3 Ağustos'a kadar devam eden bir kampanya var ve acil faydalanabilmem için tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Düşündüğüm 2 modelin özelliklerini aşağıda veriyorum. HP 1.206 TL ve Samsung 1.090 TL. Fiyat, performans ve kalite açısından tercihiniz hangisi olurdu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
HP G6-1030ST LL003EA NOTEBOOK İşlemci : Intel Core i5 480M İşlemci Hızı : 2,66 GHz, 3 MB L3 önbellek Bellek : 4 GB Sabit Disk : 320 GB Ağırlık : 2,55 kg Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : 1 GB Ekran Boyutu : 15,6" Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR3 Model : LL003EA Ekran Özelliği : LED HP BrightView Grafik Tipi : AMD Radeon HD 6470M İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD-RW Pil Tipi : 6 Hücreli Li-Ion Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 3 Yazılım : Windows 7 Home Basic Parmak İzi Okuyucu : Yok
SAMSUNG NP-RV511-S04TR NOTEBOOK İşlemci : Intel Core i5 480M İşlemci Hızı : 2,66 GHz, 3 MB Bellek : 4 GB Sabit Disk : 320 GB Ağırlık : 2,4 kg Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : 1 GB Ekran Boyutu : 15,6" Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR3 Model : NP-RV511-S04TR Ekran Özelliği : LED HD Grafik Tipi : NVIDIA GeForce 315M İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD-RW Pil Tipi : 6 Hücreli Li-Ion Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : HDMI Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 3 Yazılım : Windows 7 Home Basic Parmak İzi Okuyucu : Yok
evet ekran kartı hp de daha iyi ancak arada da 115 TL lik bir fark var. hp nin ısınma problemi hakkında bilgi verebilir misiniz? bilgisayar başında çok uzun saatler geçiren biri dğilim. üstelik bir önceki laptoptan kalma bir cooler da var. sanırım cooler kullanımı bu sorunu ortadan kaldırır. açıkçası benim için kalite ve işçilik ön planda. genel anlamda hp ve samsung'un kıyaslamasında hangisi öne çıkar bunun derdindeyim. her iki markayı da kullanmadığım için kararsız kaldım
ben samsung kullanıyorum ve genel anlamda memnunum bazen gece işteyken götrüyorum 10 saat açık kaldığı oluyor ve hiçbir sorun çıkartmadı bana hp nin yüksek myeni modellerinde colsense teknolojisiyle halledildiğini söylüyor arkadaşlar ama yine sıcaklık sorunu oyun oynayınca ısınmayanlar yok değil.samsun
Tavsiyerle için teşekkürler arkadaşlar. Hayırlısıyla 1.206 TL'ye HP siparişini verdim. 450 TL birikmiş Lufthansa milim vardı. onu kullanınca bana laptop 756 TL'ye gelmiş oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme