Bildirim
Hp Laserjet 1600 alayım mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sadece usb yazıcı kullanacaksanız ve sadece döküman print etmek için kullanacaksanız ucuz çözüm üreten bir cihaz.
Resim print ettiğinizde unutmayınki tonerler 5-6 kat daha hızlı tükenir.
Tonerler :
Siyah 2,500 sayfa, diğer 3 toner 2000 sayfa baskı kapasitelidir.Garantisini sormayı unutmayın
-
peki bu lazer yazıcının toner dolumu kolay mı ve maliyeti nedir... bende bu modelden düşünüyorum ama tonerları orjinal alıp kullanmayı istemiyorum çünkü çok pahalılar... dolum düşünüyorum bitince..
bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz...
diğer 3 tonerden 2000 sayfa baskı kapasiteli demişsin ... ben mesela full kalite basmayı düşünüyorum 1000 tane baskı alır mıyım acaba... -
Ben size açıkçası dolumun zararları hakkında uzun uzun bilgi vermek isterim ama tabiki işin maliyet yönü sizi ilgilendirdiği için sadece dolum tonerin cihaz ömrünü daha çabuk tamamlaması anlamına geldiğini söylemem yeter sanırım.
Siyah çok kullanıldığı için 2500 sayfa baskı kapasitelidir.(ofis tipi belge baskıları baz alınarak)
Full kalitede yüksek yoğunluklu resim bastıracaksanız toner 1/2 - 1/3 oranında daha hızlı tükenir. Alacağınız baskı yogunluguna bağlı 750-1000 sayfa arası baskı verir tahminen. -
Dolum Tonerde net sonuc alamiyor olacaksınız, çünkü laser urunlere yapılan dolum cihazin iç aksamında oldukça büyük sorunlar yaratıyor. orjinal toner almak istediginizde 4 toner fiyatı ürününün fiyatını geçiyor.(1600 için konuşuyorum), ama 1600 gerçekten güzel baskı veren bir ürün, satın almanı öneririim, tabiki toner fiyarları seni etkilemeyecek ise (: -
cevaplarınız için teşekkürler ... dolumdan net bi sonuç veya sağlıklı bir performans alamayıp hemde yazıcının ömrünü yiceksem hiç doldurmaya gelmez ozaman bu tonerler ... zaten 4 tane tonerin fiyatı 335€+KDV
yani bu demek oluyor ki yine püskürtmeli yazıcıya taalim edicez( canon ıp 1500) , arada bir kırtasiyede çektiriyorum öle yuvarlanıp gidicez heralde. -
((: güsel sonuç ama hp almanı öneririm. satış sonrası destegi oldukça gelişmiş bir firma.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X