HP LASERJET 1018 TONER DOLUMU SONRASI , HERHANGİ BİR BELGEYİ YAZDIRIRKEN SAYFA BEMBEYAZ ÇIKIYOR, HİÇ BİR YAZI YOK , NEDEN KAYNAKLANIYOR ACABA BU, SORUNU ÇÖZEBİLİRMİYİZ ACABA. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
biraz uğraştım tonerle, şimdi soluk soluk yazı çıkartıyor, sayfanın sağında biraz yazı solunda biraz yazı, orta bembeyaz kalıyor, neden kaynaklanıyor acaba...
toner tozunu doğru yere doldurdunuz değilmi. manyetik merdanenin yayı yerindemi. birde drumun hemen yan tarafında küçük bir yay vardır o yerindemi.
cool111 cevap yazdığın için öncelikle teşekkür ederim. toner i tıpayı açıp doldurdum ... fakat merdanenin yayı epey bi gwvşwdi ondanmı kaynaklanıyor acaba.. çok gevşek yayı
ondan dolayı olmuş olabilir. koparmadan yayı tam oturmayı deneyin büyük ihtimalle yay düzgün oturmadığından devreyi tamamlayamıyor.
cool111 şimdi o yayı biraz sıktım... yazdırmak istediğim zaman sürekli kağıt sıkıştırıyor yazıcının içinde ,bi türlü yapamadım.. neden kağıt sıkıştırıyor...
yayı tam oturmamış olabilir. manyetik rulonun rahat şekilde dönmesi gereklidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme