Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar size şöyle bir sorum olacak.rw 6815 kullanıcısıyım daha yeni aldım:)telefon defterindeki kişileri bilgisayara atıp düzenleyip tekrar pda ya yüklemem mümkünmü? yani tel defterinde düzenleme yapmak istiyorum bi yardım lütfen nasıl yapılacağını bilen warsa detaylı anltırsa sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: [loverman]
    arkadaşlar size şöyle bir sorum olacak.rw 6815 kullanıcısıyım daha yeni aldım:)telefon defterindeki kişileri bilgisayara atıp düzenleyip tekrar pda ya yüklemem mümkünmü? yani tel defterinde düzenleme yapmak istiyorum bi yardım lütfen nasıl yapılacağını bilen warsa detaylı anltırsa sevinirim.şimdiden teşekkürler

Bunun için gerekenler :
    - Microsoft Outlook programı (Microsoft Office programlarından biridir)
    - Microsoft ActiveSync (ücretsizdir, 6815 ile birlikte gelen CD'de bulunur)

Bu iki program kurulu olduktan sonra, yapmanız gereken 6815'i USB kablosu ile PC'ye bağlamak.
    Microsoft ActiveSync otomatik olarak çalışacak ve size neleri "senkronize" etmek istediğinizi soracaktır (Contact, Calendar, Tasks vb.)

Sizi ilgilendiren kısmı şimdilik "Contacts" (kişiler).
    Senkronize tamamlandıktan sonra "Microsoft Outlook" programının adres desterine (Kişiler) tüm kişilerinizin aktarıldığını görebilirsiniz.

Bundan sonra ister Microsoft Outlook üzerinden, ister 6815 üzerinden kişi ekleyin, silin, değiştirin;
    yapılan en son değişikliğe göre otomatik olarak senkronizasyon yapılacaktır.

Mesela Ahmet Bey'in kaydı için 6815'te iş telefonu eklediniz; PC bağlantısı yaptığınız anda, Microsoft Outlook programındaki kayıt güncellenecektir.
    Benzer şekilde Microsoft Outlook ile PC üzerinden yapılan değişiklikler de anında 6815'e uygulanacaktır.

Bu işin ileri aşamasında, senkronizasyonu daha kapsamlı getiren programlar kullanabilirsiniz.
    Ben mesela "PocketMirror Pro" kullanıyorum; standart "ActiveSync"den daha fazla seçenekleri var.
    Mesela "Outlook"taki bir kaç farklı klasör ile senkronizasyon yapabiliyorsunuz. Oysa ki "ActiveSync" sadece tek klasörün senkronize edilmesine izin veriyor vs. vs.

• Arkadaşlar merhaba
    ben uzun suredir forumunuzu ilgi ile takip ediyorum. Bircok cihazı forumunuzu takip ederek eleyerek aldım.
    Askerden yeni dondum sayılır ve tekrar iş guc mevzularına daldıgım icin ocak ayından beri alma ihtiyacı duydugum 6815 e bu hafta icinde sahip olacagım. Cihaz için forumu epeyce okudugum icin cok fazla sorun yasamayacagım diye dusunuyorum
    bu forum icin emegi gecen gecmiş ve gececek olan herkese kendi adıma cok tesekkur ederim.
    Herkese selamlar tekrar
  • arkadaşlar inşallah yardım edebilirsiniz.bizim insanlarımız saolsun çünkü herşeyi okadar iyi anlatıyorlar ki okadar iyi anlattıkları için anlamıyorum. gayet açık ve net bikaç sorum var ama hiçbiyerden dooru düzgün cevap alamıyorum. en son çarem sizlersiniz.
    1- ben 6815 iknci el aldım.dili norveç ce.hp nin sitesindeki tr dil paketi pek fazla bi işe yaramadı,çok az bi kısmı türkçeleşti okadar.bunu tamamen nasıl türkçe yada ingilizce yaparım?
    2-wm 5.0 ingilizce rom u nerden bulurum?
    3-bu rom kilidi falan diye bişey varmış galiba, nasıl açarım
    şimdiden ilgileneceğinizi umarak teşekkür ediyorum. saygılar
  • arkadaslar hp 6815 alanlara benim gibi geçmiş olsun.Ve yeni almak isteyenlerde kesinlikle almasın.cok sorunlu ve ekranı cok hassa olan bir telefonmuş.ekranına kalemiyle bile dikkat ederek dokunun.sizde birgun sabah uyanıp telefona baktıgınızdaekranın bir kısmı beyazlamış gorurseniz kullanıcı hatası damgasını yiyip 317 dolar odemek zorunda kalabilirsiniz.Ve bundan sonra hp nin oyalama taktigi devreye girer.Şİmdiden hepimize gecmiş olsun daha taksitlerini bitirmedigim hp 6815 in akıbeti hala belli deil..
  • Arkadaşlar 2 sorum olacak :

1- 4gb mini sd nerden bulurum ?
    2- Kulaklıktaki düğmeyi basılı tutup call diyorum, ses komutu tanınamadı diyor. Bunu çalıştırmayı nasıl başaracam
  • 4 gb lık mini sd kartı daha türkiyede satan firma yok diye biliyorum anca gg.den yada ebaydan bulabilirsin 60-70 ytl civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrcsinan -- 10 Temmuz 2007; 17:45:49 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Teknik servisin cihazı teslim etme süresi hakkında bilginiz var mı? Benim 6815 yedek parça beklediği için hala teknik servisde. İki hafta oldu hala ses yok. Kaç gün sonra sıfır cihaz vermek zorunda kalacaklardı biliyor musunuz?
  • mavibilgisayar'da var...
    quote:

Orjinalden alıntı: gkesim

Arkadaşlar 2 sorum olacak :

1- 4gb mini sd nerden bulurum ?
    2- Kulaklıktaki düğmeyi basılı tutup call diyorum, ses komutu tanınamadı diyor. Bunu çalıştırmayı nasıl başaracam

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=Listele&No=26
  • arkdaşlar hp6815 satmak isteyen varsa pm atsın
  • arkadaşlar ben rw6815 alalı 1 ay oldu ve kamerada bi sorun vardı simgeler yoktu yan tarafta dayanamadım hard reset attım şimdi telefon da görüntü ayarı var nasıl yapacağım yardım edin küçük bi nokta hareket ediyor ama ayarlıyamadım açamıyorum telefonu
  • hala bi cvp veren yok mu lütfen acil yardım

• 70 sayfayı acmıs sorunum acil oldugu icin hepsini okumaminda mumkunatı olmadıgı icin yaziyorum.
    6815i alalı 2 gun oldu
    1.ekran takılıyor donuyor .herkesin sorunumu .servisemi gitmeli
    2.wi-fi ye bastıgımda baglandı yazıyor sonradan baglanılan yerlerı gosterıyordu.ona yanlıslıkla dont show this again dedim.kendi kendine baglanıyo kafasına gore ıstedıgı yere.tekrar o soruyu sorması ıcın ne yapmalıyım.
    simdiden tesekkurler
  • ben bu 6815 için olan sayfaları okudum daha aldığı gün yazıları birbirine girik olan bile var o arkadaki pili çıkarıp 5 dk soanra takmış olmuş sende dene olmassa hard reset at
  • amaaaaaaaaamaaaaa hard reset kısacası format dostum ben yaptım sonra bikaç ayarda zorlandım senin yazının üstünde oda var bide

• Benq pd50 tarzı kalvyeli bir ürün arıyordum bugün tüm gün Ankarda Asus pda 525 arayıs ve bulamayısımdan sonra hemen heryerde gördügüm bu ürüne dogru kaymaya basladım acaba bumu yoksa Asus p535 mi (525 malesef yok)
    ikinci ve daha önemli sorum Anakarada teknosadan daha ucuza bir yer bilen varmı (şu anki teknosa fiyatı kdv hariç 599 dolar)

tüm cevaplarınız benim için önemli ,zaman ayırıp cevap yazacak arkadaslara şimdidien cok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

Benq pd50 tarzı kalvyeli bir ürün arıyordum bugün tüm gün Ankarda Asus pda 525 arayıs ve bulamayısımdan sonra hemen heryerde gördügüm bu ürüne dogru kaymaya basladım acaba bumu yoksa Asus p535 mi (525 malesef yok)
    ikinci ve daha önemli sorum Anakarada teknosadan daha ucuza bir yer bilen varmı (şu anki teknosa fiyatı kdv hariç 599 dolar)

tüm cevaplarınız benim için önemli ,zaman ayırıp cevap yazacak arkadaslara şimdidien cok teşekkürler

kesinlikle hp 6815 alma ... hp sermis falan iyi diyorlardı hepsi hikaye ..taksitleri bitmemis hp icin servis i kullanıcı hatası diyor 317 dolar istiyorlar.Cok yalancılar işiniz dusmesin okmeydanında ki servisinde 5 dakka içinde 5 kişi geldi hp 6815 i olan cok sorunlu bir ipaq ...almayın aldırmayın..

• Arkadaşlar 6815'te çalışan telesekreter programı bilen varmı ?
  • arkadaşım ben ankarıyı azbuz tanırım bana kalırsa illaki sıfır cihaz alacam ozaman teknosa hasabını bilmem ama güvenilir.birde internetten sıfır cihazları başka şehirdende getirebilirsin kargoyu karşılıyolar.hee ama 2. el cihaz dersen internette 1 yıl olmamış gıcır ppcler var. öneri konusuna gelince benim cihazın minicik bi sorunu vardı yenilediler cihazı hp rw6815 öneririm servis süper asusta fena deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazici76 -- 11 Temmuz 2007; 18:10:00 >

• asus p 525 aldım herşey için teşekkürler.yeni bir teknolojik üründe görüjmek üzere
    ürün hiçbir teknosa bayisinde yok.

Tugra bilgisayarda 3 adet vardı birini ben aldım 2 tane kaldı. (hızlı sistem bayi / strazburk caddesi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 11 Temmuz 2007; 22:36:38 >
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.