Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eğer 6815 iniz konuşurken yankı yapıyorsa, karşı taraf sizi aradığında bir hışırtı bir kulağı delen ses duyuyorsa ve garantiniz varsa gidip HP merkeze bırakın cihazınızı. yapamıyorlar çünkü tahmin ettiğim gibi fabrika hatası. 30 iş günününde dolmasını bekliyorsunuz dolduğu gibi telefondan dolduğunu söyleyip para iadesi almak istediğinizi söylüyorsunuz ve paranızı tam tamına 3 bilemediniz 4 gün içinde istediğiniz bir hesaba aktarıyorlar.. ben pzrtesi başvurdum. benden garanti ve faturayı faxlamamı istediler 2 gun inceleme ve onlara ulaştırmam sürdü dün tamamdır para yatıyor onaylandı dendi bgnde param yattı. haberiniz olsun bu sorunları sizde yaşıyorsanız ya tamir ettirin yada 30 iş günü içinde yapılmazsa geri iade yapın...Garanti belgelerini iyi okumak gerek..

hadi bakalım benden size böyle bir yardım..Cihazında sorun olanlar artık böyle yapabilir tabi garantisi varsa..

iyi akşamlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: kenan111

quote:

Orjinalden alıntı: V3x

wi-fi ile nete bağlansam bile,türkcell gprs ile bağlanıyorgprs ile kullanmak istesem wi-fi li bir alet almazdım.nasıl durdurabilirim bunu?

Cihaz öncelikli olarak Wi-Fi nin internetini kullanır. GPRS den int.bağlanmaya çalışıyorsa Wi-Fi ağına bağlanmana rağmen int.ine bağlanamamış olabilirsin.

Başlat / Settings / Connections / Wireless Manager / Menu / Wi-Fi Settings / Network Adapters
    buradaki seçimin eğer Work ise The internet yap.

Başlat / Settings / Connections / Connections / Advanced / Select Networks /
    Buradaki Turkcell GPRS Settings i My Work Network olarak değiştir.

artık GPRS ile internete bağlanmayacak ancak GPRS üzerinden yeniden bağlanmak istersen buradaki ayarı eski haline getir ve

Başlat / Settings / Connections / Connections / Tasks / Manage existing connettions
    burada Turkcell TR GPRS üzerinde uzun tık yap bağlan de.

İki tavsiye kullanma klavuzunu mutlaka oku bu bu başlığın ilk mesajında türkçe olarak mevcut bilgisayarda aradığını daha kolay bulabilirsin. (ctrl+F)
    birde biliyorum 70 sayfayı okumak kolay değil ama en azından 40-50 sayfasını okursan bir çok sorununa cevap bulacağına eminim iyi forumlar.

eyvallah kardeşim...denemediğim yöntemlerden ve aklıma gelmeyenlerden biriydi8 aydır yatan bir makineyi canlandırmak nasıl olacak;yavaş yavaş çözeceğiz bu işi de...3 yıl mpx kullandım ama wi-fi li aletler çok farklı

• Arkadaşlar ben 6815'imin kulaklığını kaybettim, hem de aldığım gün.
    HP'nin aksesuarlarında yok, yedek parça diye geçiyormuş.
    Başka bir yerden bulabilir miyim?
    Elinde olup satmak isteyen olur mu?
    Mesaj atabilirsiniz.
    Teşekkürler.
  • çekilen resimleri kaydetmesi(hafıza kartına)1 dakikayı buluyor neredeysebunun için nasol bir çözüm tavsiye edersiniz?hafıza kartım neredeyse full...
  • quote:

Orjinalden alıntı: godzila

arkadaşlar dün 6815 aldım sarj ettim ve bugün açtım. ama tap the screen to set up your windows mobile based device yazıyor ve hiçbirşey yok. altta unlock var bu ekranı geçmiyor. formu okudum arama yaptırdım ama yok sonuç yok. acamıyorum bu cihazı ne olur yardımmmmmmm

sorunun cok basit (aslında sorun bile degil )ben asus p525 kullancısıyım yardımım olsun diye cevaplıyorum .kalmele kalibrasyon ayarı yapman lazım.asagıda resimli anlatım var.

