Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, 27 nisan'da beni de listeye ekler misiniz diye mesaj atmıştım ama herhalde o kalabalıkta mesajım kaldı. Selamlar.
  • arkadaşlar selam tekrardan forumda pocket divx aradım ama bulamadım 6815 te divx izleyemiyormuyuz yoksa ben mi bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baybety

arkadaşlar benimde telefonumda contacts bölümünde yeni kişi eklemek istediğimde klavye kayboluyor haliyle yeni kişide ekliyemiyorum bu sorunu bilen veya çözen arkadaşlar var mı aranızda ?

ben aldıgımdan beri çözemedim çözen varsa helal derim!
  • Core player adlı programı yüklersen her türlü divx!i izlerisn.TCMP adlı programda olur.Asus p535 topicinde verilmişti sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: mctoraman

arkadaşlar selam tekrardan forumda pocket divx aradım ama bulamadım 6815 te divx izleyemiyormuyuz yoksa ben mi bulamadım
  • arkadaşlar ben activesync ile işlem yapamıyorum
    eşitlendi: hiçbiri uyarısı alıyorum
    nedir bu benim problemim var mı bilgisisi olan acaba
    lütfen acele yardım.........
  • Beyler sorumu tekrar ediyorum bu pda da kızılötesi var mı.Varsa nereden ulaşabilirim.???
  • quote:

Orjinalden alıntı: UçanPırasa

Beyler sorumu tekrar ediyorum bu pda da kızılötesi var mı.Varsa nereden ulaşabilirim.???

Kızılötesi var.
    Başlat/Ayarlar/Bağlantılar/Işınla olması lazım ulaşacağın yer. Orada zaten sadece bir ayar var. "Tüm ışınları kabul et" gibi birşey.
  • HP iPAQ rw6815 imin camı kırıldı. Sizce ne yapmalıyım?
    NOT:Garantisi var
  • cami derken koruma kapagi mi
    yenisini alabilirsin garanti kapsaminda olmaz sanirim
  • tcmp isimli programi kullanabilirsin
    alt yazi destegi de var
  • TCMP programını kurdum ama calıştırmıyor desteklemiyor uyarısı veriyor dvd catalyst programından convert yapmaya calıştım fakat uyumsuz kalıyor seçenekler çok fazla yardım lütfeen
  • kurcalamak lazımmış arkadaşlar buldum en sonunda teşekkürler yardımlarınız için
  • yine bir problemim var arkadaşlar tcmp den video izleyebiliyorum dvd catalyst programından 320 x 240 wmv formatına dönüştürmem mi gerekiyor ve ayrıca programı kapatıkkatan sonra ekran beyaz oluyor ve düzelmiyor bataryasını çıkarıp takmam lazım bu konuda destek lütfen
  • Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum beni de yazarsanız sewinirm ...

Bir de sorum olacak ben hp ipaq rw6815 kullacısıyım sizin gibi geçen gün telefonda gezinirken windows ta fm radyo buldum siz de bi baksanız sizde de warmı aynı şey

bi de sanrm bu orjinal kulaklığında radyo içn alıcı olmadığı içn radyo çalışmıyo...

cwplarınızı bekiorm arkadaşlar...
  • 6815 te radyo yok...daha önceki ve özellikle de baştaki sayfalarda tartışıldı bu konu...o fm radyo değil başka bişey..ben de bulmuştum heyecanlanmıştım ama..boşuna uğraşma..syg
  • kaskosunu yaptırdıysan hp ile irtibata geç ücretsiz hallederler.

quote:

Orjinalden alıntı: crocodile_92

HP iPAQ rw6815 imin camı kırıldı. Sizce ne yapmalıyım?
    NOT:Garantisi var
  • http://www.freewareppc.com/multimedia/multimedia.shtml

bu site ilaç dolu
    belki daha önceki sayfalarda verilmiş olabilir...Türk ppc sitelerinden de alıntı değildir;çünkü site patlak sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

6815 te radyo yok...daha önceki ve özellikle de baştaki sayfalarda tartışıldı bu konu...o fm radyo değil başka bişey..ben de bulmuştum heyecanlanmıştım ama..boşuna uğraşma..syg

wala dediin doru olabilir ama üzerinde fm radyo yazdığı için ve konuyu bulamadığım içn burda sormak istedim ama eer öleyse yine de saol
  • selam cackler ;
    cevabın için teşekkürler. yani şimdi bu bir fabrika hatası öylemi? bütün 6815 lerde yok yani. yenisiyle değiştirirler mi acaba? bir de ben cihazı internet üzerinden 2.el aldım. garantisi devam ediyor ama fatura benim adıma değil. nasıl hareket etmeliyim acaba?
  • Arkadaşlar 6815 için iki sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim.
    1. Telefona kaydettiğimiz telefon numaralarını sim karta topluca nasıl kopyalarız?
    2. Flash player yüklememe rağmen internet bankacılığını kullanamıyorum. Ne yapmalıyım?

Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.