Şimdi Ara

Hp Mini Windows 7 Kurulumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazım Hp Mini 110c-1020ST İçerisinde Yüklü Gelen İşletim Sistemi XP Sp3 Arkadaşlar Ben Bunu Windows 7'ye Çevirmek İstiyorum
    1-Bilgisayarım Garanti Dışı Kalırmı ?
    2-Hangi Windows 7 Sürümü ? Home Premium Kurulabilirmi ?
    3-Netbook'larda Windows 7 Performansı Nasıl Arkadaşlar ? (Hemen Hemen Tüm Netbookların Özellikleri Aynı Olduğu İçin Marka Model Belirtmeme Gerek Yok Herhalde )
    4-Kamera,Ethernet Kartı ve 3G'de Sorun Olurmu Acaba ? (Windows 7 İçin Driver Varmıdır)
    5-Pil Ömründe Bir Değişme Olurmu ? (Duyduğuma Göre Windows 7 Pili Xp'ye Göre Çok Daha Tasarruflu Kullanıyormuş )
    6-DVD Okuyucu Olmadığı İçin Flash Bellek Kullanıcam Sanırım Netbooklara Flash Bellek Üzerinden Windows 7 Kurulumu Konusunun Linkini Yazarsanız Çok Makbule Geçer .

Okuyan,Zaman Ayıran,Göz Gezdiren,Tek Soruyada Olsa Cevap Veren Herkeze Şimdiden Teşekkürler Ardakaşlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 8 Haziran 2010; 21:48:34 >

• HELP !!
  • Arkadaşlar Yokmu Sorularıma Cevap Verebilecek Bir Babat Yiğit ?
  • 1- Garanti Dışı Kalmaz
    2- Driverlarda Problem Olmaz.
    3- Normal program kurar gibi kurabilirsin win7 sorun olmaz.
  • Cevaplar İçin Sağol @Anesthesia` Kurdum Windows 7 Starter Fakat Arka Plan Resmini Değiştiremiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekorok

Cevaplar İçin Sağol @Anesthesia` Kurdum Windows 7 Starter Fakat Arka Plan Resmini Değiştiremiyorum :)

starter da değişmeyebilir.kullanmadım ama keşke home basic kursaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekorok

Cevaplar İçin Sağol @Anesthesia` Kurdum Windows 7 Starter Fakat Arka Plan Resmini Değiştiremiyorum :)

sayın dostum bende xp home kurmak istıyorum netbooka bir anlatsanız şunu.selamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİNDOWS 7 usb sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Starterde arka plan resmi değiştirlemez. Ayrıca aynı anda 3 uygulama çalıştırlabiliyor diye okumuştum bir yerlerde... En azından Basic sürümünü kurmalısın..
  • hocam bilgisayar hakkındaki görüşlerinden biraz bahsedebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

hocam bilgisayar hakkındaki görüşlerinden biraz bahsedebilir misin ?

Bende Öyle Biliyordum Ama Gates Abi Yapmamış Herhalde :Dhttp://img9.imageshack.us/f/hpmini.png/
    Ekteki Resmi Hp Mini Cihazımdan Aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Starterde arka plan resmi değiştirlemez. Ayrıca aynı anda 3 uygulama çalıştırlabiliyor diye okumuştum bir yerlerde... En azından Basic sürümünü kurmalısın..

Bilader Valla Hangi Siteden Bakarak Yaptığımı Unuttum Ya Ama Çok Basit İlk Defa Yapmama Rahmen Sorunsuz Hallettim İşi :)) Google'a Windows 7'yi Usb'den Kurma Filan Yazarsan Aradığını Bulursun Kolay Gelsin Takıldığın Bi Yer Olursa Sorabilirsin
  • Arkadaşlar Birde Size Bir Sorum Olacak Patronumun Acer Marka Laptop'una Windows 7 Ultimate Kurdum Güç Seçeneklerinde Parlaklık Ayarlama Diye Bir Bölüm Var Ordan Ekran Parlaklığını İstediğim Gibi Ayarlıyordum. Sanırım Windows 7 İle Gelen Bir Özellik Bu Çünkü Xp'de Rastlamadım Bu Özelliğe Şimdi Benim Hp Mini'de 7 Starter Yüklü Güç Seçeneklerinde Parlaklık Ayarlama Diye Bir Kısım Yok Acaba Starter Çok Düşük Olduğu İçinmi Koymadılar Bu Özelliği Yoksa Acer'la Gelen Bir Özellikmi Bu Parlaklık Olayı ? Home Pre. Kullanan Arkadaşlar Varsa Bakabilirmi Acaba Güç Seçeneklerine Parlaklık Ayarlama Diye Bir Kısım Varmı Diye ?/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 12 Haziran 2010; 0:15:08 >
  • Yokmu İçinizde Hp Mini'de Ekran Parlaklığının Nasıl Düşürüleceğini Bilen ? Mutlaka Bir Tuş Kombinasyonu Bunu Sağlıyodur Arkadaşlar Ama Hangisi İşte ???
  • bilgi olsun dün LGX110 mini notebookuma win 7 ultumate
    kurdum gayet güzel çalışıyor hiç ağırlık yok bütün win 7 uyumlu herşeyi kendi
    yükledi diriver falan ben ayrıca bişey aramadım yani
    kurulumda çok basit normal program kurar gibi setub dan
    usbe bellek miş dosyaymış uğraşılmıyor win 7 kurarken süperde hızlandı ufacık alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Ocak 2011; 11:19:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.