6815 in tus takımı olmadıgı için tus takımı olan asus p 525 aldım ianılmaz memnunum hiçbir sorunla karsılasmadım.
    pdalardaki sorunlar genelde türkçeleşetirme,rom yükseltme ve güvenilir olamayan programları yüklemekten kaynaklanıyor bu konulara dikkat etmenizxi öneririm.

saygılar

--------------------------------------------

İlk Açılış

Cihazı ilk açılışta sırasıyla Asus ve Windows Mobile açılış ekranı görüntüleri geçtikten sonra ekran kalibrasyon ayarı çıkıyor.

Stylus ile + işaretlerinin merkezine tıklayarak bu ayarı geçiyorsuz daha sonra konum ve saat dilimi ile ilgili ekranlar geliyor.

Stylus kullanımı ile ilgili kes yapıştır alıştırması yaptıktan sonra pin kodunu girip cihazı açınca Türkçe dil pakeyini yüklemesini isteyip istemediğimizi soruyor evet dersek 40 sn kadar yükleme işlemi yapıp yeniden başlatıyor.

Bugün Ekranı

Cihaz tekrar bağladığında sizi aşağıdakine benzer bir ekran karşılıyor.

• ben bunları geçen sabah hard reset ten sonra da yaptım,birşey değişmedi ki?herşeyiyle düzgün çalışan bir makine olsa da kurtulsam artık
  • arkadaşlar ben de 1 haftadır bu cihaza sahibim. forumunuzu da iki ay kadardır takip ediyorum. aslında cihaz bana bir ay önce hediye olarak gelmişti ama teknosa'dan sıfır diye alınan kutunun ambalajını açınca içinden ikinci el ve bozuk bir cihaz çıkmıştı. yeni cihaz bulamamalarıydı, gümrüktü bandroldü falan anca yenisini verebildiler ki çook üzün ve trajik bir hikaye. aylardır yazdığınız muazzam faydalı şeyleri okuduğum için sanki hepiniz çok yakın arkadaşlarımmışsınız gibi geliyor. sizlerden ricam, arama fasilitesinin çalışmamasından ötürü (ya da opera desteği yok) bana yaptığınız o word yedeklerinden birini (belki birkaç oyun program vs ile birlikte :) ) yollayabilirseniz çok sevinirim. saygılar.
  • unsecure de hata vermeye başladı;arkadaki tüm uygulamalar kapalı
    bu wi-fi belamı bu kadar ya?..
  • arkadaşlar bu cihazı alırken bedava yapılan kaskoyu yaptırmadınız mı? kırılmaya, ıslanmaya çalınmaya herşeye kaskosu var. alın duvara fırlatıp molekküllerine ayırın sonra duvara attım moleküllerine ayrıldı diyin. ne servisi bilmemkaçyüz doları?
  • Beyler bu pda dan bende de var.Bunda kızılötesi var mı?Varsa nerde?Yardım edin:S
  • merhabalar bende 1 aylık rw6815 kullanıcısıyım. Çok şükür daha bir sorunla karşılaşmadım yanlız bir sorum var; acaba daha iyi bir kamera programı mevcutmu bu hp için fotoğraf çekerken idare ediyorda video çekmeye kalktığmda sürekli tekliyor görüntü??
  • selam arkadaşlar

bende bir hafta önce 6815 satın aldım. olabildiğince kurcaladım. öğrenmeye çalışıyorum. forum bu anlamda çok faydalı oldu. herkese çok teşekkürler. bir yere takıldım sadece. aslında forum sayfalarının birinde okudum aynı problemden bahsediliyordu. fakat sayfayı bir türlü bulamadım. kulaklığı takınca arkadan bir ses geliyor. hışırtı yani. bu normal midir? yoksa bir sorun mu var?
    şimdiden teşekkürler.
  • İyi Çalışmalar,

Cihazı yılbaşından beri kullanıyorum. daha önce piyasada bulunan her türlü telefonu denedikten sonra PDA olayına girdim. bundan önce 2 adet PDA tarzı telefon kullandım. ve normal cep telefonu olayına dönmemin mantıklı olmayacağı kanaatine vardım. Bu cihazı seçmemin en önemli kısmı boyutları'nın diğer PDA'lara göre küöük olmasıydı. Hiç mi problem yaşamadım derseniz diğer PDA'larda yaşadığım problemleri bunun la da yaşadım. yaşadığınız problemler bence normal arkadaşlar. Şunu belirmeliyim ki ben günde 40 - 45 telefon görüşmesi yapıp maillerime bakıp sürekli gezdiğimden dolayı GPS kullanıyorum. arada bir reset atmak gerektii de doğrudur. ama bundan önce ki PDA'larım de de bu problem vardı. karşı tarafa garip ses gelmesini de artık umursamıyorum. karşı taraf düşünsün :)) telefona değişik programlar yükledim ve versiyon haline getirip birkaçtane backup dosyası oluşturdum. canım sıkıldıkça değiştiriyorum. :)) GPS olayını external kullanmayı seviyorum. internal GPS iyi çekmiyor. bu da bir dipnot. araç kullanırken genelde kapağını hiç açmadan tuşları vasıtasıyla bulup arama yapıyorum. eğer kayıtlı değilse yine tek elimle numara çevirebiliyorum. illa kalem kullanmam gerekmiyor. Cihazı birkaç defa düşürdüm pili biyere ekran koruması biyere gitti ama dışında ki çizikler dışında bişey olmadı hala çalışıyor. daha önce emin olun LAPTOP taşıyordum ama artık taşımıyorum. wireles olan herhangi biryerden işimi görüyor. normal telefon kullanırken yapamadığım herşey bunda mevcut. Fotoğraf çekme özelliği diğer kullandığım PDA'lardan daha kötü ama yanımda fotoğraf makinam var zaten :)) Bu cihazı görüp almak isteyenlere normal telefon kullananlar bu cihaza zor alışır ama alıştıktan sonra birdaha bırakamaz diyorum. bu Mobile iştetim sistemi kullanan herkes için geçerli. geçenlerde en baba NOKIA'yı kullanmak zorunda kaldım. ve benim kabus günümdü.. elime alıyorum. aaaa telefonum yok bu yapmaz diyip yerine koyuyorum :)) Sesin kısık çıkmasına gelince. zaten yanımda taşıdığım için titreşimle telefonun çaldığını anlıyorum. sizlere sevgiler saygılarımı iletirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: qsoft

İyi Çalışmalar,

Cihazı yılbaşından beri kullanıyorum. daha önce piyasada bulunan her türlü telefonu denedikten sonra PDA olayına girdim. bundan önce 2 adet PDA tarzı telefon kullandım. ve normal cep telefonu olayına dönmemin mantıklı olmayacağı kanaatine vardım. Bu cihazı seçmemin en önemli kısmı boyutları'nın diğer PDA'lara göre küöük olmasıydı. Hiç mi problem yaşamadım derseniz diğer PDA'larda yaşadığım problemleri bunun la da yaşadım. yaşadığınız problemler bence normal arkadaşlar. Şunu belirmeliyim ki ben günde 40 - 45 telefon görüşmesi yapıp maillerime bakıp sürekli gezdiğimden dolayı GPS kullanıyorum. arada bir reset atmak gerektii de doğrudur. ama bundan önce ki PDA'larım de de bu problem vardı. karşı tarafa garip ses gelmesini de artık umursamıyorum. karşı taraf düşünsün :)) telefona değişik programlar yükledim ve versiyon haline getirip birkaçtane backup dosyası oluşturdum. canım sıkıldıkça değiştiriyorum. :)) GPS olayını external kullanmayı seviyorum. internal GPS iyi çekmiyor. bu da bir dipnot. araç kullanırken genelde kapağını hiç açmadan tuşları vasıtasıyla bulup arama yapıyorum. eğer kayıtlı değilse yine tek elimle numara çevirebiliyorum. illa kalem kullanmam gerekmiyor. Cihazı birkaç defa düşürdüm pili biyere ekran koruması biyere gitti ama dışında ki çizikler dışında bişey olmadı hala çalışıyor. daha önce emin olun LAPTOP taşıyordum ama artık taşımıyorum. wireles olan herhangi biryerden işimi görüyor. normal telefon kullanırken yapamadığım herşey bunda mevcut. Fotoğraf çekme özelliği diğer kullandığım PDA'lardan daha kötü ama yanımda fotoğraf makinam var zaten :)) Bu cihazı görüp almak isteyenlere normal telefon kullananlar bu cihaza zor alışır ama alıştıktan sonra birdaha bırakamaz diyorum. bu Mobile iştetim sistemi kullanan herkes için geçerli. geçenlerde en baba NOKIA'yı kullanmak zorunda kaldım. ve benim kabus günümdü.. elime alıyorum. aaaa telefonum yok bu yapmaz diyip yerine koyuyorum :)) Sesin kısık çıkmasına gelince. zaten yanımda taşıdığım için titreşimle telefonun çaldığını anlıyorum. sizlere sevgiler saygılarımı iletirim.

yukardada belirtimiştim. Karşı tarafın duyduğu ses olayını Garantin varsa Hp'ye veriyorsun yapamıyorlar ve sana ya 0 tel yada paranı iade ediyorlar...deneyen biri olarak tavsiye ederim ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: worry

selam arkadaşlar

bende bir hafta önce 6815 satın aldım. olabildiğince kurcaladım. öğrenmeye çalışıyorum. forum bu anlamda çok faydalı oldu. herkese çok teşekkürler. bir yere takıldım sadece. aslında forum sayfalarının birinde okudum aynı problemden bahsediliyordu. fakat sayfayı bir türlü bulamadım. kulaklığı takınca arkadan bir ses geliyor. hışırtı yani. bu normal midir? yoksa bir sorun mu var?
    şimdiden teşekkürler.

sevgili arkadaşım, sanırım ben bu hışırtı olayını özel başlık açıcam kimsenin görmemesi üzücü. Yukarda belirtmiştim. Bu bir fabrika hatası olduğunu düşünüyorum çünkü HP 30 iş günü içinde yapamadılar ve bende garantimde yazan 30 iş günü içinde yapılmazsa maddesine istinaden para iadesi istedim ve paramı iade ettiler.. benden söylemesi..

• Merhaba arkadaşlar bende bir HP iPAQ rw6815 kullnıcısı olarak aranıza yeni katıldım. 1 haftadır kullanıyorum ve hiçbir sorunum yok. Forumdan çok yararlandım bütün emeği geçen arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler. :)
  • mpx200 ve 220 den sonra 6815 ilaç gibi geldiaynı taban,aynı ikonlar,aynı mantalite işlerimi çok kolay bir şekilde çözmeme yardımcı oldu.Foruma emek veren insanlara da ayrıca teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba
    benim e-mail ile ilgili bir sorunumu var soyleki
    office outlook 2003 kullanıyorum, activesync ile baglantı kurdugum zaman bilgisayarımdaki gecmiş maillerimi 6815 e aktaramıyorum
    ve ayrıca ekli mail gondermeye calıstıgım zaman ise su uyarıyı alıyorum
    ''mobil makinenize iletiler yüklenememektedir. bağlı olduğunuzdan ve e-posta servis ayarlarınızın doğruluğundan emin olun. Sonra iletileri yüklemek için tekrar deneyin''
    işin garibi mail gönderiyor ancak eklentiyi göndermiyor. bağlantımda bir sorun yok e-mail ayarlarını defalarca kontrol ettim birsey cıkaramadım
    acaba konu ile ilgili bilgisi olan bana yardımcı olabilrmi
    tesekurler
  • ne kadar 6815 kullanıcısı varmış yaw bi ben sanıyordum bu bu cihaza sahip olan
    neyse size şunu soracaktım yaw benim ekran çok çiziliyor onun için bi jelatin veya filitre bulabilirmiyim
    bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
    ii teknoloojiler
  • arkadaşlar benimde telefonumda contacts bölümünde yeni kişi eklemek istediğimde klavye kayboluyor haliyle yeni kişide ekliyemiyorum bu sorunu bilen veya çözen arkadaşlar var mı aranızda ?
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.