Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: seyese

quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

Benq pd50 tarzı kalvyeli bir ürün arıyordum bugün tüm gün Ankarda Asus pda 525 arayıs ve bulamayısımdan sonra hemen heryerde gördügüm bu ürüne dogru kaymaya basladım acaba bumu yoksa Asus p535 mi (525 malesef yok)
    ikinci ve daha önemli sorum Anakarada teknosadan daha ucuza bir yer bilen varmı (şu anki teknosa fiyatı kdv hariç 599 dolar)

tüm cevaplarınız benim için önemli ,zaman ayırıp cevap yazacak arkadaslara şimdidien cok teşekkürler

kesinlikle hp 6815 alma ... hp sermis falan iyi diyorlardı hepsi hikaye ..taksitleri bitmemis hp icin servis i kullanıcı hatası diyor 317 dolar istiyorlar.Cok yalancılar işiniz dusmesin okmeydanında ki servisinde 5 dakka içinde 5 kişi geldi hp 6815 i olan cok sorunlu bir ipaq ...almayın aldırmayın..

yorum için teşekkürler sizinki bireysel bir şanssızlık olmus ibi genelde cihazdan memnunlar sıfır bir cihazda böyle birşeyin olması cok kötü baş agırtan bir durum.umarım hersey çözülür bu kadar parada talep etmezler

• Herkese Merhaba, tekrar,

islerimin bozulmasından dolayı uzunca bir suredir takip edemiyordum, burayi, ve ne yazik ki kullanmayi bu forum sayesinde ogrendigim ve 6 aydir zevkle kullandigim 6815 imi acil satmak zorundayim.

6815imin ilk aldigim gunden bu yana tek farkı ekranın üzerindeki koruyucunun olmaması su anda, kutuda dahil olmak uzere kulaklık hic kullanilmadi sadece AC adaptoru kullandim. Ek bir aksesuara sahip degil. PC'den hic sarj etmedim. ;)

Bu forum sayesinde de elimde yaklasik 1-2 GBlik arsiv var... onu da beraberinde verecegim...

Ankaradayim... ilgilenenler lutfen pm atsin. cep tel'de 0 533 594 9090.

bundan sonra 6815 ailesinde ne kadar olmasam da burayi takip etmeye devam edecegim..

herkese kolay gelsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

Benq pd50 tarzı kalvyeli bir ürün arıyordum bugün tüm gün Ankarda Asus pda 525 arayıs ve bulamayısımdan sonra hemen heryerde gördügüm bu ürüne dogru kaymaya basladım acaba bumu yoksa Asus p535 mi (525 malesef yok)
    ikinci ve daha önemli sorum Anakarada teknosadan daha ucuza bir yer bilen varmı (şu anki teknosa fiyatı kdv hariç 599 dolar)

tüm cevaplarınız benim için önemli ,zaman ayırıp cevap yazacak arkadaslara şimdidien cok teşekkürler

Arkadaşım öncelikle bundan 4 ay kadar önce bende senin durumundaydım alsam mı almasam mı başına bazı şanssızlık gelen arkadaşlar var bunlar herzaman olabilir bu asustada olabilir başka bir markada da bunun yanında 6515 yerine 6915 ile değiştiren ve küçük bir sorun yüzünden komple cihazın değiştirildiğini de gördük servis diyorsan kesinlikle hp bir numara bende bir keresinde yazıcı değiştirmiştim. Hp 6815 den bahsedecek olursak diğer ppc lerin satış rakamlarıyla karşılaştır ve bu kadar çok satış yapan bir ppc den böyle şikayetlerin gelmesi gayet normal. Sana tavsiyem öncelikle ikisinide eline al ve tart hangisi hoşuna giderse onu al. Eğer 6815 i tercih edersen içinde bir test uygulaması var ekranı ölü pixeli kamerayı herşeyi test ediyor onu mutlaka aldığın yerde çalıştır. Ben teknokolikten alırken test uygulamasını geçerse alırım dedim. Sağlamlığını garantiledikten sonra faturayı kestirdim. Kulaklıkta takılmalar olabiliyor. İyice bir tak çıkar halen çalışıyorsa korkma. Tedbirli olmakta fayda var. Bu arada unutmadan 6815 bu aralar 1 yıl kaskolu haberin olsun. suya düşme yere düşme gasp gibi olaylarda yenisi koşulsuz emrinde bilmem anlatabildimmi.

