Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap icin cok tesekkurler,kisiye ozel mesaj sesi atayamıyoruz galıba?
    birde resimli falan bildigimiz msni yukleyebılırıyız bu telefona.
    telefonun ıcındekıni silip?
  • arkadaşlar ben de rw 6815 kullanıcısıyım ama aranıza yeni katıldım.. benim sorunum gps... ekstra bir gps anten gerekiyor mu ..? program ve haritalar tamam ama sinyal almıyor.. nasıl yapacağız... ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saglampasa -- 20 Temmuz 2007; 2:21:51 >
  • rw 6815 alalı 2 gün oldu forum sayesinde çoğu kurulumu sorunsuz yaşadım.türkçeleştirmek için bi de ayrı konu açmış bulundum özür diliyorum. Hırsla azimle sayfaları okuyorum şu an 28. sayfadayım herkese teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saglampasa

arkadaşlar ben de rw 6815 kullanıcısıyım ama aranıza yeni katıldım.. benim sorunum gps... ekstra bir gps anten gerekiyor mu ..? program ve haritalar tamam ama sinyal almıyor.. nasıl yapacağız... ?

GPS alıcısı olmadığı için sanırım sadece offline olarak haritaları incelemen mümkün.
    Araştırdığım kadarıyla Bluetooth üzerinden çalışan harici bir GPS alıcısı satın alarak kullanabilirsin.
    PDA forumunun 1. konusu navigasyon üzerine (60 sayfayı geçmiş durumda) bir tarafından okumaya başlayabilirsin.
  • teşekkürler arkadaşım.. napalım artık mecburen 60 sayfayı okuycaz artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saglampasa -- 20 Temmuz 2007; 15:54:37 >
  • 4 aylık HP 6815 Telefonumu satıyorum 480 Dolar arkadaşlar. Sıfırdan farkı yok kutusu ambalajları herşeyi kılıfı 1 GB SD kartı katta SD kartın kutusu herşey duruyor. Garantili üzerinde tek bir çizik yok. SIFIRDAN FARKI YOK .. Sıfır almak isteyen arkadaş varsa bu fırsatı kaçırmasın boşuna daha fazla ödemesin hazır türkçeleştirilmiş içinde Sesli Dil Çevirici + GPS Haritaları yüklenmiş hali ile 480$ acil satıyorum.. ilgilenen varsa ilkay_svl@hotmail.com dan bana ulaşabilir.
    Beylikdüzüne yakın olan arkadaşlar gelip görebilir...
  • voice speed dial yüklemesi hp6815 e yapılabilirmi ve nereden?bu telefondaki voice command cok kotu.bu konuda bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi.?
  • bu forumun nerdeyse hepsini okudum
    6 aydır hp 6815 sahibiyim bu cihaz ile hemen herşeyi yapabilyorum
    fakat şunu gayet açık yüreklilik ile söylüyorum bu teknoloji emekleme safasındadır sakın almayın aldırmayın hatta zavallılara satmayın bile
  • sizi bu dusunceye sevk eden durum nedir? ogrenebilirmiyiz.

quote:

Orjinalden alıntı: kubik

bu forumun nerdeyse hepsini okudum
    6 aydır hp 6815 sahibiyim bu cihaz ile hemen herşeyi yapabilyorum
    fakat şunu gayet açık yüreklilik ile söylüyorum bu teknoloji emekleme safasındadır sakın almayın aldırmayın hatta zavallılara satmayın bile

• 6 aydir kullanan baska biri olarak,
    sakin aldirmayin diye bisi diyemem...

yeni teknolojileri kullanmak benim baska bir zevkim,
    tabii ki gucumuz oraninda alacagiz ve kullanacagiz
    ne eksik ne farkli ogrenecegiz...

6815 gayet modular
    ne arzuluyorsunuz ona gore adapte edebilirsiniz...
  • 6815 imin ekranı beyaz oldu, servis kırılmış dedi. Hiç bir şey yapmadım. Durup dururken böyle oldu. 317 dolar para istiyorlar. Servis haricinde daha ucuza tamir ettirebileceğim bir yer biliyor musunuz? lütfen özelime mesaj atın arkadaşlar. Yardımcı olun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msungur

6815 imin ekranı beyaz oldu, servis kırılmış dedi. Hiç bir şey yapmadım. Durup dururken böyle oldu. 317 dolar para istiyorlar. Servis haricinde daha ucuza tamir ettirebileceğim bir yer biliyor musunuz? lütfen özelime mesaj atın arkadaşlar. Yardımcı olun.

DEMİSTİM TEKER TEKER PATLAMAYA BASLADI 6815 LER ..sana buyuk ihtimalle yere dusurmussun diyecekler.Kullanıcı hatası damgası yiyeceksin.ben kendim elektrik elektronik teknisyeniyim bu ekranları belki onlardan daha iyi tanıyorum bana bile kullanıcı hatası dediler..PÖHHHH....Lutfen almayın aldırmayın..
    senin sorununa gelince eger yere dusurmediysen yada bir yere carpmadıysan kesinlikle itiraz et kabul etme ..Ama buyuk ihtimalle senle topla oynar gibi oynayacaklar ve oyalayacaklar...Tekrar kayıt acalım olmadı ingiltereye yollayalım falan filan.Sonucları buraya yaz dediklerim olacak..

• Hocam şimdi akşam çalışan telefonu şarja takıyorsun, sabah uyandığında ekranın yarısı bembeyaz. Sonra ekranı kırmışsın diyorlar. Telefon durup dururken sehpanın üstünde nasıl ekranı kırılır ya? İnanmıyorlar, sen kırdın diyorlar. Bu nasıl iş ya...
  • rw6515'in zil sesi gerçekten çok az ilk sayfalarda racerant üstadın önerdiği "sountrax" programını kullanıp ses seviyesini arttırmayı denedim; ancak bu seferde ses kalitesi inanılmaz bozuldu. bir samsung telefondan bt ile .mid ve .amr uzantılı melodiler yükledim ses biraz daha yüksek çıkıyor. Bilgilerinize sunulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msungur

Hocam şimdi akşam çalışan telefonu şarja takıyorsun, sabah uyandığında ekranın yarısı bembeyaz. Sonra ekranı kırmışsın diyorlar. Telefon durup dururken sehpanın üstünde nasıl ekranı kırılır ya? İnanmıyorlar, sen kırdın diyorlar. Bu nasıl iş ya...

ben hp servisinde beklerken 6815 olan 5 kişi geldi..Bir yetkilinin agzından kacırdıgına gore bu cihazların ekranları cok hassas diyorlar...AMAN DİKKAT KENDİ KALEMİYLE BİLE DOKUNURKEN LİKİT KRİSTALLERİ KIRILABİLİR.....PÖÖHHHHHH.........daha 3 taksidim var bitmemiş..
  • 4 gün öncede söylediğim gibi bu cihazı sakın almayın aldırmayın ve hiç bir zavallıya satmayın benimde ekranım aynen sehpanın üzerinde ve aynen sabah uyandığımda bembeyazdı ve servis benzer bir para istedi ama sorun bundan öte o ana dek sanki kendim icat etmiş gibi sahiplenip savunduğum bu cihazın bi dolu eksiğini acayip gayretlerim ile yenmeye ve kırılan kolu yen içinde göstermeye çalıştığımı çok fevkalade bir biçimde anladım bu cihazı almayın çünkü en önemlisi bozuk
    bu cihazı almayın çünkü windows zaten stabil bir işletim sistemi değil telefonda iyice işler karışıyor
    bu cihazı almayın çünkü hoparlörü berbat zil sesini bile duyamıyorsunuz
    bu cihazı almayın çünkü 10 sayfalık bir word dosyasını açarken bile 5 dk. bekliyebiliyorsunuz
    bu cihazı almayın çünkü kablosuz modemi bile yarım
    bu cihazı almayın çünkü diğerlerine göre iyi bile olsa şarjı 2 günde bitiyor
    bu cihazı almayın çünkü Hp yalancı garanti de yalan
    bu cihazı almayın çünkü kulaklığı takınca aniden bütün ses sisteminizin iptal olma riski var
    bu cihazı almayın çünkü bu cihazlar BOZUK
    daha da yazarım ama uykum var eski samsungu kullanıyorum acayip mutluyum her arayanın adı çıkıyor insanlar aradıktan 10 sn. sonra değilde hemen çalmaya başlıyor cebimde çok fonksiyonlu bir cihaz taşımak isterdim ama sanırım bunun içinde bi daha telefon olmayacak en azından şimdilik
    bu cihazı kötüleyenlere insanın kızabildiğini biliyorum bi ara bende öyleydim dedim ya sanki ben geliştirmiş gibi savunuyordum cihazı ama ....
    şunuda söyliyeyim 2-3 tane daha PDA kullanmışlığım var bundan önce, ondan diyorum bu teknoloji emekleme safasında yürümeye başlasın alırız yazık paramıza (hem şiir gibide oldu sonu ne güzel)

• Bir sorum/sorunum var arkadaşlar.

En baştan şunu söyliyeyim.. "Al bi bluetooth kulaklık geç" demeyin lütfen...Aşağı kısımları okursanız ve çözüm bulabilen olursa çok memnun olurum.

6815 e ilk piyasaya çıktığından bu yana sahibim...

Kasetçalarlı arabama kaset adatörü alarak 6815'ten araba hoparlörleri vasıtasıyla mp3 dinleyebilir hale geldim..

Performansı soranlara ise geçer not verebilirim.

Müzik dinlerken doğal olarak aklıma yine oto hoparlörlerinden aradığım kişinin sesini duyabileceğim fikri geldi(doğal olarak)

Bir arkadaşımı aradım..Onun sesi oto hoparlörlerinden çok net geldi.

Ve yine doğal olarak ta benim sesim ona gitmedi :):):)

Burda sorun 6815'e kaset adaptöründen gelen girişin arasında bir yerde mikrofon olmaması tabii ki.

bu iki girişin arasına eklenebilecek bir mikrofon bilginiz var mıdır?

Yoksa bana "git yazıcıoğluna ordan çözüm bulsunlar mı dersiniz?

El elden üstündür mantığıyla sizlere danışmak istedim.

Yardımcı olacak arkadaşlara peşinen teşekkür etmeyi de bir borç bilirim :)

Syg,

• selamlar bende dun 1 6815 ıpaq sahibi oldum we forumu okumaya başladım ama su sorunumun cevabı 1 turlu gozume çarpmadı kablosuz internet baglantımı alışveriş merkezinde gercekleştiriim dedim ama ıpaq modemi bulmasına we baglanmasına ragmen ne msn i ne de internetten herhangi 1 sayfa açıyor bunun çözümü nedir ??belki çok kolay 1 çozumu war ama ne de olsa daha 1 gundur kullanıyoruz acemiyiz:)cevabınız için şimdiden teşşekkür.
  • bilmeme anlatabildimmibazen kablosuzda bağlandı yazar ozaman sadece ou görmüştür yani bilmem anladınmı esasında ben bankadan girdim orda bankanın adı yazıyor ozaman kablosuzun altında adı çıkarsa ozaman kullanabilirsin ama birde bağlantı nok. vcar onu the internet yapmalısın work değil birde eğer bi sinyal alırsa the interneti seç kablosuz ayarlarında aç görürüsünbilmeme anlatabildimmi
  • arkadaşlar bir kaç saat önce sıfıra yakın çiziksiz aşırı temiz bir hp6815 aldım cihaza 450 ytl artı 1gb kingstona da 20ytl vardim bana 470ytl mal oldu sizce nasıl bana iyi fiyata aldım gibi geldi ama görüşlerinizi alayım dedim.
    saygılar..
    buarada listeye eklenmek istiyorum ilgili arkadaşlar bakarlar herhalde :)
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.