Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.00.05 bl
    cihaza bir daha rom yüklemeyi deneyin o zaman programda yazar zaten mevcut rom ve alette yüklü olan rom.
    quote:

Orjinalden alıntı: Blackram

Rom güncellemesi yapan arkadaşlar,

Cihaza reset attığınızda versiyon olarak ne görüyorsunuz? Ben eskisini unuttumda, şüphelerim var acaba gerçekten rom güncellemesi yaptı mı diye. Onu kontrol edeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackram

Rom güncellemesi yapan arkadaşlar,

Cihaza reset attığınızda versiyon olarak ne görüyorsunuz? Ben eskisini unuttumda, şüphelerim var acaba gerçekten rom güncellemesi yaptı mı diye. Onu kontrol edeceğim.

Başlat/Ayarlar/Sistem/HP Cihaz Bilgisi yolunu izleyerek cihazın eciğini cücüğünü görebilirsin.
    Burada aşağılara doğru indiğinde "Sürümon" listesinde ROM Ver:1.12.00 yazmalı eğer ROM Update başarılı olarak yapıldı ise.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1187

arkadaşlar bi akıl verin ya hala aklımda 6915 var ama buda iyi gibi fiyatta fark ediyor bundada netten istediğimiz indirebiliyoruz deil mi bunu mu alsam 6915 te karizmatik duruyor aslında...

HP 6915 ile ilgili 240x240 kare ekran olması konusunda çok eleştiri okudum. Çoğu programın görüntülenme sorunu olduğunu biliyorum. Bu noktaları iyi düşünerek bence HP 6915'ten vazgeçmen doğru bir tercih olurki cihaz artık üretilmiyorda.

Yakında piyasaya çıkacak olan HP'nin yeni modellerini inceleyebilirsin veya Asus P535'de düşünebilir. Ama ben "HP iPAQ 200 Enterprise" modelini çok beğendim, tabii fiyatıda görmek lazım. Link aşağıda inceleyebilirsin.

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF05a/1090731-1113775-1113775-1113775-1117947-80594423.html

• güzel alet ama sanırım telefon özelliği yok.

quote:

Orjinalden alıntı: karaf

quote:

Orjinalden alıntı: mert1187

arkadaşlar bi akıl verin ya hala aklımda 6915 var ama buda iyi gibi fiyatta fark ediyor bundada netten istediğimiz indirebiliyoruz deil mi bunu mu alsam 6915 te karizmatik duruyor aslında...

HP 6915 ile ilgili 240x240 kare ekran olması konusunda çok eleştiri okudum. Çoğu programın görüntülenme sorunu olduğunu biliyorum. Bu noktaları iyi düşünerek bence HP 6915'ten vazgeçmen doğru bir tercih olurki cihaz artık üretilmiyorda.

Yakında piyasaya çıkacak olan HP'nin yeni modellerini inceleyebilirsin veya Asus P535'de düşünebilir. Ama ben "HP iPAQ 200 Enterprise" modelini çok beğendim, tabii fiyatıda görmek lazım. Link aşağıda inceleyebilirsin.

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF05a/1090731-1113775-1113775-1113775-1117947-80594423.html

• Pardon, hiç farketmemişim telefon özelliği olmayınca üzüldüm şimdi.
    O halde, HP iPAQ 600'a hücum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkelleci -- 22 Eylül 2007; 2:06:15 >
  • arkadaşlar,bluetoothla bi mp3 gönderemedim nasıl olucak bilen varsa paylaşabilirmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkfearofthedark

ilginçmiş. acaba hücre bilgisi açık ve ona da titreşimli bir uyarı mı atanmış? uyarılardan önce bi onu kontrol edin bir de hücre bilgisi açık mı onu kontrol edin derim ben.

quote:

Orjinalden alıntı: numberone2000

quote:

Arkadaşlar Kolay Gelsin.Bu Cihazda Turkcell Kullanıyorum.Fakat Her Baz Değişiminde Telefon Titriyor Bunu Kapamanın Bir Yolu Varmı Acaba.

Müzikde İken Sorun Yok Ama Titreşimde İken Dediği Yapıyor Arkadaşlar.

Hücre Bilgi Kısmı Varmıki Bu Cihazda Hani Cep Telefonlarında Vardıda Bunda Bulamadım.

• quote:

Hücre Bilgi Kısmı Varmıki Bu Cihazda Hani Cep Telefonlarında Vardıda Bunda Bulamadım.

