Merhaba bundan yaklaşık 6 ay evvel HP LaserJet M1212NF yazıcı aldık fakat 10 sayfalık bir faks çekmek istediğimizde faksı gönderene kadar bekliyor o sırada fotokopi çekmemize izin vermiyor ama eski modellerinde bu sorun yoktu şimdi HP ColorLaserJet Pro M375NW model yazıcı almayı planlıyoruz. Ama tekrar bu sorunla karşılaşma olasılığımız var çünkü hp bu konuda bilgi veremeyeceklerini söylüyorlar sanki devlet sırrı alacağımız yazıcıda ucuz bir yazıcı değil distribütör de bu konuda bilgi vermiyor acaba bilgilerinin olmayışından mı yoksa başka bir sıkıntımı var anlamış değilim. Siz acaba bu sorunla karşılaştınız mı? ya da bu sorunu vermeyen bir yazıcı önerebilir misiniz? illa hp olmak zorunda değil
tuketici.hizmetleri@hpdestek.com adresine e-mail ile durumu sorunuz. Çok ilginç şeyler bunlar. Nerden buluosunuz çok merak ediyorum böyle sorunları:)
valla ben bulmuyorum müşterim buluyor:) HP ile 3 kez görüştüm. Görüşmemde bu sorunun cevabını veremeyeceklerini söylediler nedeninde şirket bilgisinin dışarıya veremezlermiş. Peki HP ColorLaserJet Pro M375NW yazıcı kullanan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme