Şimdi Ara

Hp Laptop Kablosuz ağ/ Wifi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 2014 yılında bir Hp laptop aldım ancak aldıktan 1 sene sonrasından itibaren bi kablosuz ağ sorunu yaşıyorum şöyle anlatayım;
    Kablosuz ağa modemle aynı odada bile bağlandığımda wifi bildiğiniz çekmiyor anlam veremiyorum hele araya bir duvar girsin bir odaya gideyim yok arkadaş wifi bir anda gidiyor tek diş çekiyor internet olmuyor. Bilgisayarım için olan driver'ı da indiriyorum en son 2015'de verilmiş :) Gerçekten yardım artık yabancı forumlara vs hep baktım benim işim ancak burada hallolur
    Dipnot: Deneyimime göre Hp gerçekten pişmanlıktır çevremde kullananlarla aynı yorumu yapıyoruz
    Bu arada laptop model: Hp 15-R021st

• Hp tam aksine çok iyi markadır ben kullandım.

Çzöüm olarak şunu deneyin: AYgıt yöneticinde power save seçeneklerini kaldırın. Eğer var ise scan interval değerini 60 yapın.
  • Power save seçeneği kapalı ayrıca scan invertal seçeneği bulunmuyor. Bu sorun Hp laptoplarda kronikmiş ve Amerika'da ömür boyu garanti vermişler bu soruna karşı ülkemizde yok maalesef.
  • Usb wifi adaptörü kullanın sorun çözülür, bende kendi hp laptopumda kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son çare o evet. Kullandığın adaptörün marka modeli nedir memnun musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_abatay

Son çare o evet. Kullandığın adaptörün marka modeli nedir memnun musun?
    Evet oldukça iyi iş yapıyor, Tp link TL-WDN3200 N600 modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 11 Mayıs 2018; 22:42:17 >
  • harun_abatay H kullanıcısına yanıt
    Bence sorun wifi karta gelen kablolardan kaynaklanıyor. Wifi anteni olarak ekranin arka tarafina yerleştirilen anten kullanılıyor. Bu antenden gelen 2 adet kablo var. Bu kablolar wifi karta geçmeli şekilde bağlanıyor. Bu bağlantı noktalarını kontrol edin çıkmış olabilir. Heleki o pc servise gitmiş ise %100 o kablolaŕı takmıyorlar veya ters bağlıyorlar. Pc nin arka tarafında wifi simgesi olan kapaği açtiginizda wifi karti bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 12 Mayıs 2018; 2:45:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar ağ sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aga ben dun csgo LoL yükledim gece pc yeni geldi format artırmıştım. Herneyse csgo oynadim wifi 5 cubuktuu sonra gece lolu başlattım sabah kalktigimda 1 cubukdu sorunu nasil çözücem? Lütfen destek verin arkadaşlar:(

• Furkan xr F kullanıcısına yanıt
    Hp Laptop Kablosuz ağ/ Wifi Sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.