• Arkadaşlar bu cihaz güzel ama sorunlu,
    Kimseye alın almayın demiyorm ama ben çok dikkat etmeme rağmen ufak tefek sorunlar ile karşılaşmaya başladım. Hard reset atmak istiyorum ama cesaret edemiyorum back up olmasına rağmen, forumda bazı arkadaşların sıkıntılarını okuduktan sonra özellikle. Bu arada Serhanas birader umarım işlerin bir an önce düzelir, yeni PDA'n ile yorumlarını okuruz forumlardan:)
  • Bu cihazla pdf okunabiliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriNeO

Bu cihazla pdf okunabiliyor mu?

Adobe Acrobat Reader yüklersen açabilirsin:

Adobe Acrobat Reader 2.0
  • Merhaba ;

Ben bir 6815 kullanıcısıyım.Cihazdan çok memnunum.Ancak çözemediğim birkaç konu var.
    Terminoloji olarak çok iyi bir alt yapım yok.Ancak yazılanların çoğunu anlayabiliyorum.
    Önceki mesajları fırsat buldukça okumaya çalışıyorum.16. sayfadayım ama bahsedeceğim konulara tam olarak cevap bulamadım.Aşağıda maddeler halinde sorunlarımı yazdım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1.pda imde kullandığım türkcell internet bağlantısını kullanarak usb kablosu vasıtasıyla ve bluetooth ile pc mi internete nasıl bağlarım?
    2.pc min internet bağlantısını kullanarak usb kablosu vasıtasıyla ve bluetooth ile pda imi internete nasıl bağlarım?
    3.6815 lerde radyo yok deniyor ama windows un altında bir radyo dosyası buldum.Bu radyoyu aktif hale getirme şansı var mı?
    4.Samsung un bir cihazında kartvizitin (bildiğimiz kağıt esaslı digital değil) fotoğrafını çektiğinde bunun içindeki bilgilerin rehbere eklenebildiğini duydum.Bu işlem 6815 te nasıl yapılabilir?

Saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: nervür

Merhaba ;

Ben bir 6815 kullanıcısıyım.Cihazdan çok memnunum.Ancak çözemediğim birkaç konu var.
    Terminoloji olarak çok iyi bir alt yapım yok.Ancak yazılanların çoğunu anlayabiliyorum.
    Önceki mesajları fırsat buldukça okumaya çalışıyorum.16. sayfadayım ama bahsedeceğim konulara tam olarak cevap bulamadım.Aşağıda maddeler halinde sorunlarımı yazdım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1.pda imde kullandığım türkcell internet bağlantısını kullanarak usb kablosu vasıtasıyla ve bluetooth ile pc mi internete nasıl bağlarım?
    2.pc min internet bağlantısını kullanarak usb kablosu vasıtasıyla ve bluetooth ile pda imi internete nasıl bağlarım?
    3.6815 lerde radyo yok deniyor ama windows un altında bir radyo dosyası buldum.Bu radyoyu aktif hale getirme şansı var mı?
    4.Samsung un bir cihazında kartvizitin (bildiğimiz kağıt esaslı digital değil) fotoğrafını çektiğinde bunun içindeki bilgilerin rehbere eklenebildiğini duydum.Bu işlem 6815 te nasıl yapılabilir?

Saygılarımla

1. 6815 i notebook' a modem olarak tanıtmalısın. 6815 den Setting den modem link i aktif etmen lazım.
    Pc için Orjinal CD' sinde modem driver ı mevcut.
    Yeni dial-up bğlantı oluştur, kullanıcı adı ve parola boş olsun.
    Dial-up bağlantı modemi olarak 6815 modemi set et.
    Bağlantı no olarak da *99# yaz.
    Bağlan (Connect) e bas. İşlem tamamdır. ALINTI cebimdekipc.com

2. ActiveSync den Bağlantı Ayarlarını aç orada bu bilgisayarın bağlı bulunduğu aygıtı internet olarak seç.

3. O gördüğün dosyalar windowsun standart dosyaları ona bakarsan gps için gerekli dosyalarda var ama gps yok.

4. Samsungun romunun içinde gömülü olan bir program hali hazırda bu işi görebilecek bir programa rastlamadım bulursan bizede bildir.

umarım sorularına cevap olmuşumdur 1. maddeyi ben denemedim

Ayrıca cebimdekipc.com u tavsiye ederim. Her ppc kullanıcısının yararlanması gereken bir site

• KULLANMA KLAVUZUNDAN DAHA AYRINTILI BİR NOT

Modem Bağlantısını Kullanmak
    HP iPAQ cihazınızı kablosuz modem olarak kullanabilirsiniz. Modem Bağlantısı yazılımı HP iPAQ cihazınıza önceden kurulmuştur ve kurulum süresince sizi yönlendirir. Eğer bunu yapmadıysanız, Modem Bağlantısını kurmadan önce HP iPAQ cihazına GPRS özellikli bir SIM kart takın. Bilgisayarınıza (Başlangıç CD'sinde yer alan) yazılım sürücülerini de kurmanız gerekecektir.
    Modem Bağlantısını kullanmaya başlamadan önce cep telefonu bağlantısının kurulmuş olduğundan emin olun. Eğer bağlantınız yoksa, uygulamayı başlatamazsınız.
    Modem Bağlantısını etkinleştirmek ve Internet'e bağlanmak için:
    1. HP iPAQ'nuzda Start (Başlat) > Programs (Programlar) > Modem Link (Modem Bağlantısı) seçeneğine dokunun.
    2. Ekrandaki talimatları izleyin.
    Modem Bağlantısını kullanmaya başlamak için:
    1. Start (Başlat) > Accessories (Aksesuarlar) > Modem Link (Modem Bağlantısı) seçeneğini tıklatın.
    2. Ekrandaki talimatları izleyin.
    NOT
    Modem Bağlantısını kullanmadığınız zamanlarda, aynı oturumda ActiveSync uygulamasını kullanırken yaşanabilecek sorunları önlemek amacıyla devre dışı bırakın.

• Arkadaşlar yeni bir 6815 aldım. Herşeyi güzel ama wi-fi olayında sorun var. Bağlantıyı yakalıyor. Bağlanıyor ama explorera adres ayzdığımda açmıyor ve "adres geçersiz. adresi kontrol edin ve tekrar deneyin" diyor. ayarlarda bir sorun mu var?
  • merhaba..

ankarada 6815 i rahatça inceleyebileceğim bir mağaza biliyo musunuz.. normalde,biliyosunuz,bırakın cihazı açıp incelemeyi,bataryası dahi üzerinde olmuyo..

almak gibi bi niyetim var ama incelemeden de almak istemiyorum..
  • TEŞEKKÜRLER KENAN111 .HP nin gprs ini kullanarak pc den internete bağlandım.Ancak bilgisayarın internet bağlantısını kullanarak hp den internete giremedim.HP de yeni bir bağlantı mı kurmalıyım?
  • quote:

Ancak bilgisayarın internet bağlantısını kullanarak hp den internete giremedim.HP de yeni bir bağlantı mı kurmalıyım?

adım adım şöyle anlatayım naçizane bilgimle;

1- PDA ile bilgisayarınız arasında ActiveSync ile bağlantıyı kurmalısınız.

