 modelimle wi-fi açıyorum ağımı buluyor şifreleride o ayar bölümüne giriyorum.

fakat problem bağlanıyor diyor o kadar. başka birşey yapmıyor. telefon benim wireless ı görüyor 4 sinyal çekiyor hatta ama ayarları ve şifreleri yapmama ramen bağlanıyor diyor saatlerce

sebebi ne olabilir? ne yapmam lazım

teşekkür ederim. cevaplarsanız sevinirim.

şifreleme kriterlerine çok dikkat et. wep mi wpa mı psk, kaç bit falan bunların hepsinin alette de birebir aynı olmasına dikkat et. normalde sadece şifre yazar girersin ama çok common olmayan bir şifreleme yöntemi seçtiysen daha detaylı ayar yapman gerekebilir bi seferliğine. aslına kendi ağından şifreni kaldır bi dene girebiliyor musun. wireless'ın da b/g ya da b modunda olması gerektiğini söylememe gerek yok sanırım. sadece g ise bağlanamazsın.

Arkadaşım : senin yazdıklarından sonra baya yol kathettim. Bir ilgilenirmisiniz :

adsl usr 9108 modemimde wireless ı açıp WPA(SDK) TKIP ı seçip bir ağ geçidi şifresi girdim. onayladım modem ayarlandı OK sorun yok

telefondan bağlantıyı buldu. şifremi sordu şifremi girdim ağa ekledi
    bu arada telefondada wpa-sdk yı seçtim. tkıp ı işaretledim. herşey aynı yani

KABLOSUZ : KULLANILABİLİR diyorrr

fakat wifi bilgisine bakıyorum kablosuz ayarlar bölümünden ordada BAĞLANTI KESİLDİ YAZIYOR.

internet explorer u açıyorum TURKCELİN gprs inden bağlanmaya çalışıyor

Lütfen yardımcı olun benide bağlayın internete :)

bugün izmirde çankayada telefonu bir açtım zyxel marka bir adsl modeme 1 sinyal ile bağlanmış.

internet e girdim msn imi açtım vs. yani telefonda bir arıza olmadığını anladım

E bu durumda evimdeki adsl ye bağlanmıyorsa sorunun modemde olduğunu anladım.

modem i usr 9108 olan arkadaşlara sesleniyorum. lütfen yardım????

• "Whocares " sana tawsıyem wıfı kapalıyken " wifi settings" dekı butun ayarları sılmen ;
    baglantının ustune uzun sure tut kalemı "remove settıngs" yap.
    daha sonra wifi yı ac.
    sıfre koyduysan sıfrenı yaz sıfresız ıse connect dedıkten sonra dırekt baglanması lasım.
    isteyenlere msn den onlıne yardımcı olmaya calısırım.
  • Arkadaşlar daha önce geçtimi bilmiyorum baya bi sayfa olduğu çin bakamadım
    1-İpaq 6815 i webcam olarak kullanabiliyormuyuz (wireless,bluetooh,kablo), oluyorsa nasıl.?
    2-Turkcell için bilgisayarı internete bağlamak için gereken gprs ayarları nelerdir.?
  • Webcam plus adlı program ile olablir. öncelikle 6815i activesync ile bilgisayara bağlaman gerekli
    http://www.ateksoft.com/download.html

bu adresten Webcamera Plus ı indir

tavsiye etmiyorum kaliteli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem0303

Arkadaşlar daha önce geçtimi bilmiyorum baya bi sayfa olduğu çin bakamadım
    1-İpaq 6815 i webcam olarak kullanabiliyormuyuz (wireless,bluetooh,kablo), oluyorsa nasıl.?
    2-Turkcell için bilgisayarı internete bağlamak için gereken gprs ayarları nelerdir.?

SIM kartı takınca ayarların direkt gelmesi lazım, dandik telefonlara bile geliyor...aslında wi-fi kullansan daha ekonomik olur, ben bağlanamıyorum wi-fi ile, kimse de yardımcı olmadı.
  • güzel paylaşım
  • Allahından Kork!
    quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

quote:

Orjinalden alıntı: gorkem0303

Arkadaşlar daha önce geçtimi bilmiyorum baya bi sayfa olduğu çin bakamadım

SIM kartı takınca ayarların direkt gelmesi lazım, dandik telefonlara bile geliyor...aslında wi-fi kullansan daha ekonomik olur, ben bağlanamıyorum wi-fi ile, kimse de yardımcı olmadı.
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak:

Start + Settings + Personal + Phone + Phone altında kullanıcı telefon numarası benle alakalı olmayan hatta kullanılmayan bir cep numarası olarak görünüyor.

hatta bu tüm mesajlaşmalarda falan "To" kısmında bu numara çıkıyor.
    bu numarayı nasıl değiştirebilirim? kendi numaram nasıl yapabilirim???
    Hard reset ile de değişmiyor bu numara.....
    Bunu çözene vallahi helal olsun diyecem çünkü nereyi kurcaladıysam bulamadım bunun çözümünü :(

Önemli Not: Fotoğrafta görünen numara kullanılmadığı için gizleme gereği duymadım... Aradığımda "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" uyarısını aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavalos -- 21 Ağustos 2007; 14:05:21 >

• sım kartını cıkartıp aynı yere bak sonra bır daha tak dıyecegım
    eger yapmadıysan
    enteresan bır durum
    oradakı bılgılerı sım karttan okuyor dıye bılıyorum.
    baskabır sım kart ıle denersen sanırım kesın sonuca ulasırsın
    kolay gelsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 21 Ağustos 2007; 14:48:48 >
  • sahip bilgileri-owner information'da yazılı olan telefon numarası ordaki numara bende...

quote:

Orjinalden alıntı: cavalos

Arkadaşlar benim bir sorum olacak:

Start + Settings + Personal + Phone + Phone altında kullanıcı telefon numarası benle alakalı olmayan hatta kullanılmayan bir cep numarası olarak görünüyor.

hatta bu tüm mesajlaşmalarda falan "To" kısmında bu numara çıkıyor.
    bu numarayı nasıl değiştirebilirim? kendi numaram nasıl yapabilirim???
    Hard reset ile de değişmiyor bu numara.....
    Bunu çözene vallahi helal olsun diyecem çünkü nereyi kurcaladıysam bulamadım bunun çözümünü :(

Önemli Not: Fotoğrafta görünen numara kullanılmadığı için gizleme gereği duymadım... Aradığımda "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" uyarısını aldım...

• arkadaşlar öncelikle wi-fi problemimi çözdüm Modemimden kaynaklı bir sorundu. Firmware ettim düzeldi.

Wi-fi ile bağlanmak süper gerçi küçük ekranda biraz zor oluyor ama olsun yinede süper.

Sormak istediklerim var.

Bilgisayarımdaki her hangi bir exe dosyasını bu telefona kurabilirmiyim ActiveSYNC ile ?

Msn i hiç beyenmedim. ne resim koyma yeri nede web cam görme yeri var. zira smileyleri bile göremedim. Bunu upgrade etme yolu varmı?Daha gelişmiş birşey kullanmak?

ayrıca youtube dan video indirmek istediğimde oynatma yerinde uyarı çıkıyor ve diyor ki : java nız açık değil yada flash playerın yeni versyonunu indirmeniz lazım

ne yapmak lazım?

Ayrıca pili çok çabuk bitiyo. en fazla 2 gün idare ediyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whocares -- 21 Ağustos 2007; 23:34:22 >

• quote:

arkadaşlar öncelikle wi-fi problemimi çözdüm Modemimden kaynaklı bir sorundu. Firmware ettim düzeldi.

Wi-fi ile bağlanmak süper gerçi küçük ekranda biraz zor oluyor ama olsun yinede süper.

Sormak istediklerim var.

Bilgisayarımdaki her hangi bir exe dosyasını bu telefona kurabilirmiyim ActiveSYNC ile ?

