Bildirim
hp mi lenovo mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lenovayı biliyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum , hp alın bana kalırsa bir seçim yapacaksınız hp alın lenova yerine. -
yani vistalı lenova geldi işte, onun diskini bölmek için bölerken gitti işletim sistemi :((, neyse napalım napalım, onda mavi bir tuş ar sol tarafta şimdi adını unuttum :) ona basınca recovery konsol gelirmiş gelmedi :(( kaç kere denedim yapamadım gelmedi :(, vista kurdum tekrar sonra tek tek driverlarını aradım kurdum kurmama rağmen bir kısmını tanımadı, ondan dolayı bir de kasa tasarımını beğenmedim, arkası parlak, think pad yazan yerde i üstünde kırmızı ışık yanıyo :) garip geldi bilmiyorum. Sorun olarak başka birşey görmedim ama.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9872305B9
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ncap
quote:
Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı
lenovayı biliyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum , hp alın bana kalırsa bir seçim yapacaksınız hp alın lenova yerine.
yakın mı tanıyosunuz lenovo yu hayret ben de sağlam diye 2-3 ay önce lenovo aldım.ne yaptı ki bu hp den fazla dert çıkardı..........
-
hayır o mavi tuş çalışmayınca canım sıkılmıştı çünkü çok yoğundum ve onunla uğraşmak bana zor gelmişti, ama sorunsuz şekilde kullanmanızı isterim tabii ki, burada hepimiz onlarca bin tl veriyoruz ve problemle karşılaşmak istemiyoruz ve kimsenin de problemle karşılaşmasını istemem sonuçta milli servet.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
lenovo azcık da tasarıma çalışsaquote:
Orijinalden alıntı: AERN
hayır o mavi tuş çalışmayınca canım sıkılmıştı çünkü çok yoğundum ve onunla uğraşmak bana zor gelmişti, ama sorunsuz şekilde kullanmanızı isterim tabii ki, burada hepimiz onlarca bin tl veriyoruz ve problemle karşılaşmak istemiyoruz ve kimsenin de problemle karşılaşmasını istemem sonuçta milli servet.
Alıntıları Göster -
evet tasarım iyi değil gerçekten.quote:
Orijinalden alıntı: tripolis
lenovo azcık da tasarıma çalışsa
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tripolis
-
o kadar şey yazılmış ama benim soruma cevap veren bir tek kişi???quote:
evet tasarım iyi değil gerçekten.
quote:
Orjinalden alıntı: tripolis
Alıntıları Göster -
Dostum seçim senin.Tasarımını beğendiğini al.Ayrıca Lenovo nun ekran kartı 9600m gt nin adı değiştirilip clock larıyla oynanmış hali.Ekran kartlarını karşılaştır,tasarımlarını karşılaştır,yap bişeyler.Sonra kafana yatanı al.Ama benim tavsiyem HP.quote:
Orijinalden alıntı: mustafa431
o kadar şey yazılmış ama benim soruma cevap veren bir tek kişi???
Alıntıları Göster -
O da doğru, yeni hp serilerini bilmem ısınıyorlar mıydı ama cidden eskileri 6097ea kullandım çok ısınıyordu.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
lenovoyu bilemem ama hp almayın teknik servisi rezalet... illallah ettim artık hp'nin servisinden öyle ki h ve p harflerini dahi yan yana görmek istemiyorum bir süre...quote:
O da doğru, yeni hp serilerini bilmem ısınıyorlar mıydı ama cidden eskileri 6097ea kullandım çok ısınıyordu.
Alıntıları Göster -
Cidden doğru söylüyorsunuz ankarada oturuyorum,hp pavillion ankara servis elemanları hiç dinlemiyorlar kafalarında ne varsa sizi dinlemeden onları sölüyorlar. Ben de hiç hazz etmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Campertr
lenovoyu bilemem ama hp almayın teknik servisi rezalet... illallah ettim artık hp'nin servisinden öyle ki h ve p harflerini dahi yan yana görmek istemiyorum bir süre...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Campertr
lenovoyu bilemem ama hp almayın teknik servisi rezalet... illallah ettim artık hp'nin servisinden öyle ki h ve p harflerini dahi yan yana görmek istemiyorum bir süre...
