Şimdi Ara

HP - iPAQ RX1950 almaya değermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP - iPAQ RX1950 arkadaslar sizce almaya değer bir ürünmü yardımcı olursanız sevinirim param sadece bunu almaya yetıyor..

• valla dostum ben sipariş verdim yarın öbürgün elime geçer heralde.cihaz çok profesyonel değil ama kötü bir cihaz da değil bence. biraz kullandıktan sonra yine sana burdan görüşlerimi aktarırım.
  • ekran cözunurluğu hakkında bır bılgın varmı AOE oynatırmı acaba
  • dostum pda bugün geldi öğlenden beri kullanıyorum. wireless tan internete filan da bağlandım (çekişi baya iyi laptopla bağlanabildiğim ve apartmanın dışında bir yerlerde olan wireless ağa bağlanabiliyor.) mail hesabımı da outlooka bağladım maillere de baktım gayet keyifli. AOE dediğin nedir onu anlayamadım ama ekran 65536 renk. soruna cevap verebildim mi bilmiyorum ama.
  • dostum bende sıparıs ettım bılgılerın ıcın sagol
  • şimdiden hayırlı olsun. güle güle kullan
  • boyut ve performans acısından en beğendiğim cıhazlar araında RX1950
  • rx1950 almayı dusunuyorum.www.mhbilgisayar.com da 510ytl civarı. uygun mudur?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9418327/tm.htm

O cihazdan ben de aldım ve kısaca izlenimlerimi yukarıdaki linkte aktardım.

Fiyatına göre iyi bir cihaz. Bluetoothu olmaması benim için bir eksi ama kızılötesinden internete bağlanabiliyorum. Kablosuz ağa da bağlanıyor tabi.

Yalnız şöyle bir sorunum var. Kullananlardan yardım etmelerini isteyeceğim. GPRS ayarını yapıp cep telefoınum üzerinden internete bağlanıyorum, sonra işiş bitince kapatıyorum. Ama daha sonra bir zaman kablosuz ağdan bağlanmak istiyorum ve kablosuz ağın bulunduğu bir yerde WİFİ özelliğini açıyorum. Komedmleri buluyor fakat Explorerı açınca kablosuz ağlar yerine GPRS üzerinden bağlanmaya çalışıyor ve beni deli ediyor. Nerede hata yapıyorum acaba??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.