Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • listeye benide ekleyin 1 ay önce aldım. kulaklığı denemedim ama tek problemim beni arayanlar bazen hışırtı ile karşılaşmaktalar. forumdan okuduğum kadarıylada bunada çözüm yok
  • Bedava almışssın hayırlı olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: cell@t

arkadaşlar bir kaç saat önce sıfıra yakın çiziksiz aşırı temiz bir hp6815 aldım cihaza 450 ytl artı 1gb kingstona da 20ytl vardim bana 470ytl mal oldu sizce nasıl bana iyi fiyata aldım gibi geldi ama görüşlerinizi alayım dedim.
    saygılar..
    buarada listeye eklenmek istiyorum ilgili arkadaşlar bakarlar herhalde :)
  • anti rw6815ci arkadaşlar!!!!
    Siz almış pişman olmuşsunuz.yeni bir konu başlığı aÇın orda "almayın aldırmayın" deyin biz de burada sorunlarımıza Çözüm arayalım tadımızı KaÇırmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: fezader

anti rw6815ci arkadaşlar!!!!
    Siz almış pişman olmuşsunuz.yeni bir konu başlığı aÇın orda "almayın aldırmayın" deyin biz de burada sorunlarımıza Çözüm arayalım tadımızı KaÇırmayın

Umarım bu mesajın yerine ulaşır.
  • Arkadaşlar beni bir sorunum var bileniniz varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum. 6815 başlangıç cdsi gerekiyor. internetten bu cdnin imajını indirebileceğim bir link biliyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

Bir sorum/sorunum var arkadaşlar.

En baştan şunu söyliyeyim.. "Al bi bluetooth kulaklık geç" demeyin lütfen...Aşağı kısımları okursanız ve çözüm bulabilen olursa çok memnun olurum.

6815 e ilk piyasaya çıktığından bu yana sahibim...

Kasetçalarlı arabama kaset adatörü alarak 6815'ten araba hoparlörleri vasıtasıyla mp3 dinleyebilir hale geldim..

Performansı soranlara ise geçer not verebilirim.

Müzik dinlerken doğal olarak aklıma yine oto hoparlörlerinden aradığım kişinin sesini duyabileceğim fikri geldi(doğal olarak)

Bir arkadaşımı aradım..Onun sesi oto hoparlörlerinden çok net geldi.

Ve yine doğal olarak ta benim sesim ona gitmedi :):):)

Burda sorun 6815'e kaset adaptöründen gelen girişin arasında bir yerde mikrofon olmaması tabii ki.

bu iki girişin arasına eklenebilecek bir mikrofon bilginiz var mıdır?

Yoksa bana "git yazıcıoğluna ordan çözüm bulsunlar mı dersiniz?

El elden üstündür mantığıyla sizlere danışmak istedim.

Yardımcı olacak arkadaşlara peşinen teşekkür etmeyi de bir borç bilirim :)

Syg,

sanırım ustalar tatilde..kimse cevap vermedi de :(:

• Her kese kolay gelsin
    Bir sorum olacak.
    hp6815 aldım fakat vodefone hattım da kullanamıyorum.
    hat alet ilk açıldığında geliyor fakat 1 dk kadar sonra gidiryor.
    Aleti diyer hatlarda kullandığımda hiçbir sorun yaşamıyorum.
    Hattım aynı mekanda normal bir cep telefonuna takıyorum onormal çalışıyor.
    Hattımı bu alette kullanabilmem için ne yapmam lazım(yükleme , ayar v.s.)

Yardımlarınızı bekliyorum

İyi çalışmalar.
  • RW 6815 İMİ 1 AYDAN FAZLA BİR SÜREDİR KULLANIYORUM FORUMDAKİ HİÇ BİR PROBLEMİ YAŞAMADIM 3-4 SENEDİR PDA KULLANIYORUM EN HIZLI ÇALIŞAN PDA BU OLDU ,ŞU ANA KADAR KULLANDIKLARIMIN İÇİNDE. UNUTMAMAK LAZIM İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS YANİ YAZILIM KAYNAKLI SORUNLARIN %80 İNİ ÇÖZMENİN YOLU RESET ATMAKTAN OLMAZSA HARD RESET ATMAKTAN GEÇER .

ÇALIŞTIĞIM FİRMADA 15 CİVARI BİLGİSYAR VAR VE HER PROBLEM ÇIKTIĞINDA BANA GELİRLER EN SONUNDA SIKILDIM HERKEZİ BİR ARAYA TOPLAYIM BİLGİSAYARLARINDA OLUŞABİLECEK HER TÜRLÜ ARIZAYI %80 GİDEREBİLECEK BİR YOL OLDUĞUNU SÖYLEDİM VE BAĞIRA BAĞIRA RESET ATIIIIIIIIIN DEDİM .

EVET MAALESEF KULLANDIĞIMIZ WİNDOWS KÖTÜNÜN İYİSİ
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben cihazı yeni almadım, ama cihaz yaklaşık bir ay kadar hp de kaldı gitti geldi ve en sonunda yenisi ile değiştirdiler. Benim problemim karşı taraf telefonda kendi sesini duyduğunu söylemesi idi, hatta bazı durumlarda bu aşırı seviyelere çıkabiliyordu.
    Ne yazık ki yeni cihazda da bu problem devam etmekte herhangi bir gelişme yok . Hp ile yaptığım görüşmelerde bunun yazılımsal bir problem olduğunu benim yeni cihazıma bir beta yazılım eklediklerini ama tam sürümün henüz çıkmadığını söylediler. Problem aynı olmamakla beraber sürüyor. Durum yazılım problemi ise sanırım hepinizde aynı durum vardır ki forum sayfalarına göz gezdirdim bu problemi yaşayanlar var.
    İkinci bir problem ise sesin düşük gelmesi; forumda bunu da buldum arkadaşların bir kısmı sesi açabildiklerini söylmişler ama nasıl olduğunu söylememişler. bu konuda bana yardımcı olma şansınız varmıdır. Çünkü bir nokia da gümbür gümbür çıkan ses benim cihazımda kulağınızı yaklaştırmadan duyulmayabiliyor.
    Bunun dışında telefon ile ilgili bir problemim yok .Telsim ve Turkcell hatlarda ayarların hepsini otomatik olarak yükledi. Wireles olmayınca internete otomatik olarak gprs ya da varsa edge ile bağlanıyor. Programla alt yazılı film bile seyredebiliyorsunuz. Royaltekin gps mausunu aldım ve problemsiz olarak gps çalışıyor.
    Ayrıca Ozan Kılıç'ın yaptığı bir iphone teması var ki inanılmaz. Onu yükleyince cihaz bir başka güzelleşti.

İyi günler

Isteyenler olabilir diye size ozan kilicin adresi
    http://www.ozankilic.com/

bu da temanin goruntusu
    http://www.youtube.com/watch?v=bsNpksRsACw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aendur -- 1 Ağustos 2007; 9:08:48 >

• arkadaşlar hp 6815 imi sattığım için elimde 2 tane stylus kalem var orjinal isteyen olursa özel atabilir
  • arkadaslar 6815 in on koruma camı dusup kırıldı bu mereti nerden alabılırız basına gelen varmı?**
  • Telefonuma dosya kopyalarken çok yavaş kopyalıyor. 100-150mblık video falan atmaya kalkarsam neredeyse hiç bitmiyor saatler alıyor.Acaba herkes de aynı sorun var mı?

Bu arada hızlı olsun diye card reader aldım ancak bilgisayar pocket pc nin kullandığı sd'i kartı bir türlü okuyamadı, tuhaf format hataları verdi.Başka kartlarda sorun yok.
    Bu konuda bir önerisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
  • cihaz üzerine sürekli işlem yaparsan olabilir kart kullan kart kullanıyosan işlemlerle lgili bence alan dar cihazda ondan olabilir
  • wi-fi ile nete bağlansam bile,türkcell gprs ile bağlanıyorgprs ile kullanmak istesem wi-fi li bir alet almazdım.nasıl durdurabilirim bunu?
  • arkadaşım bu cihazlar tam olarak kapanmıyor hattını kapat önce sonra bağlanmayı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: yazici76

arkadaşım bu cihazlar tam olarak kapanmıyor hattını kapat önce sonra bağlanmayı dene

bağlantı hatası veriyor o zamanda.MSN ya explorer de kullanılamıyor.Her defasında arkada çalışan programları kapayıp,wi-fi yi öyle açıyorum
  • şimdi arkadaşım sen kablosuzla kişiye bağlanıp damı giremiyosun yoksa bağlanmak için telefondaki arkada çalışan prog. kapatıp ancak o şekildemi bağlanıyosun birazdaha açık yazarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: V3x

wi-fi ile nete bağlansam bile,türkcell gprs ile bağlanıyorgprs ile kullanmak istesem wi-fi li bir alet almazdım.nasıl durdurabilirim bunu?

Cihaz öncelikli olarak Wi-Fi nin internetini kullanır. GPRS den int.bağlanmaya çalışıyorsa Wi-Fi ağına bağlanmana rağmen int.ine bağlanamamış olabilirsin.

Başlat / Settings / Connections / Wireless Manager / Menu / Wi-Fi Settings / Network Adapters
    buradaki seçimin eğer Work ise The internet yap.

Başlat / Settings / Connections / Connections / Advanced / Select Networks /
    Buradaki Turkcell GPRS Settings i My Work Network olarak değiştir.

artık GPRS ile internete bağlanmayacak ancak GPRS üzerinden yeniden bağlanmak istersen buradaki ayarı eski haline getir ve

Başlat / Settings / Connections / Connections / Tasks / Manage existing connettions
    burada Turkcell TR GPRS üzerinde uzun tık yap bağlan de.

İki tavsiye kullanma klavuzunu mutlaka oku bu bu başlığın ilk mesajında türkçe olarak mevcut bilgisayarda aradığını daha kolay bulabilirsin. (ctrl+F)
    birde biliyorum 70 sayfayı okumak kolay değil ama en azından 40-50 sayfasını okursan bir çok sorununa cevap bulacağına eminim iyi forumlar.

• arkadaslar merhaba
    cok uzun suredir forumu takip ediyorum, ve bu cihazı da bu sitedeki yazıları takip ederek aldım ve en ufak pismanlıgım yok oncelikle forumda emeği gecen herkese cok tesekkur ederim
    benim yasadıgım sorun su sekilde
    outlook tan kullandığım sirket mailimi cihaza tanıttım hersey tamam postaları alıyor ancak posta gonderemiyorum bir turlu, gelen giden ayarlarını da yaptım ama olmuyor boyle bir sorun yasayan ve bunu cozumlemis olanlar bana yardım edebilir mi
    tesekkurler
  • tamam tama cozdum
    işin özü cihaz süper bir cihaz
    insanın elinin altında boyle bir teknolojinin olması bile insanı gayet rahatlatıyor
    herkese bol teknolojili gunler dilerim
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.