-
hocam hp kullanan biri olarak söliim;; ısınma sorunu yaşayabilirsin özellikle oyunlara takılan biriysen.. kalite olarak tartışılır daha bi sorununu görmedim ama bu ısınma sorunu yüzünden bozulan bi çok hp'nin laptoplarını gördüm... özellikle yakın ark'larımın çoğuda hp kullanıcısı..quote:
Cidden doğru söylüyorsunuz ankarada oturuyorum,hp pavillion ankara servis elemanları hiç dinlemiyorlar kafalarında ne varsa sizi dinlemeden onları sölüyorlar. Ben de hiç hazz etmiyorum.
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Cidden doğru söylüyorsunuz ankarada oturuyorum,hp pavillion ankara servis elemanları hiç dinlemiyorlar kafalarında ne varsa sizi dinlemeden onları sölüyorlar. Ben de hiç hazz etmiyorum.
quote:
Alıntıları Gösterquote:
quote:
İstanbul'dakiler de pek farklı sayılmaz...
-
quote:
yani vistalı lenova geldi işte, onun diskini bölmek için bölerken gitti işletim sistemi :((, neyse napalım napalım, onda mavi bir tuş ar sol tarafta şimdi adını unuttum :) ona basınca recovery konsol gelirmiş gelmedi :(( kaç kere denedim yapamadım gelmedi :(, vista kurdum tekrar sonra tek tek driverlarını aradım kurdum kurmama rağmen bir kısmını tanımadı, ondan dolayı bir de kasa tasarımını beğenmedim, arkası parlak, think pad yazan yerde i üstünde kırmızı ışık yanıyo :) garip geldi bilmiyorum. Sorun olarak başka birşey görmedim ama.
quote:
quote:
lenovayı biliyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum , hp alın bana kalırsa bir seçim yapacaksınız hp alın lenova yerine.
yakın mı tanıyosunuz lenovo yu hayret ben de sağlam diye 2-3 ay önce lenovo aldım.ne yaptı ki bu hp den fazla dert çıkardı..........
Alıntıları Gösterquote:
yani vistalı lenova geldi işte, onun diskini bölmek için bölerken gitti işletim sistemi :((, neyse napalım napalım, onda mavi bir tuş ar sol tarafta şimdi adını unuttum :) ona basınca recovery konsol gelirmiş gelmedi :(( kaç kere denedim yapamadım gelmedi :(, vista kurdum tekrar sonra tek tek driverlarını aradım kurdum kurmama rağmen bir kısmını tanımadı, ondan dolayı bir de kasa tasarımını beğenmedim, arkası parlak, think pad yazan yerde i üstünde kırmızı ışık yanıyo :) garip geldi bilmiyorum. Sorun olarak başka birşey görmedim ama.
quote:
quote:
@ Ege_Aşığı
Tek bir modeldeki tersliğe bakarak o markayı karalayamazsın
Ben birçok sorunlu hp gördüm ve duydum ama o kadar lenovo görmedim. Lütfen yorumları objektif yapın
-
Lenovolarda tasarımı beğenmedim.
Lenovaların bazı modellerinde touch pad yok
Lenovoların dışı parlak içi mat mat kısımlarda direk el izi oluyor.
Onun dışında sağlam makineler :) yani herhalde gördüğüm kadarıyla ısınma pek yok gibiydi.
Hp tasarım harika
Gösteriş mükemmel
Isınmasından haz etmiyorum
Anakart arızalarından bıkmıştım
Servis memnuniyeti sıfır
OBJECTİF olamam :) sonuçta bu benim düşüncem öznel yani. -
Yeni modellerin hepsinde touch pad bulunmakta bildiğim kadarıyla , olmayan bir model varsa link verin lütfen merak ettim.Matlık- parlaklık konusu da tamamen kişiseldir saygı duyarım . Lenovo sağlamlığı ve servis kalitesi açısından çok iyi bir markadır. Hp de son zamanlarda makinalarının hatalarını kabul ediyor ve izlenimlerim sonucunda kendilerini düzeltmeye çalışıyorlar. Son çıkan kasalarında ısınma problemi yok diyorlar , açıkçası test etmedim bilmiyorum . Ama birçok insan öyle diyorsa öyledir.quote:
Lenovolarda tasarımı beğenmedim.