Msn i hiç beyenmedim. ne resim koyma yeri nede web cam görme yeri var. zira smileyleri bile göremedim. Bunu upgrade etme yolu varmı?Daha gelişmiş birşey kullanmak?

ayrıca youtube dan video indirmek istediğimde oynatma yerinde uyarı çıkıyor ve diyor ki : java nız açık değil yada flash playerın yeni versyonunu indirmeniz lazım

ne yapmak lazım?

Selamlar, naçizane bilgimle sorularından iki tanesine cevap vereyim.

Eğer bahsettiğin exe dosyası PC'ler için tasarlanmış bir program ise hayır kuramazsın. Yok eğer bir PDA programının exe'si ise zaten Activesync ile kurman gerekiyor.

Pil konusuna gelince, eğer kurcalamalar (film izleme, Wifi 'nin açık olması, oyun oynama gibi..) çok ise sanırım 2 gün gitmesi epey iyi. Çünkü benim cihazımda 1 aylık ancak o kadar gidiyor şarjı.

Diğer soruların ve daha değişik bilgiler için (Programlar(hemde bazıları türkçe),sorunlara çözümler vesaire...) sanawww.cebimdekipc.com sitesinin forum bölümünü incelemeni öneririm.

Keyifli günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkelleci -- 21 Ağustos 2007; 23:40:37 >

• ilk sorunu arkadaş güzel açıklamış. evet exe bir pda için yazılmışsa active sync onu teline atar ve kurarsın. direk cab ise sen tele atar kurarsın. MSN konusunda msnin WM& ile standart geren live versiyonunu kurdum ben. onda resim koyma dosya paylaşımı falan var lakin çok yavaşlattı benim makineyi. belki ben bişeyi yanlış yaptım. o yüzden silinemediği için de hardreset attım yedeğimi yükledim.

Opera kullan browser olarak. tüm banka sitelerine youtube'a falan girersin. youtube videoları biraz kastırır ama yine de açar izlersin. pilin normal. sadece alo denen cihazlar da 2-3 gün gidiyor sen neler neler yapmışsın...

saygılar

quote:

arkadaşlar öncelikle wi-fi problemimi çözdüm Modemimden kaynaklı bir sorundu. Firmware ettim düzeldi.

Sormak istediklerim var.

ne yapmak lazım?

• selam bilecikten bir öğretmen
    6815 için ekranda tüm program kısa yollarını gösteren program lazım
    teşekkürler
  • Bugun bende bir tane 6815 aldım inşallah o sorunları yaşamam
    wi-fi si için aldım özellikle umarım sorun yaşamam yarın deneyeceğim artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: only11

selam bilecikten bir öğretmen
    6815 için ekranda tüm program kısa yollarını gösteren program lazım
    teşekkürler

Selamlar meslektaşmışız, bende öğretmenim.
    Bu iş için benim bildiğim program SPB Pocket Plus programıdır. Fazlasıyla işini görür gibi. Programların,Klasörlerri,Ayarların...vesaire bir çok şeyin kısayolunu bugün ekranına atayabiliyorsun. Ekstra ikon paketleri yükleyip özelleştirebiliyorsun.

http://www.spbsoftwarehouse.com/products/pocketplus/screenshots.html?en

Bu linkten programın ekran görüntülerini inceleyebilirsin.

http://www.cebimdekipc.com/forum/index.php

Bu linkte de bir arama yaptırarak programın kullanılabilir bir sürümünü bulabilirsin.
    Sonrasında bilgi gerekirse MSN adresim ozankaraf@gmail.com elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

Keyfili günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkelleci -- 22 Ağustos 2007; 10:32:28 >

• cevaplarınız için teşekkürler

peki bu ipaq a hangi programları yükleyebilirim? ipaq için yapılmışlar programlar yani

dün skype yi yükledim süperdi
  • slm arkadaşlar ben 6815 te 2 gün önceden formatlamak zorunda kaldım ppc de en azından 800 tane kayıtlı mesajım gitti mesela hafıza kartından recowery ile silinen data ları geri getirebiliniyo bunu ppc de4 yapabilirmiyiz birde mesajları böyle bir durum karşılığında nasıl yedekliyebilğirim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.