Evet hücre bilgi ekranı söz konusu;
    Ayarlar/Kişisel/Telefon kısmına girip "Diğer" bölümünü seçtiğinizde, orada "Hücre Yayımlama Ayarları" olduğunu farkedersiniz.

"Daha fazla..." diyerek yeni kanal ekleyebilir, düzenleyebilir, iptal edebilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaf

quote:

Evet hücre bilgi ekranı söz konusu;
    Ayarlar/Kişisel/Telefon kısmına girip "Diğer" bölümünü seçtiğinizde, orada "Hücre Yayımlama Ayarları" olduğunu farkedersiniz.

"Daha fazla..." diyerek yeni kanal ekleyebilir, düzenleyebilir, iptal edebilirsiniz.

Kolay gelsin.

Orasını Bakmıştım Şu An Enable Değil.Kapalı Olduğu Halde Baz Değişimlerinde Gene Geliyor Uzun Uzun Titriyor Dismis Demedende Gitmiyor Malesef.
  • Teşekkürler Karaf ve Darkfearofthedark kardeşler. Kontrol ettim ve rom update başarılı olmuş. Ama ben hiç bir fark göremedim. En azından rom update yapınca düzelecek olan şeyler hakkında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMT34

arkadaşlar,bluetoothla bi mp3 gönderemedim nasıl olucak bilen varsa paylaşabilirmi ?

Arkadaşım bu konuyu incelersen daha önceki mesajlarda cevabı bulabilirsin. Ama ben sana anlatayım. Önce göndermek istediğin mp3 ün üzerinde uzunca bas ve çıkan menüde "beam file" seçeneğini işaretle. Çıkan pencerede biraz bekle ve göndereceğin kişinin bluetooth telefon isminin çıkmasını bekle. Çıkınca üzerine bas ve gönder. hepsi bu kadar. Tabi önce bluetooth unu açman lazım. kolay gelsin.
  • BLUETOOTH ile activesync problemi....

arkadaşlar aylar önce aşağıdaki şekilde bir sorunum vardı

defalarca denedim ama olmamıştı..dün yeni bir bluetooth aldım.
    denedim.
    pc ve 6815 birbirini gördü..
    connect via bluetooth dediğimde birbirine bağlanmaya(yani sync etmeye) başladı ama sonra aşağıdaki hatayı verdi
    "ActiveSync cannot connect to the Windows Mobile powered device. To troubleshoot the problem, click OK"
    dedi..ve bağlanamadı.
    pc ve 6815'in portlarını COM7 olarak ta ayarladım..ordada bir problem yok.

yardımcı olabilecek kimse varsa minnettar olacağım..çünkü tam işin sonuna gelmiştim.
    :(

quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

quote:

Orjinalden alıntı: tolgiz

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tolgiz

ipaq ile bluetooth yardımıyla sync bağlantısıyla senk yapmak için başlat/ayarlar/bağlantılar/bluetooth/cihazlar kısmını açtığında bilgisayarını görmen gerekiyor onun üstüne çubuğu basılı tut çıkan pencerede düzenle kısmına bas ortaklık ayarları gelir bu cihazda kullanılacak hizmetleri seçin kısmında boş bir kutucuk yanında com port diye yazar o kutuyu işaretlemeden sağ alt kısımdaki kaydete bas tekrar bir kutucuk çıkar bu sefer yanında activesync yazar onu işaretleyip kaydet işlem tamamdır artık senk yapabilirsin
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yeksan

quote:

tekrar slm..
    bluesoil diye bir driver yükledim..bana gelen bluetoothla birlikte..
    IVT diye bir bluetooth programı var..onu çalıştırdım
    ordan ayar yapmaya çalışıyorum
    ancak yine olmuyor.
    com portları ayarladım..hem bilgisayardaki activesync'ten..hem ipaq'ten..hem de IVT denen bluetooh programından.
    ipaqteki active sync'i açıp..connect via bluetooth dediğimde aynen şu uyarıyı veriyor"cannot find an existing bluetooth partnership with a pc that supports active sync.would you like to set up a partnership now?"
    bu arada bilgisayarımı ve ipaq i mi bahsettiğim IVT bluetooth programını kullanarak eşleştirdim..hatta 2 yönlü olarak ta dosya gönderip aldım..
    bunu çözmeden ölmeyeceğim:):):)..tabii sizin yardımlarınızla..
    tşk

