Şimdi Ara

Hp Laptop Beats Audio ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hp laptop aldım ve stereo hi-fi sistemime bağladım, müzik dinlerken seste değişmeler oluyor, yani şarkının belli bölümlerinde ses yükseliyor ya da alçalıyor, ve ses biraz efektli çıkıyor, beats audio nun bir ses yazılımı var resim olarak ekledim..

sorunun bu yazılımdan kaynaklandığını düşünüyorum, hangi ayarları denediysem olmuyor, sesi otomatik kontrol ediyor.
    kaldırmayı denedim ama aygıt yöneticisinde beats audio ile ilgili herhangi bir sürücü gözükmüyor, bu durumla karşılaşan ya da önerisi olan var mı? şimdiden teşekkürler
     Hp Laptop Beats Audio ses problemi

• Bu yazılım zaten müziği akışına göre yönetiyor.Tek düze bir ritim çizgisinde değil yani.Ve bana sorarsan bu kötü bir şey olmasa gerek...Ama devre dışı bırakabilirsin ayarlardan silmene gerek yok illa ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert##23 kullanıcısına yanıt
    yok, dinleme sırasında şarkıda ses yükselmeleri ya da alçalmaları yapıyor otomatik, ve bu bariz belli oluyor, hi-fi sistemim var ve bu müziğe yapay bi tonlama katıyor, en azından benim için kötü bir durum, bu arada ses kartı driver ını silip, güncel versiyonu yükledim sorun düzeldi...

• malibulife M kullanıcısına yanıt
    Sorununuzun hallolmasına sevindim.Bende müziğe göre bozmadan tonlama yapıyor sanıyordum.Dediğiniz gibiyse doğru sesin orjinalliğini zedeler bu durum.Zaten beatsaudio uyumlu ses kartı koymuşlar hp notebooklara ve akabinde driver ı da bu şekilde uyarlanmış.

• Mert##23 kullanıcısına yanıt
    evet, yeni driver da beatsaudio ara yüzü yok, dolayısıyla ses standart şekilde çıkıyor, tabi ekstra kontrol özellikleri yine var, bunlar tercihlere göre ayarlanabiliyor, denemek istersen tavsiye ederim, ilgilendiğin için sağol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.