Lenovaların bazı modellerinde touch pad yok
Lenovoların dışı parlak içi mat mat kısımlarda direk el izi oluyor.
Onun dışında sağlam makineler :) yani herhalde gördüğüm kadarıyla ısınma pek yok gibiydi.
Hp tasarım harika
Gösteriş mükemmel
Isınmasından haz etmiyorum
Anakart arızalarından bıkmıştım
Servis memnuniyeti sıfır
OBJECTİF olamam :) sonuçta bu benim düşüncem öznel yani.
Sonuç olarak sen lenovoyu kesinlikle tavsiye etmiyorum diyorsun , neden diye sorduğumuzda tasarımını beğenmedim onun dışında sorun yok diyorsun . Madem tasarımı beğenmek veya beğenmemek kişisel , o zaman başka biri o tasarımı beğenebilir. ( Lenovonun tasarımını beğendiğim çıkmasın bu cümleden ; idare eder )
Peki tasarım dışında kesinlikle tavsiye etmediğin bir nokta var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 23 Haziran 2009; 22:42:32 >
-
:) tasaarım dışında yok :), bi de mavi bir tuş var yabancı forumlar dahil araştırdım o tuşu recovery almak icin bi türlü olmadı, çalıştıramadim mecburen vista dvdden kurdum sonra tek tek driver aradım beni cok yorduquote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
Yeni modellerin hepsinde touch pad bulunmakta bildiğim kadarıyla , olmayan bir model varsa link verin lütfen merak ettim.Matlık- parlaklık konusu da tamamen kişiseldir saygı duyarım . Lenovo sağlamlığı ve servis kalitesi açısından çok iyi bir markadır. Hp de son zamanlarda makinalarının hatalarını kabul ediyor ve izlenimlerim sonucunda kendilerini düzeltmeye çalışıyorlar. Son çıkan kasalarında ısınma problemi yok diyorlar , açıkçası test etmedim bilmiyorum . Ama birçok insan öyle diyorsa öyledir.
Sonuç olarak sen lenovoyu kesinlikle tavsiye etmiyorum diyorsun , neden diye sorduğumuzda tasarımını beğenmedim onun dışında sorun yok diyorsun . Madem tasarımı beğenmek veya beğenmemek kişisel , o zaman başka biri o tasarımı beğenebilir. ( Lenovonun tasarımını beğendiğim çıkmasın bu cümleden ; idare eder )
Peki tasarım dışında kesinlikle tavsiye etmediğin bir nokta var mı ?
Alıntıları Göster
-
Açıkçası o tuşu ben de kullanmadım . Bu dediklerinden sonra da bir daha uğraşmamquote:
:) tasaarım dışında yok :), bi de mavi bir tuş var yabancı forumlar dahil araştırdım o tuşu recovery almak icin bi türlü olmadı, çalıştıramadim mecburen vista dvdden kurdum sonra tek tek driver aradım beni cok yordu
Alıntıları Göster
Driverlar sitesinde mevcut -
İçinize sineni alınız.Yorumlar bir yere kadar yardımcı olur.quote:
Açıkçası o tuşu ben de kullanmadım . Bu dediklerinden sonra da bir daha uğraşmam
Driverlar sitesinde mevcut
Alıntıları Göster -
quote:
Açıkçası o tuşu ben de kullanmadım . Bu dediklerinden sonra da bir daha uğraşmam
Alıntıları Göster
Driverlarını yedeklediğiniz zaman problem olmaz :) internetten indirirsiniz sitesinde mevcut :)
quote:
Orjinalden alıntı: JasoNBuraK
Benzer içerikler
- laptop power tuşuna basıyorum açılmıyor
- hp laptop klavye çalışmıyor
- yazılım için laptop
- gigabyte bios tuşu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X