Selam,
    Ben de bluesoleil kullaniyorum.. ben 6815ten hic port falan acmadim. sadece bilgisayarda activesync de allow connections from com7 secili.. bi de 6815ten bluetooth ayarlarindan new partnership diyip bi partnership yarattin mi? aldigin uyari onu gosteriyo?

com7 yaptım..ayrıca o uyarıyı..partnetship yarattığım halde veriyor...bahse konu programdan 1-2 bağlantı yaptım..ipaqteki tık seslerini pc'imden duyabildim biraz önce..hatta ipaqteki calendardaki reminderlar bile evdeki pc'imde çıkmaya başladı...ama bir türlü ipaq'i active sync kullanarak(connect via bluetooth) sync edemiyorum...çıldıracağım..herşeyi denedim...infrared dahil herşey açık...nasıl olur da yapamam anlamıyorum yaaa.
    offfffffffff

cevabın için teşekkür ederim öncelikle.ancak "ortaklık ayarları gelir bu cihazda kullanılacak hizmetleri seçin kısmında boş bir kutucuk yanında com port diye yazar" demişsin sanırım....o şekidle yaptığımda..ortaklık ayarları kısmında sadece Serial port çıkıyor..dolayısıyla dediğin işlemleri yapamyorum maalesefff :(:((:..başka bir sorun olabilir mi acaba? yani atıyorum..modem link kısmında ve/veya başka bi yerde bir ayarla oynamış olabilir miyim diye düşünüyorum...hp teknik servis te çözüm getiremedi....kafayı yicem halen

bluetooth vasıtasıyla activesync halen yapamıyorum maaleseffffff...hp teknik servisi de bir çözüm bulamadı..hep aynı şeyleri diyorlar..ben de aynı şeyleri yapıyorum..ancak bir çözüm olmuyor...hard reset mi atsam acaba?...veya yaptığım başka yanlış bişey mi var bilmiyorum....yapabilen arkadaş varsa bana pm atabilir mi?..veya msn adresini verebilir mi?....
    teşekkürler tekrar sevgili 6815 ciler...
    burayı seviyorum,

Arkadaşım ben senin uğraştığın bu sorunla iki hafta mücadele ettim ve başardım
    senin dediğin gibi ortaklık ayarları kısmında serial port çıkar ben yanlışlıkla com port yazmışım kusura bakma
    işte o serial port yazan kutuyu ve yazıyı seçip işaretleme kaydet de ikinci seçenek olarak activesycn çıkar o kutuyu işaretleyip kaydet kesinlikle olur
    birde bu işlemi yaparken bilgisayar ile ipaq bluetooth'ları açık olup birbirlerini görmesi gerekir bunu atlama sakın dediğim gibi ben iki hafta kafayı kırdım ama sonunda başardım sende başarırsın..

sevgili arkadaşım ilgine tekrar teşekkür ederim..
    sanırım serial port kısmını İŞARETLEME diyorsun...hem işaretleyip..hem de işaretlemeyip denedim..ancak ikisinde de save ettikten sonra ikinci seçenek falan çıkmadı...bilgisayar ile ipaq in bluetoothları açıktı ve partnership oluşturmuştum...görüyordu yani..
    sorun teknik sanırım..veya gerçekten yaptığım yanlış bişey var..bilmediğim.
    :(

• ..
  • mrb arkadaşlar,3 gün önce hp 6815 ipaq satın aldım,arkadaşlar benim sorunum şöyle,aleti açtığımda istediğim işlemleri yapabiliyrum,fakat aletle hiçbir işlem yapmadığımda yaklaşık olarak 1 dk içerisinde aletin ekran kapanıyor,fakat sağ köşedeki yeşil ışık ile sol köşedeki mavi ışık hala yanıp sönüyor,bu esnada başka bir telden hp yi aradığımda telefon çalıyor,ama ses çıkmıyor,bir türlü aletin ekranını açamıyrum,her seferinde bataryayı çıkarıp tekrar takıyorum,inanın bana bu durum acayip can sıkıcı,umarım sorunun kaynağı benim alet hakkında yeterince bilgi sahibi olmamamdır,yoksa alette bir sorun varsa bu kötü olur..evet benim sorunum bu şekilde arkadaşlar,bir çözüm önerisi sunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..ayrıca alete 4 defa reset attım,kırmızı,yeşil,power ve reset düğmelerini basılı tutarak,ama yinede değşen birşey yok

alete tekrar reset attım,siyah bir ekran çıktı,o anki streesimden dolayı tam olarak okuyamadım yazıyı,ama anımsadığım kadarıyla device clean boot...,factory default..tarzında bir yazıydı,daha sonra windows mobile ekranı çıktı,bir yazı daha çıktı,ekrana yavaşça bas yazıyrdu bastım,align screen yazısı çıktı,altındadada bir başka yazı ve + şeklinde bir ok vardı,kafam bozuldu makineyi kapattım,evet arkadaşlar sizce ne olmuş olabilir,makine için normal bir durum mu bu,acilen cevap yazarsanız çok sevinirim,teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperfan35 -- 23 Eylül 2007; 0:59:54 >

• makineme reset atamıyorum yaaa hp 2790b
  • Cihazı alacak olan arkadaşlar rw6815 ile ilgili tüm verilere bu linkten ulaşabilirsiniz !
    ayrıca programlarda mevcut !

http://www.pdagold.com/articles/detail.asp?a=298
  • Arkadaşlar .Bu cihazı arkadaşım bana satıyor.Kendisi 15 senelik arkadaşım yamuğu olmaz.
    Kasası harap durumda.Biraz baktım ekranda bir şey yok..MAkinanın kalemi kaybolmuş kualklık filanda yoktur muhtemelen sadece cihaz ve kasası çok eski
    100 ytl istiyor alayım mı sizce?
    Kasa- kulaklık data kablosu filan kaça patlar ki bana?
  • benim sorunumla ilgili çözüm önerisi sunabilecek bir arkadaş yok mu?yönlendirici bir şeyler yazarsanız sevinirim
  • benim sorunumla ilgili çözüm önerisi sunabilecek bir arkadaş yok mu?yönlendirici bir şeyler yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: casperfan35

mrb arkadaşlar,3 gün önce hp 6815 ipaq satın aldım,arkadaşlar benim sorunum şöyle,aleti açtığımda istediğim işlemleri yapabiliyrum,fakat aletle hiçbir işlem yapmadığımda yaklaşık olarak 1 dk içerisinde aletin ekran kapanıyor,fakat sağ köşedeki yeşil ışık ile sol köşedeki mavi ışık hala yanıp sönüyor,bu esnada başka bir telden hp yi aradığımda telefon çalıyor,ama ses çıkmıyor,bir türlü aletin ekranını açamıyrum,her seferinde bataryayı çıkarıp tekrar takıyorum,inanın bana bu durum acayip can sıkıcı,umarım sorunun kaynağı benim alet hakkında yeterince bilgi sahibi olmamamdır,yoksa alette bir sorun varsa bu kötü olur..evet benim sorunum bu şekilde arkadaşlar,bir çözüm önerisi sunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..ayrıca alete 4 defa reset attım,kırmızı,yeşil,power ve reset düğmelerini basılı tutarak,ama yinede değşen birşey yok

alete tekrar reset attım,siyah bir ekran çıktı,o anki streesimden dolayı tam olarak okuyamadım yazıyı,ama anımsadığım kadarıyla device clean boot...,factory default..tarzında bir yazıydı,daha sonra windows mobile ekranı çıktı,bir yazı daha çıktı,ekrana yavaşça bas yazıyrdu bastım,align screen yazısı çıktı,altındadada bir başka yazı ve + şeklinde bir ok vardı,kafam bozuldu makineyi kapattım,evet arkadaşlar sizce ne olmuş olabilir,makine için normal bir durum mu bu,acilen cevap yazarsanız çok sevinirim,teşekkürler

Arkadaşım cihazın ekranın 1 dk sonra kararması normal. Stand by durumununa geçiyor pil tasarrufu için. Eğer açma kapama düğmesine basarsan ekran tekrar gelir. Telefonun sesine gelince belki sesini kısmış olabilirsin. Onuda ana ekranda sağ üst köşede bulunan ses ayarından kontrol et. yeşil ışığın yanması GSM durumunu belirtir. Mavi ışık ise bluetooth veya Wi-Fi açık olduğunu belirtir. Mavi ışığın uzun süreli yanması pil ömrü için iyi değildir. Onu kapatmanı tavsiye ederim. En son durum içinse cihaza format atmışsın. sonra cihaz tekrar ayarlaman için yönergeler göstermiş. ters bir durum yok. O yönergeleri takip et ve cihazı aç. + lara kalemle dokun örnek olarak.

ayrıca senin durumunla ilgili mesajlar bu konunun başında var. Onları komple oku veya kullanma kılavuzunu okumanı tavsiye ederim.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.