2-ActiveSync ekranından Dosya/Bağlantı Ayarları yolunu izleyerek çıkan pencerede "Bu bilgisayarın bağlı olduğu aygıt" seçeneği bende "otomatik" seçili ve ben nete girebiliyorum. Ama olmazsa siz "internet" seçeneğinide deneyebilirsiniz.

3- Artık PDA ile internete girmek istediğinizde bilgisayarınızın internet bağlantısını kullanacaktır.

Bu işlerde çok yeniyim, bir yanlışım olursa kusura bakmayın.
    NOT: Ayrıca PDA'de herhangi bir ayar ben şahsen yapmadım.

• karaf teşekkürler.
    oldu bu iş.
    Peki bu iş kablosuz bluetoothla nasıl yapılır?
  • quote:

karaf teşekkürler.
    oldu bu iş.
    Peki bu iş kablosuz bluetoothla nasıl yapılır?

benim çapım o kadarına da yetmez yani..:)
    Araştıracağız bakalım, ama sana www.cebimdekipc.com adresini hararetle öneririm, çok güzel bilgiler bulabilirsin!
  • arkadaşlar acil yardım lütfen;

6815 i me dün hard reset attım bugün saati sürekli geri kalıyor ne yapmalıyım
  • Merhaba Arkadaşlar,

Aynı sorun bende de var. IExplorer Wi-Fi bağlantısını kullanamıyor. Ayarlar ile ilgili olduğunu sanıyorum ama bir türlü bulamadım.

Yardımlarınızı rica ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: aykutovski

Arkadaşlar yeni bir 6815 aldım. Herşeyi güzel ama wi-fi olayında sorun var. Bağlantıyı yakalıyor. Bağlanıyor ama explorera adres ayzdığımda açmıyor ve "adres geçersiz. adresi kontrol edin ve tekrar deneyin" diyor. ayarlarda bir sorun mu var?
  • selam arkadaşlar...
    foruma yeni üye oldum güzel bir paylaşım olmuş ipaq ile ilgili..
    6815 i yeni aldım birkaç program kurdum sorunsz çalışıyor fakat dünden beri, "Kurulumun x......cab'i başarısız"
    şeklinde bir uayarı veriyor. hiçbir yeni program kuramıyorum. hafızada yer sorunu yok.. bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.. softreset attım ama yemedi:)
  • telefonum caldıgında kesinlikle duymuyorum.sesi en yuksekte olmasına ragmen kısık?bilmedigim bir seymi var ,herkes aynı sorunu yasıyormu?
    birde zil sesi olarak mp3 degilde baska bir uzantımı atmam gerekiyor telefona?
    yardımcı olursanız cok sevınırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ndnz

telefonum caldıgında kesinlikle duymuyorum.sesi en yuksekte olmasına ragmen kısık?bilmedigim bir seymi var ,herkes aynı sorunu yasıyormu?
    birde zil sesi olarak mp3 degilde baska bir uzantımı atmam gerekiyor telefona?
    yardımcı olursanız cok sevınırım.

Selamlar,

Bir kere forumda da çok konuşulduğu üzere sesi öyle ahım şahım yüksek değil tabii. Yani biraz gürültülü ortamlarda duymak zorlaşıyor. Ama yapabileceğiniz bir ince ayar şansınız var belki işinize yarar ses konusunda. Ben deneme yanılma yoluyla biraz arttığını hissettim. (Tabii artık titreşimide kullanıyorum)
    Şöyle ki; Ayarlar-Sistem-IPAQ Audio bölümüne girerek Audio Out ayarlarını yapabiliyorsunuz. Sanırım yararı olur, kucalamak lazım.

HP rw6815 zil sesi olarak mp3 formatını destekliyor. Yapmanız gereken elinizdeki mp3 dosyasını PDA'nizdeki "Windows" klasörü altındaki "Rings" klasörünün içine atmak. Gerisi Telefon için zil sesi seçtiğiniz bölümde otomatikman sizin mp3 dosyası listede olacaktır.

Umarım yardımcı olur.

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.