Şimdi Ara

HP Laptop şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarın modeli hp pavilion rt3290. son bir aydır prize taktıktan 15 20 dk sonra şarj almaya başladığını farkettim.sorun ne olabilir ?

bilgisayarı sürekli pil ve adaptörü takılı olarak kullanıyorum. ortalama haftada 2 3 kere pili tamamen sıfırlayıp tekrar dolduruyorum. 9-10 ay oldu aleti alalı ve aldığımdan beri kullanım şeklim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antygen2 -- 11 Eylül 2014; 13:26:38 >

• bilgisi olan yok mu
  • antygen2 A kullanıcısına yanıt
    Peki batarya çıkarıp fiş takılı iken bilgisayar hemen açılıyor mu? Ya da sonrasında sorun çıkarıyor mu?
  • pilin ayvayı yemeye gelmiştir ondan.

hp makul fiyatlı makul iyi görünen ama aslında dandik olan bilgisayarları millete kakalıyor özellikle batarya acısından. hp alıyorsan bilki ortalama olarak pili 1 yıl da falan sorun cıkarmaya başlıcaktır. bu hp olan genel sorun

mesela benimki 1 yıl geçtikten sonra pili %70 den yukarı sarj olmaz oldu söktüm bi kaç gün takmadım düzeldi, sonra bi kaç ay sonra %15-20 geçmez oldu sarj gene söktüm bi kaç gün sonra taktım sarj 70 yukarı cıkmıyodu elektirik gitse sarj en fazla 15dk dayanıyodu 2ay sonrada pil öldü atıım çöpe

bi keresinde bimekste dolanırken birine denk geldik batarya 5yıl bozulmaz diye garanti vermişler adam, alalı 10 ay oldu pil öldü diye adam getirip attıydı laptop'u.

hp kullanıyorsanız batarya önemsemeden kullanın, hp pilleri taksanızda takmasanızda bozulup gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

pilin ayvayı yemeye gelmiştir ondan.

hp makul fiyatlı makul iyi görünen ama aslında dandik olan bilgisayarları millete kakalıyor özellikle batarya acısından. hp alıyorsan bilki ortalama olarak pili 1 yıl da falan sorun cıkarmaya başlıcaktır. bu hp olan genel sorun

mesela benimki 1 yıl geçtikten sonra pili %70 den yukarı sarj olmaz oldu söktüm bi kaç gün takmadım düzeldi, sonra bi kaç ay sonra %15-20 geçmez oldu sarj gene söktüm bi kaç gün sonra taktım sarj 70 yukarı cıkmıyodu elektirik gitse sarj en fazla 15dk dayanıyodu 2ay sonrada pil öldü atıım çöpe

bi keresinde bimekste dolanırken birine denk geldik batarya 5yıl bozulmaz diye garanti vermişler adam, alalı 10 ay oldu pil öldü diye adam getirip attıydı laptop'u.

hp kullanıyorsanız batarya önemsemeden kullanın, hp pilleri taksanızda takmasanızda bozulup gidiyor.

Hp yi herkes kötülüyor şahsen bende sevmiyorum ama bu yorumlardan önce 2010 senesinde Hp pavilion g6 series notebook aldım o zamandan beri pile takılı ve adaptörü çıkarmadan bu zamana kadar kullandım sadece artık pil elektrik tutmamaya başladı full batarya en geç 2 saate bitmeye başladı.Onun dışında bataryadan sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

pilin ayvayı yemeye gelmiştir ondan.

doğrudur kardeşim. i8 işlemciye yüksek ram'e aldanıp aldım çıkarmadığı sorun kalmadı. okulda bi prof. indirimden bişey almayın kazıklanırsınız demişti bizzat yaşayıp gördüm doğruluğunu

pilde pek bi sorun yok gibi ama şimdilik. şarjı yüksek performans ayarlarında 2 saate yakın gidiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Peki batarya çıkarıp fiş takılı iken bilgisayar hemen açılıyor mu? Ya da sonrasında sorun çıkarıyor mu?

aynı durum. bir süre takılı bekledikten sonra açılıyor

• antygen2 A kullanıcısına yanıt
    O zaman beklemeden direk servise gönderin hocam. Tespitlerinizin hepsini ifade edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop pil şarj olmuyor
    4 yıl önce açıldı
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Laptop, Şarj/Güç sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • servis tamamem problem bence atın çöpe daha iyi.5 bin tl laptop alırsınız adaptör arızalı çıkar .Servis istanbul dadır ups kargo 2 beklersiniz mecburen 10 günde kargonuz ulaşır bilgi istersiniz 4447171 biri geldi biri gelmedi der şikayet edeyim dersiniz aynı kişiyi kendisine şikayet edersiniz.Kimse ilgilenmez 5 gün bekleyin servis size mesaj atacak derler başınızdan salar.komik demek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.